192

джо

преди 4 години

До ТТ На неуките им е много лесно до управдаят този акт, говорим за атомната бомбандировка. Но добре е да се знае,че Япония не е имала никакъв шанс да продължи войната, защото след напредването на съветските войски в Манджурия и Курилите падането на Япония е било въпрос на време. Използването на атомните бомби е косвено предупреждение към СССР. Има една книга "Адът влезе в Хирошима" , хубаво я прочети и тогава драскай.....

191

TT

преди 4 години

До джо- Ти пък какъв Джо си ? По ще ти прилича Федя или Вова...

190

джо

преди 4 години

Да не повярва човек, че може да мине и такава статия тука. Хубаво да прочетат ***, какво е казал човека , да прочетат още малко по книгите и да мълчат. Що е истина и какво пропаганда? Историческите събития вървят ,следвайки моментната ситуация и често се развиват в странна траектория. Когато след 70 години усукваш нещата, това меко казано е некоректно. Щеше ли да мине Крим към Русия, ако нямаше Майдан?

189

TT

преди 4 години

Кремълският храненик Марков отново ги заръси лъжа след лъжа...Япония била готова да капитулира???? Я ни разкажи колко хиляди жертви са дали американците за превземането на 2-3 малки японски островчета и колко им предстоеше да дадат за цялата Япония??? Без атомните бомби тази война още нямаше да е приключила другарю...

188

Анонимен

преди 4 години

Аре той Георги Марков е знаех, че оживял ...

187

Анонимен

преди 4 години

Ако японците бяха МЪЖЕ щяха да се бият до край ... По-добре, в ной са паднат всички, отколкото да се предадат!!!!!!!!

186

Анонимен

преди 4 години

Тос мнооо смотан ...

185

Зозо

преди 4 години

И какво се оказа сега, двамата американци Малчуганът и Дебелакът са по - силни от цялата червена армия :))))))))))))))))))))))))))) На тоя руски старчок глупостите кой ли ги брои. После се чудят защо не са го викнали в комисията България - Македония.

184

Анонимен

преди 4 години

Правим се на дръж ми шапката и не обсъждаме това,което е важно днес.Тошо бил такъв,Труман -онакъв.То е ясно,че не сме богати на полезни изкопаеми,с изключение на златото,от което се отървахме неблагоразумно.Лошото е,че и селско стопанство не ни се дава да развивами.Няколко концесионера произвеждат само жито,което изнасят.Внасяме всички плодове и зеленчуци,а и месо не дават да произвеждаме,като първо,забраниха ваксините,след това измислиха чуми и гуми,само да купуваме техното.И това ако виждаш к

183

Анонимен

преди 4 години

Нашата политика е била винаги с Германия и никога против Русия

182

Така е ..

преди 4 години

Ако питате Румен Радев за ВСВ , ще ви каже същото.

181

до зозо

преди 4 години

Зозо,що не идеш да цокаш дъртите на двамата златокоски и спреш да се занимаваш с великите руснаци и германци?

180

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 191 Живков се отърва леко, само с едно откраднато одеяло. Чаушеско и Елана си го отнесоха както трябва. Румънците са франкофони и винаги са били повече от нас русофилите.

179

Анонимен

преди 4 години

Добре, да си говори, ама не виждам какво положително видя в МК "Кремиковци", след като се разбра, че този комбинат е пълна недомислица и абсурд, извън всякаква рационална човешка логика. Не знам и за какви компютри иде реч. Чух преди години, че в Правец ще се възстановява завода и ще се произвеждат супер-компютри, които щели да работят с всякаква операционна система(нещо нечувано досега), но не ги виждам.

178

клишета

преди 4 години

Всичко било руско...ами като няма българи,които да защитят българските интереси,така ще е.В природата няма празно.Щом няма българско,ако не е руско,ще е американско.

177

Анонимен

преди 4 години

Труман повече хора от БКП-то ли е избил?

176

Набор

преди 4 години

А на бас,че зозо е на хранилка с двойна гуша и тройно шкембе.И гони шейсетака,че и повече.

175

Анонимен

преди 4 години

Сега Англия не ни е откупила, нито Русия ни е дала безплатно. Ние още сме руски сателит. От където и да се погледне, манталитет чисто руски, някои се пишат демократи, манталитета им е руски, дори такъв ни управлява в момента. Икономика руска. Руска енергетика. Руски строители на големите инфраструктурни проекти. Руски фирми строители на средно големите инфраструктурни проекти. Дори вече на по-малките проекти демократа дава поръчки на руснаците. Руско море. Руски газ. Руски кметове.Всичко е руско

174

Зозо

преди 4 години

Отдавна му е минал срока на годност на това старче. Аман-заман какво щяли да правят САЩ ако не била червената армия? Ами щяха да насадят гъбите, даже и в Москва това щяха да направят :)))))))))))))))))))))))))))

173

безМозо

преди 4 години

Личи си кои са на хранилка.По тройните гуши и шкембетата ще ги познаете