42

Анонимен

преди 4 години

Пордим, Никопол, Белене, Марица, Калояново, Хисаря, Приморско, Царево."Ще правят от България депо за събиране на батерии под предлог че се карат тротинетки. Това с тротинетките е фасада. 1000 да откраднат, за тях си струва инвестицията.

41

Анонимен

преди 4 години

При соца не се крадеше толкова факт,защото имаше"НЕдемократични"закони,но и не се съобщаваше всичко,но за сметка на това пък днес се съобщава уж всичко,но под"всичко"се разбира джепчийството и НИЩО за големите престъпници които крадат с милиони от държавата и вместо в затвора подават оставки и ги преназначават на властващи длъжности в чужбина за да останат незабележими кражбите им за народът-ОВЦА!Соца е бок'лук,но Бг-демокрацията е много по-голям бок'лук когато е бок'лук ГЛАВНИЯТ управляващ !

40

Хахахахахахахахаха

преди 4 години

Сега си спомних формулата за полуразпад N(t)=N(0)^(t/t(1/2)) следователноЗа първите 4 дни са изгубили 15 скутера (10%) и остават със 135Следващите 4 дни ако загубят още 10% ще останат със 121 и т.н. ...След 190 дни ще останат с 1 скутер :)

39

само казвам

преди 4 години

"Целта на проекта е намаляване на рисковете за човешкото здраве и околната среда чрез отделяне на опасните отпадъци от домакинства от потока битови отпадъци в 22 български общини. Предвижда се да се изграждат 5 пилотни центъра за събиране на опасните битови отпадъци в общините Шумен, Разград, Созопол, Съединение и Левски и вече са доставени мобилни събирателни пунктове за обслужване на съседни на тях 17 общини: Велики Преслав, Смядово, Каспичан, Хитрино, Лозница, Самуил, Исперих, Завет, Цар Кало

38

само казвам

преди 4 години

"София (13 август 2019) Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева прие министъра на външните работи на Япония Таро Коно, който е на двудневно официално посещение в България. Двамата направиха изявления за медиите в сградата на МВнР, след среща "на четири очи" и пленарни разговори между двете делегации. Пресфото БТА снимка: Владимир Шоков (ВШ)" "Таро Коно: Япония и България са единни - има огромен потенциал в икономическото сътрудничество" На снимката е с брониран куфар.

37

Анонимен

преди 4 години

Хаха бай овчар пак са показа. Само с бой става от българина човек доказаха го *** , Стефан Стамболов и Османците :D

36

сс

преди 4 години

По-некадърна мешаница представена като статия не съм виждал отдавна.

35

Анонимен

преди 4 години

Стига бе, българомразци! Хората ви казват, че по ЦЯЛ СВЯТ ги крадат, тия еко-ПЕДАЛетки. И не само това, ами ги захвърлят къде ли не, та хората са пропищели. Казва ви се, че цената на ползване е висока и не си струва, ама вие едно си знаете.Не разбирате ли, че за да платиш висока цена, трябва да изкараш пари, а това никак не е екологично, ама нали искате да сте фешън, на вас не ви пука! Как може да има такива коне с капаци като вас? Че и плюете по българите! Пфу!

34

Анонимен

преди 4 години

Добре де, някой си взима на рамо тротинетката и си я носи вкъщи, вход с 120 апартамента примерно. Как ще я намерят с GPS?? Май никак, чудно как още не са ги откраднали всичките...

33

SS

преди 4 години

Айде стега бе, 30 години спорите социализъм, демокрация, ала бала.И тогава и сега сте зле, овце със различен овчар.Прости Балкански ***.

32

Предприемач

преди 4 години

Не е скъпа услугата, някой хора живеете още в 90 те години. Че то един нормален обяд в София струва едни 30 лв. вече. Кат ви е скъпо да сте учили или поне рискували.

31

До "до26"

преди 4 години

При социализма се краде в пъти по-често отколкото до 1944 г.

30

Циник

преди 4 години

Това е "тренд"... Представете си го като азбеста - милиони тонове бяха вкарани по цял свят в сгради... Че беше "супер изолатор"... А да отровите се "сетиха" 30 години по-късно.Интересно ми е - милиардите тонове отрови от акумулаторите на Мъск(тези които не се самозапалят) .... Дали ще заминават за Бангладеш, Индия, и Африка?

29

Петров

преди 4 години

Удовлетворен съм от дълбоката истерия на ГЕРП- аджиите. Всеки иска да го изпратят във Валенсия ама нямат тераси. Сори

28

Анонимен

преди 4 години

Румънци и ромеи в братска акция по бране на скрап

27

Петров

преди 4 години

Бате БокУ каза че Пламен Терасата е прибрал милЯрди от контрабанда щото знаел български и малко руски, така че веднага ще покрие загубите от тротинетките. Стига да не си е взел милЯрдите в Испания. давай бате БокУ, мачкай ***.

26

Хахахахахаха

преди 4 години

Много ми интересно фирмата дали ще си изкара вложените пари преди да й откраднат/разбият/изпочупят всичките возила?Мнения???

25

До 26

преди 4 години

Сега се краде 1000 пъти по-често и милиони пъти повече като сума в сравнение с преди 1989 година. Факт.

24

Анонимен

преди 4 години

Нали са зелени и бедния българен мисли, че са за бране и яденье.

23

Анонимен

преди 4 години

Електрическите превозни средства на батерия са много по-замърсяващи околната среда от тези с двигатели с вътрешно горене, но де акъл в екоталибаните.