32

Анонимен

преди 4 години

Какви Су 25 бе нали дадохте над 2 милиарда за краварски кошници които не се знае кога ще ги изделкат. Ако изобщо ги изделкат щото са делкани преди 50 г. По добре да бяха купили последният модел на руснаците хем по добри хем по евтини. Това човече от банкя го е напекла жегата и мозъка дето го е имал сее изпарил. Какви ли оправдания ще измъдри когато го изправят пред Народният Съд. Пред Съда който е Безмилостен. Или си мисли че щее вечен. То и бай Тошо си мислеше същото ама се оказа чее смъртен.

31

Анонимен

преди 4 години

Другарю Бойко,купи поне още 100 F16 !!? Ни ще ги отгладуваме,но армията ни ще бъде несломима !!! Слава на ГЕРБ !!!- Коя армия? Отдавна нямаме летци. Даже Бойко да ги направи, ще трябва да минат 25 години.И защо министър председателя не е на ШИПКА, в този паметен за БЪЛГАРИЯ ден?

30

Активист на БКП

преди 4 години

Странжуляка е на курсове за активисти на ГЕРБ ! Вече не е на хонорар,на щат е !!!

29

Анонимен

преди 4 години

Суджук защо даде новата златна мина в Момчилград на чужда фирма, колко пари взе ,казвай веднага

28

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

...предизборно ?

27

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Другарю Бойко,купи поне още 100 F16 !!? Ни ще ги отгладуваме,но армията ни ще бъде несломима !!! Слава на ГЕРБ !!!

26

Анонимен

преди 4 години

Бойко дава, Бойко взема! А Бойковите червенотиквеничковчета и калинки вече са на всеки сантиметър.Дружно изпълняват заръките на лидера, следват планЪт на петилетката и ни водят към светлото ЕвроАтланическо бъдеще.

25

Анонимен

преди 4 години

Няма по голям от Бойко!

24

хаха

преди 4 години

До ЦК на ГЕРПОт къде ги даде вожда ти бе ***? Извади ги от задния си джоб и хвърли на масата ли? що не даде за образование, за здравеопазване, за пенсионерите. Що не даде за нещо свързано с икономиката, дето като се вложат пари после се очаква да има възвръщаемост.

23

Пян Гъ

преди 4 години

До Активист на БКПИ кой го е освиркал? Нормални граждани или БКП актива? Айде да си говорим след изборите, ама на вързано.

22

Анонимен

преди 4 години

Бойко отново даде. Ама какво? Аха ! Даде нашето злато на канадците. Направо е отличник.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Е ти какъв си марсиянец?Бойко трябва да се вземе в ръце, защото много хора са ядосани.За хейтърите, България няма да изчезне.Много им се иска на някои хора, обаче българите са оцеляли 1300 години.

20

Активист на БКП

преди 4 години

Беше на покупка на гласове из Кърджалийско,вместо като ген. Радев да е на Шипка !!! Ама не смее да ходи на Шипка откакто го освиркаха !!!

19

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Бойко отново даде !!!

18

Пян Гъ

преди 4 години

До ???А кой от премиерите преди, дето могат сами да пишат във Фейсбук, е повторил управленски мандат? Само потам, за да те подсетя за важните неща...

17

Анонимен

преди 4 години

аве баи ... това ли е наи важно за българия а хората с 200 лева пенсия нашите бащи и маики ако не сме ние децата им да ги подпомагаме си е жив геноцит и гавра благодарение на тебе те са в това унизително положение пожелавам ти и и ти да изпаднеш в немилост и да живееш с 200 лева пенсия тогава да те видя колко си еркек така всеки може с чужда пита помен да правиш СРАМ

16

Пян Гъ

преди 4 години

До АнонименВие изберете читав премиер, та да не мрънкате, а той ще оправи работата с институциите, които, м/у нас казано, в БГ никога не са били особено ефективни.

15

Провинциалист

преди 4 години

И пак добре че имаме Бойко

14

Крие се

преди 4 години

Преди 3 години китайска делегация от политици и бизнесмени заобикалят България.Тяхното мнение било, че България се управлява от уникални пpocтaци, изключително неителигенти и некомпетенти експерти и затова всички контакти с тях би били загуба на време.

13

Пян Гъ

преди 4 години

ДО ВСИЧКИ ЗЛОБАРИ: Стига мрънкахте, ве. Айде на следващите избори изберете вие премиер, дето става, та да ви дойде сърце на място. То само с мрън-мрън не става!