10

БГ

преди 4 години

СДС не са нужни на България!

9

Анонимен

преди 4 години

Рептилиите се мъчат да се завръщат. Умряла катър не рита. Даже и за долари.

8

Анонимен

преди 4 години

България е дългогодишен ядрен енергиен играч в региона, а алтернативата, която предлагат тези паляци е да минем на въздух и слънце и да просим допълнителна енергия от околните. Само вижте колко (и кои) държави искат да се закачат за Белене и ще ви стане ясно защо Белене трябва да се построи. Да не споменавам и факта, че Русия и САЩ ще се дуелират кой пръв да строи.

7

Анонимен

преди 4 години

Кой не скача е сдсраст.

6

Активист на БКП

преди 4 години

То и СДС е вредно за България...

5

истина е

преди 4 години

Сигурен съм ,че СДС беше много по вредна за България , от колкото БКП , която ни управлява 45 год. !! Седесарите продадоха и окрадоха цялата страна само за три години ,ни няма никой влязъл в затвора !!

4

Анонимен

преди 4 години

Значи според седесарите е лошо държавата ти да разполага с голям запас от енергия във век, в който консумацията й скача драстично. От 30 години били против, тези явно продължават да живеят в началото на 90-те.

3

Анонимен

преди 4 години

Вие също не сте нужни на България, но Ви търпят.

2

Анонимен

преди 4 години

"СДС има ясна и категорична позиция близо 30 години. АЕЦ "Белене" не е необходима на страната. България има мощности, които надхвърлят 2 пъти нуждите на страната като консумация"Първо- трябва да си изключително *** за да разполагаш с мощности, които покриват само 100% от нуждите на страната и второ- реакторите в Козлодуй са на доизживяване. Относно първото- резервните мощности са със стратегическа необходимост при внезапен недостиг на енергия, а когато не ги ползваш- продаваш енергия.

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Седесето са...ясни;нищо не ни требе,освен...политици.За това вече 30-сет години ги...размножават безконтролно;че и...чума не ги...лови.