11

Анонимен

преди 4 години

Тоя също така се беше изцепил, че ще спре метрото ако стане кмет

10

Жо

преди 4 години

ПАМЕТНИКЪТ на Червената (Съветската) армия е унижение на достойнството на българите.На площ от 20 декара в центъра на мирна София, на височина от 25 метра се издига оръжие- съветския автомат.Сравнете го със скромния паметник на Васил Левски и двуметровия бюст-паметник на Хр. Ботев.Колко от вас знаят къде се намира "забутания" паметник на българските опълченци.Защо комунистите разрушиха Мемориала на българските войници, загинали през войните 1912-1918 г.Българи, какво мислите по този въпрос

9

Анонимен

преди 4 години

Самият факт, че се ориентира към политиката, е показателен колко го бива като архитект.

8

Анонимен

преди 4 години

Посинял червен п а л я ч...о с това няма да се харесаш на никой освен на угодно наведените.

7

Анонимен

преди 4 години

Сатирик голям! Представям си го що за архитекторче е. Сигурно е рисувал барбекю на покрив и опа - идея за Съветската армия. И почват едни фантазми с референдуми, прехвърляници, собственост... ала-бала-портокала

6

Анонимен

преди 4 години

Първото, което изниква в съзнанието е "Кой е тоя бе?". После виждаш, че залага на елементарна стратегия с вдигане на предизборен шум по изтъркани теми за да привлече вниманието и естествено разполага със запазено местенце в медиите благодарение на прясно усвоения грант.

5

Даскала

преди 4 години

С тая атака срещу национални паметници, тоя до никъде няма да стигне!

4

Ако беше на САЩ

преди 4 години

Ако паметника беше за американската армия, бомбардирдирала София и убила хиляди българи, нямаше и дума да кажат, но всичко свързано с Русия се събаря.. Има паметник на американски летци, които са убивали българи и той е в двора на американското посолство.

3

Анонимен

преди 4 години

Съветската армия е била украинска армия. Кой е влязъл в България? Трети украински фронт. Тива е натовски кандидат и съюзник на Тръмп, Чърчил, Рузвелт. Как може да напада нашите евроатлантически партньори?

2

Нане

преди 4 години

Ша го, мане...Ама по натам... Джендърчета сър...

1

Анонимен

преди 4 години

В подлеза на СУ днеска ми дадоха брошура на тоя.