157

Eha

преди 4 години

Не знам тия мишоци, които постоянно бръщолевят глупости за Русия, осъзнават ли че на запад нас ни приемат като един вид руснаци..Не разбират че плюят по себе си

156

Eha

преди 4 години

По-добре тука да се населят руснаци, отколкото сигъни...това ли ти е проблема: руснаците....хора които приличат на нас и пишат и говорят на наш език.Ако ти искаш сигъни като Костов, аз предпочитам руснаци

155

Анонимен

преди 4 години

100% сме зависими от руската газ, за горива 99% от Нефтохим, Булгартабак, разни други, десетки хиляди недвижими имоти са собственост на руснаци. Ако вземат Белене, направо си ставаме руска губерния.

154

а защо

преди 4 години

а защо трябваше да им връщаме реактора и да плащаме неустойки - явно ес само иска тук нищо да не се произвежда а като стане въпрос за инвестиции - ич го нема - да ви таковам ес-четата

153

До 173

преди 4 години

А Фукушима видяхте ли?Е, тогава можете да направите информиран избор.

152

Еех Странджа

преди 4 години

Значи Иран пиратства,Турция пиратсва,Ве нецуела не знам си кво,пък то било заради подкрепата на Русия.Турция е втория по големина член на НАТО,що НАТО не ги спре ? Иран и Венецуела не слушат САЩ и за тва са лоши.А горкичките САЩ какво направиха в Ирак ? Демократично избиха около 500 000 души. А в Силиа какво направиха ? Там колко избити и емигрирали има.За Либия да не говорим. Само дето там оставиха останалите пудели от НАТО да се правят на мъже.

151

Анонимен

преди 4 години

Блумбърг? Официалното лице на ЦРУ и какво толкова?Да не претендират, че не лъжат?Това лесно се оборва, въпреки, че държат доста по-достоен тон от статиите на Ел ка.

150

Иван

преди 4 години

Ужас! Не искаме "руска" техника. Видяхме последиците от нея...

149

Анонимен

преди 4 години

До РеалистГЛЕДАТЕ КЪМ РУСИЯ ЗАЩОТО СТЕ РУСКИ РОБИ. ЗАТОВА.

148

Анонимен

преди 4 години

До До 168ИРАН ПИРАТСТВА ТАНКЕРИ, ИРАН СПОНСОРИРА ТЕРОРИЗМА. ЩОМ СИ ДЖИХАДИСТ ЗНАЧИ НЯМАШ МЯСТО В БЪЛГАРСКИ САЙТ, ОСОБЕНО В САЙТ НА БЛУМБЪРГ. ЗАЩОТО СИ АНТИСЕМИТ.

147

До 168

преди 4 години

Чакай малко, почни от начало.Англия пиратства танкери на Иран, по команда от САЩ.Иран им го върна тъпкано. Тези опищяха света колко лошо било да пиратстват танкери с нефт иранцитя, скромно забравяйки себе си.Каквото повикало, такова отвърнало.То не може само с лъжи, двойния аршин и Fake News.

146

До 163

преди 4 години

Западняците не само, че не ги интересуваме, ами напротив - бягат от тук.Нещо не ги кефи управлението на ГЕРБ и положението което се "развива" в страната. Една по една високотехнологичните фирми взеха да "гасят лампите". Примери - Lexmark уволни всичките си служители в България и закри офиса си тук, същите са и Fujitsu и поне още 10 фирми, които обслужваше нашата фирма, докато бяха тук. Всеки ден разбирам за следваща такава фирма, която си отива или оставя един човек тук и толкова. Боко чака VW?

145

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Иран пиратства танкери в Персийския залив под покровителството на Русия, Турция пиратства газови находища под покровителството на Русия, във Венецуела има диктатура под покровителството на Русия. И тука си вярват, че някой ще позволи в натовска България да стане същото? Това са руски байки.

144

Анонимен

преди 4 години

Англичани,французи,турци всички сме ги трепали наред.Руснаци също.Забравяш, че към 50 000 руснаци сме изтрепали в Македония и Добруджа.После освобождаваме Украйна а Руската империя се разпада - заради нас.

143

Анонимен

преди 4 години

Преди взимаха нефт,а щяха да взимат газ от Азърбайджан сега пък от отсрещната Туркменистан,но всичките наоколо имат тез продукти,че околните на тях,а отсам през Черно море сякаш няма,а е ставало потоп,който занесъл много хумус и какво ли не как суровини и то в нашите недра щом като били два потопа запомнени в тоз регион,а за един казваха,че кат бил с такава мощ уж цапнало в техния регион и се образувало как Каспийско море,но така описано едва ли всичкото при тях останало,а тук само два слоя вода

142

Анонимен

преди 4 години

До До 162инженер? така ли се представяте вече, а руски тролчета хаха

141

До 162

преди 4 години

Не е вярно и това.Аз съм инженер, работих 10 години в нашата енергетика и точно с такива неща съм се занимавал професионално.Не ми разтягай тези локуми.Освен въздушни електропроводи има и кабелни и то за високи напрежения.Вземи пиши за нещо, за което поне си чувал или чел, а не тези глупости.

140

Реалист

преди 4 години

Аз се питам защо все въртим и сучим и все към Русия гледаме.Защо западняците не инвестират в България, може би имаме различна писменост от тях, друг манталитет.Само да напомня на прогнилите западняци нямаме загубена битка на фронта, след освобождението.Англичани,французи,турци всички сме ги трепали наред.Българина може да е всякъкъв, обаче стигне ли се до битка тежко и горко на съперника.

139

Анонимен

преди 4 години

дебела лъжа е, че не можело да се докаа ток от северна България в Южна. Карат и на 1000 км и работи.-Може да докараш.Само че токът се кара с едни огромни железни кули, които трябва да ги наредиш през 100 метра през Стари планини и Средни гори и трябват едни огромни трансформатори колкото един мол и яко жица, трудодни и техника и всичкотова носи и загуби по трасето, така че накрая ше ти останат пари само да си светиш с восъчни свещи.

138

До 158

преди 4 години

Знам, местните *** и агенти на САЩ искат да стане като в Япония. Атоми на свободата все пак, радиация на свободата и демокрацията....