80

Само САЩ

преди 4 години

САЩ пак са на ръба на пропастта, ясно е какво се е случвало през деня. Одеколон и гел за баня за закуска и после цял ден облъчване с москалски свободни разсъждения.

79

Китай

преди 4 години

Време е САЩ да оставят Китай и целият свят, да прекъснат с превратите, майданите, убийствата на милиони чрез цветни революции.Кога светът ще санкционира САЩ.Само Китай, светът е с теб ъъъ с изключение на сорсоидните англосаксонци.

78

Анонимен

преди 4 години

Колко е хубаво че в България танковете са от преди 100 години и дори да ги пратят съм сигурен че ще ги повалим.

77

Анонимен

преди 4 години

До Adolf EichmannКакви поклонници ? Не виждаш ли, че част от младежите е заслепена от гей-паради и евтин джойнт , и не прозира обективната реалност , че САЩ са на ръба на пропаста и ще се сринат всеки момент !

76

Анонимен

преди 4 години

Нещо света се обръща.Москва си взе Крим,Китай Хонконг,освен ние да си вземем старите земи на запад и Македония,че и на юг до о.Тасос и о.Самотраки и до баира преди Солун.

75

Да Живее Хонконг

преди 4 години

Свобода за Хонконг и Бойкот, Санкции и Деинвестиране на Комунистически Китай!!

74

Горби

преди 4 години

Ерата на предателя Горбачов и веселяка Елцин свърши.Тук майдан,там майдан -сакън, йок.Харчете милиарди и ред сълзи, ред секрети.САЩ кога ще върне юганата част на Мексико, а Гуантанамо на Куба, а протеста в Окинава, че не искат ядрено оръжие на острова.На татко империалистчетата, когато те окупират, бият и убиват, включително деца е в името на демокрацията.Когато Китай реагира е тирания.На татко тарикатчетата - сорсоидчета, таркатчета мазни, петмезени.

73

Adolf Eichmann

преди 4 години

Ах ти неразумний и юроде, защо постоянно се дуппиш на "великите сили" които винаги са те използвали като незначителна пешка. Тук виждам две групи: едните поклонници на запада а другите на изтока - и в двата случая се дуппите на някой, каресва ли ви да ви клаттят? Това прави ли ви ***?

72

Анонимен

преди 4 години

Да викнат и жълтите жилетки на помощ.

71

Анонимен

преди 4 години

81 Въх,че си ми умен,те Китайците гламави като нас!

70

Само САЩ

преди 4 години

Това ще е пагубно за комунистически Китай. Ще им дойде и на тях реда, както на СССР и после Пусинова Русия.

69

До 72

преди 4 години

Това е целта на протестиращите - така ще се започне защото от Хонг Конг, протестите могат да влязат и в Китай много по лесно от колкото си мислиш. Едно е да потушиш размирици в един град с няколко танка а съвсем друго е да спреш 1 милиард по улиците - тва няма спирка с никакви оръжия :)

68

Анонимен

преди 4 години

До бай ТошоТова е потъпкване на човешките права. Никой няма право да изпраща танкове и самолети срещу демократично претистиращи хора.

67

Анонимен

преди 4 години

Китай изпуснаха въздуха. Сега стана обратно - те искат сделка със САЩ, а Тръмп се дърпа. Така е като не искаш мира - на ти секиpa.

66

бай Тошо

преди 4 години

До Анонимен 70"Всички хора по света трябва да подкрепят Хонконг."Ами ето подкрепяме Хонгконг и искаме танковете да дойдат и да освободят Хонгконг от протестиращите :))

65

Тодар Правешки

преди 4 години

До БожидарАлоу, ЗКПЧ-то Не се плюнчи толкова бе човек, ще докараш я инсулт, я инфаркт. Все пак си човек на преклонна възраст, Партията дето я преименувахте с референдум от БКП на БСП има нужда от тебе,нищо че вече и памперсите не помагат когато се ос.раш:)

64

Анонимен

преди 4 години

Нелка нещо за Русия и"терора"над напушените девушки няма ли?Ама ха,цял ден сме в неведение!!

63

Анонимен

преди 4 години

Всички хора по света трябва да подкрепят Хонконг.

62

Енгелс

преди 4 години

До Анонимен66и как правиш санкции срещу най-могъщата държава в света, 20% от световното население, това да не ти е Ирак :))

61

Анонимен

преди 4 години

Неслучайно Хонконг е най-развитата част от Китай. Откъдето минат западняци оставят развит град/държава след себе си. Откъдето мине рycнак или китаец - остава само мизepия.