62

БГ

преди 4 години

Северна Корея имат и магазини само за пред медиите в които нищо не можеш си купиш :D А относно централите договора е до 2026 има още няма и 7г и тогава ще плащаме най евтиния ток в ЕС

61

Анонимен

преди 4 години

Умират от глад в СК а една от санкциите които им налагат е да не изнасят рибни продукти. Да не би религията им да забранява да консумират риба?

60

Анонимен

преди 4 години

до 71Ето такива като теб дето промиват мозъците на младите дърпат назад България.Глад има в Северна Корея.От 1980г не са мръднали освен ракетите дето им дават от Москва и Китай нищо нямат.Мизерия жестока,но не ти я показват.Само на определени места разрешени ходиш.Последно Кимчо ходи с влака да се срещне с Путин да наеме работници в далечния изток,че умират от глад в Северна Корея.

59

БГ

преди 4 години

пълни глупости американски тецове алабала да не говорим е едно какво може си купиш и дали е налично на пазара!

58

Анонимен

преди 4 години

Ами ако се опънеш на американците за цената която плащаш за тока от техните тецове и ти ще стоиш ама бензин пак няма да можеш да си купиш.

57

БГ

преди 4 години

Ама венецуелците стоят без ток а аз НЕ

56

бай Стамат

преди 4 години

румънците са напред с материала, нямат носталгия по комунизма, имат индустрия и гледат към бъдещето. имат и повече човешки ресурс. след 10-на години ще се изравнят, пък може и да задминат страни от централна Европа. имат лоби в Европа, не са троянски кон на Русия.За България от друга страна, не са толкова оптимистични прогнозите.

55

Мехлеман Нагазян

преди 4 години

До Анонимен 67"Защото източна Европа се държи за руснаците.В Южна Корея така ли е?Където има влияние Русия е зле.Пример Северна Корея и Венецуела,Иран,Куба.Това са фактит"Не ни е виновна Русия или Америка за това че българския етнос/народ/нация е масово много ***! Нещо отвътре ни спира да си почистим дома и от там се почва с провалите. Домът ни, държавата, съдбата и е изцяло в наши ръце и ние българите всеки ден доказваме че не сме в състояние да я стопанисваме!

54

Анонимен

преди 4 години

Венецуелците с една заплата си купуват няколко хиляди литра бензин, забравих точно колко, но бяха тонове. Ти колко си купуваш?

53

Анонимен

преди 4 години

Българите само могат да си мечтаят за стандарта на живот в Северна Корея. Северна Корея има икономика и технологии и е световен факто с който дори САЩ са съобразяват и се отнасят с респект, а България всички я подритват с презрение и българите се третират като хора втора ръка.

52

Демократ

преди 4 години

Защо да ме се похвалим. В цивилизованите западни демократични страни при демокрацията проституцията е нормална професия както всички останали, проститутките са като учителки, адвокатки, журналистки - работят съвсем легално и си плащат данъци и осигуровки в цивилизованите страни като Германия, Холяндия, Белгия... Българките трябва да се гордеят, че заемат 90% от този бранш на Запад при демокрацията.

51

Анонимен

преди 4 години

Бил ли си в страните които даваш за пример?

50

Анонимен

преди 4 години

Оле Боже, оле Боже...... Румънците ли гледате?!От БГ си тръгнаха 30% от българите и 10% от ромите! Българите си тръгнаха заради лош стандарт, ромите си тръгнаха, понеже са добре приети на запад (там обичат да са мулти-култи и да ги крадат).И в крайна сметка след това преселение се оказва ,че в БГ са останали 30% българи и 60% "ромуле". Тук там има и други, ама не са БЪЛГАРИ.Обаче има БАНАНЕ по цяла година У веригите.

49

Анонимен

преди 4 години

до 62Защото източна Европа се държи за руснаците.В Южна Корея така ли е?Където има влияние Русия е зле.Пример Северна Корея и Венецуела,Иран,Куба.Това са фактите.

48

Анонимен

преди 4 години

до 60Е това за хвалба ли е?

47

Анонимен

преди 4 години

и като толкова ни е задминала защо 20% емигригали

46

Анонимен

преди 4 години

Цяла източна Европа е зле след въвеждането на евроатлантизма, демоктацията и американското парнтьорство. Навсякъде е мизерия, стандарта е пъти по нисък в сравнение със западна Европа. Източна Европа е просто пазар за западни стоки и депо за евтина работна ръка. А България и Румъния са най-зле.

45

Анонимен

преди 4 години

Няма стока с която да се похвали човек като излезе от България в чужбина и да се гордее,че я има по цял свят,или поне в ЕС.....Как да няма бре, я отиди в някой евробардак да видиш.

44

Наблюдател

преди 4 години

Малко са 20%, , тепърва много румънци ще емигрират.

43

Мехлеман Нагазян

преди 4 години

Търсят нов живот заради бедността, безправието, корупцията.....У наше "село" аналогичен случай. Предлагам държавно обединение между България и Румъния с ново име - Бълрумия!