56

socialen

преди 4 години

Все много го влече към кратуните от каспийския регион.

55

Анонимен

преди 4 години

Какви "комyнисти" ви гонят тука, Бойко Борисов е бил охранител на бай Тошо и е с бившо кoмунистическо минало. При БСП имаше безплатен интернет за учителите, имаше професионалисти назначени на всички постове, сега при ГЕРБ са нaзначени само лизaчи, а на никой не му дреме че са пълни нeкaдърници! Важното е да лижат на Бaцe зaдника както и да се пoдмaзват в Брюксел!

54

Анонимен

преди 4 години

"и се надявам той да дойде на посещение в България в началото на следващата година, каза Борисов. Тогава се надявам да подпишем поне четири-пет документа." 4-5 документа. Хюндай, ФВ, 250 завода за авточасти?! Тоя пие ли си хапчетата?! Май не :]

53

socialen

преди 4 години

За разлика от Борисов, Тюркмен Баши е Баши - Баща на цял народ.

52

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

В ПОЛИТИКАТА ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ А ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ А У НАС ХОРАТА ПОВЕЧЕТО СА НА РЬБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО

51

Социалист

преди 4 години

Твърдо вярвам, че като сменим ГЕРН с БСП и всичко ще се оправи, защото този път БСП вече няма да крадат като преди, този път ще бъде по различно, защото червените олигарси вече 10 години не са крали и са станали по човечни, този път ще бъде по-различно, повече няма да крадат след като 10 години бяха на сухо вече са си взели поуката и сега ще управляват скромно и ще служат на народа.

50

До козлудуй

преди 4 години

Да идват комунистите те им пука за народа хахахахаха....или Славчо още по добре!!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Вместо в чакалнята на еврозоната Бойко ще се озове в чакалнята на Кремъл.

48

Анонимен

преди 4 години

Баце, на изток най-много да те прекарат да строиш рискова атомна централа с остарели чаркове и две-три тръби за метановите ти изпарения, подобно на другите зад океана, които пък те прекараха да купиш 40-годишните летящи прахосмукачки...

47

Демократ

преди 4 години

Бойко е най-доброто за България. Както и Нинова, или който и да си изберат българите - винаги е най-доброто! На изборите - всички в кабинките с бюлетинките! Демокрация е, има свобода да се избира в кабинките с бюлетинките, а какво всички знаем, свободата Санчо е най-висешто благо дадено на човека.

46

От мен

преди 4 години

До Хохохо. Ще е безработен, обаче не му дреме, защото вече е милярдер. Лошото е, че ние му го позволихме.

45

Анонимен

преди 4 години

До Sicht PunktТвоят Бойко е от най-лошите *** бе ,разходи се из Банкя и поразпитай старите и честни българи баща му какъв е бил ,и защо той не го споменава ,защото не му върши работа ,защото не му помага в лъжите ,дядо му донякъде му трябва за личната му автобиография пред такива *** като теб !

44

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОРИСОВ НЕ МУ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА У НАС

43

Анонимен

преди 4 години

Ако Медведев разреши, ще има газ.Ако не разреши - йок газ.

42

Хахахааааааа

преди 4 години

Браво Боци !!!Всеки твой успех е успех за България .И нож в гърба на червените ***.Докарвали страната ни три пъти до национални катастрофи.

41

Анонимен

преди 4 години

Боци, а с народа ти, защо не си в поне поносими отношения

40

Капиталист

преди 4 години

Трябва да свалим комуниста Борисов и на следващите избори да изберем истински капиталисти да ни въведат капиталистическия строй и да взимаме капиталистически заплати! Демокрация с капиталистически строй и свободен пазар е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

39

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОЙКО БОРИСОВ КОРНЕЛИЯ НИНОВА КАРАДАЯЬ КАРАКАЧАНОВ СИМЕОНОВ СИДЕРОВ НЕ МИСЛЯТ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕЕ ХОРА ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА А ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

38

еrror 404

преди 4 години

Баце чака мечтае от къде ли не вкара газ !!! Преди години щяхме да изнасяме петрол

37

Анонимен

преди 4 години

Баце 3 дена се е мъчил да прочете името, при кого го пращат и после седмица го е тренирал за произнасяне...Дано барем са го почрпили пълненапечена камила с пилета и ориз...