128

Анонимен

преди 4 години

то няма какво да доказват ... sql инжекцията не е хак. То е като отворена врата.Честно казано не знам за какво точно ги съдят в момента... по-скоро заради самата интрига, а и щото на доста техни хора им се изсветлиха смръдливите сделки

127

Анонимен

преди 4 години

Да не говорим, че европейския съд каза, че изнасянето на доказателства преди делото е незаконно. И след като мине целия шум и осъдят държавата в Страсбург ще плащаме ние, а тези хубавци от прокуратурата ще продължат да си правят каквото искат.

126

някой

преди 4 години

обаче сте много *** повечето, не било изглеждало като Телеграм, това са извадени изтрити съобщения, които са от някакъв кеш и са ги сложили в word, както на скайп мога да си извадя чата от кеш-а и ще е просто редове един след друг. Ясно, е че "хакерите" не са никакви хакери, а просто дребни кибер изнудвачи, искащи да изкарат по 2000 от някой сайт, ама са хакнали я на Пеевски, я на Ковачки някой сайт и като са дребни риби са им е*али майката, щото не са от голямата игра. Да ги вкарат сега 5-10г

125

Ангел

преди 4 години

Как може да ви мине през бедните кратуни мисълта че всичко е фалшифицирано .Прокуратурата изнася доказателства ,защитата ако сметне че са фалшиви ги оспорва .В крайна сметка съдиите не виждат този пдф фаил а истинския телефон с чата на него ,В напълно оригинален вариант .Така че по добре мислите как да си оправите съсипания животец отколкото да обсъждали работата на прокуратурата още повече ,че разбирате от право колкото магаре от компютър .

124

Анонимен

преди 4 години

Не трябваше да се връща от Канада голям *** излезе!Аз ако бях никога не бих се оставил в ръцете на тия корумпирани прокурори

123

Анонимен

преди 4 години

Доста полезна информация излезе наяве покрай тези момчета и е добре, че прокуратурата я публикува. Както се вижда, крадат си колкото могат без грам мисъл, че правят нещо незаконно и много неморално. Никой нормален няма да им каже - браво - благодаря ви, че се добрахте до моите данни и ги шитнахте с добра печалба на борсата за крадени бази данни. Всички ние сме клиенти на някого, нали така.

122

Петко

преди 4 години

Не знам дали прочетохте файловете, но работата не е добре... Тези хора имат информация за всеки един от вас, за вашите автомобили, заплати, адреси, телефони, имейли и други. А най-лошото е че тези хора продават информацията ви! Даже този *** е направил за ВАШИТЕ ДАННИ, а вие си мислите, че има конспирация и някой го е натопил. Просто нямам думи.. Надявам се той и всички останали замесени в това отвратително престъпление да отидат на топло за дълго и всички фирми които са канали да ги съдят!!!

121

смех

преди 4 години

Представям си след няколко седмици като изтече и останалата половина от данните както беше обещал истинския хакер каква паника ще настъпи в прокуратурата. Чудя се какво ще измислят тогава.

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124Не вървите бе мамини герберухчета. Оакахте се изключително здраво. С тия комсомолски лозунги сте за никъде.

119

Анонимен

преди 4 години

Абе това са постановки.Без доказване,че е влизано и теглено,на едни голи приказки от чатене(а дали са те изобщо), няма никакво доказване на вина,ама никакво!Шменти капели!Все едно ми говори Маг Светлина !!!Нямат нищо.Компютрите все още явно са криптирани,а някой уволнен служител некадърник ги топи с показания,които са доста общи и недостатъчни.

118

Анонимен

преди 4 години

Чалга програмисти, чалга коментари, май само от ГДБОП и прокуратурата си вършат работата.

117

Анонимен

преди 4 години

За мутрягите по морето не могат да немерят никакви доказателства ама за цялата тая съмнителна история се бият да вадят нови и нови. Да не говорим, че скрийншот от чат приложение на мен лично не ми доказва нищо.

116

Анонимен

преди 4 години

Имаше една акция на така наречената прокуратура с "този е абсолютен престъпник" в подобен стил и накрая всички ние платихме обезщетенията.

115

Анонимен

преди 4 години

Наистина цялата прокуратура трябва да се изрине. Не може такова безобразие. Може и да са виновни посочените, но такова брутално подмятане на фалшиви "доказателства" не би трябвало да съществува.

114

Анонимен

преди 4 години

Ако съм на мястото на Гешев ще си направя партия ''НТП''Няма такава прокуратура!

113

Анонимен

преди 4 години

Този пдф и аз мога да си го напиша. Къде се вижда че това са наистина обвиняемите лица?

112

вятър и мъгла

преди 4 години

Когато се случи теча във фейса, кой викаха пред Конгреса на САЩ?Не беше ли Зукърбърг?А наш'та шефка си печеше д-то в отпуск, когато се срина НАП.Сега прикриватурата измества фокуса от НАП и минфина.В началото какво каза Горанов - е, нищо не е станало, само 3% от данните са изтекли. А сега се говори за кибертероризъм и че са изтегли данните на 5 милиона българи, а не "само 3% от базата данни".И как да им вярваш на съд и прокуратура, когато са момчета за поръчка на управляващите?

111

Анонимен

преди 4 години

я, да видим, са ше пада ли нов кикот покрай покрай маймунджулъците на мафията ГЕРБ и Поръчкотурата

110

Ангел

преди 4 години

След като прочетох внимателно чата от телеграм мога категорично да заявя,че са тотално заковани и ако не си признаят и помолят прокуратурата за сделка ще получат максимума като Иванчева. Браво на разследващите !!

109

Анонимен

преди 4 години

Това ако са хакери то аз съм трамвай с гумени колела. Истинският или по точно роденият за хакер никога не оставя следи. Информацията която е хакнал не я държи на хард диска а я сваля на флашки а след това харда се изчиства прецизно със специална програма която не оставя никакви следи. А тези сеяндурски тарикати от седенките са направили манжа с грозде като са си мисли ли че всички останали пасат трева. Има много по големи хакери от тях които са светлинни години напред.