27

Един

преди 4 години

"Едва ли има толкова добри цени някъде другаде по Ривиерата или в ИталияХахахаха, хооохохохо, не кажете честно, тези хора дали не са згубили връзка с реалността? :))) Е вече никой българин няма да ходи повече на Ревиерата, защото Димитричка от Китен е намалила малко цените на цемейнич хотел, и е една идея по-евтина от Ревиерата :)))) Честно тия са пълни де .. ли

26

Хм

преди 4 години

До сравнениеСтига лъга народа.

25

Пич

преди 4 години

"Браншът смята, че е необходимо държавата да финансира чартърни програми."Ааааа, не, не, не! За това нещо излизам на протест. Аз съм част от държавата, аз плащам данъци на реалните со доходи от много години, и аз не искам да спонсорирам мутрите по морето. Твърдо против съм взякакви държавни субсидии за хора, които нямат елементарна представа как трябва да се отнасят с един клиент, и които превърнаха иначе красивото ни черноморие в клоака. ТВЪРДО ПРОТИВ!

24

Анонимен

преди 4 години

Пресата се напълни с полуграмотни и дебилни журналисти , които изпитват удоволствие да сипят простотии. И дете от улицата схваща ,че цените са ниски или високи в зависимост от доходите .Щом доходите ни са пет - десет пъти под средноевропейските какво значение има за читателя ,че цените били средноевропейски или дори са слезли под тях. Капише?

23

Анонимен

преди 4 години

Тоест се опитваме да се конкурираме по цени с Ривиерата и Италия. Щеше да звучи добре ако се конкурирахме и по качество с тях.

22

Анонимен

преди 4 години

Страхотна новина, те и заплатите ни са така - средноевропейски ... какво удоволствие изпитват така да дразнят народа ... не знам..

21

констататор

преди 4 години

Тази статия е писана от хора, които не са били на нашето Черноморие в последните дни и седмици. Сезонът е спасен от румънците, и до някъде от поляците. Турци не се виждат с невъоръжено око, а руснаците са по евтините квартири.Истинската полезна мярка е да се подобрят спешно пътищата ни към Северна и Западна Европа и хигиената - пречиствателни станции.

20

Българин

преди 4 години

Грешката е че пак мислят за чужденци и чартъри, а не мислят как да ме върнат мен и останалите сънародници на родното черноморие... С този манталитет и обслужване ще си продължавам да ходя в Гърция, а те да се оплакват.

19

Анонимен

преди 4 години

е аз от март имам резервация и се оказва сега че жестоко съм се набутал...

18

Анонимен

преди 4 години

кой ще е тоя да отиде при бай- *** великия бизнесмен с подареното място на морето и той изсякал всички дървета и построил 8 етажен блок и се чуди що нямало туристи. или другия партиен бай *** бизнесмен с къщата за гости и усвояването директно от джоба на европейския данъкоплатец в джоба на бай *** рушветски.. голяма полза за европееца няма що

17

Митко

преди 4 години

Тази госпожа не разбра ли, че хората не ходят на почивка в чужбина, защото е по-евтино?

16

до 15

преди 4 години

Октопод и да ми плащат няма да ям.

15

сравнение

преди 4 години

На остров Миконос-шезлонги чадър-200 евро.На плаж Сахара на халкидики-шезлонг и чадър-120 евро.В дубровник-шезлонг и чадър -120 евро, паркинг-200 евро на ден. На БГ морето-чедър и шезлонг-15 лева, скъпотия!

14

Гост

преди 4 години

Може да са свалили малко цената на хотелите, но за сметка на това ценита на храната са двойни. Една супа в Лозенец е 7 лв., наливна бира 3 лв. и то не на плажа. Това ли е евтиното? За сравнение в Гърция порция октопод за двама е 14 лв., 100 мл. Узо е 2 - 2.40 лв.

13

до 11

преди 4 години

За теб специално и безплатно.

12

Хм!

преди 4 години

Да не съм луд да ходя на мофе! Жега, влага, комари, проблеми с паркирането, пясък в гащите, мазут, намръщен персонал... Кофти преживявания. Накрая се прибираш по-натоварен, отколкото си отишъл.От друга страна в планината е прохладно, няма проблем с паркирането, басейн, сауна, без пясък в гащите, разумни цени, усмихнати хора... Тотален релакс

11

Анонимен

преди 4 години

Лъжа. Искат на ни кандърдисат да отидем на нашето мръсно море. Заблуда е написаното. Цените трябва да са 3-4 пъти по-ниски за да са в унисон с предлаганото на нашето черноморие качество на всичко - храна, спане, сигурност, чистота на вода и каквото се сетиш още.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7не е вярно това. Как само лятото се мести,а зимата не? Слънцето изгрява по-късно вече,деня намаля,не е като края на юни и юли, за да са логични тези жеги. Небето се ръси редонвно.

9

Анонимен

преди 4 години

Да личи си... Пълно с бедни румънски селяни е :(

8

АнгеловГр

преди 4 години

Ако спадне (~0) броя на руски говорящите туристи, черноморието ще бъде ддобро място за летуване.