11

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателПроблема е че България се топи заради финансовата дисциплина на ГЕРБ и СДС, но ислямските държави и африка се плодят.

10

Анонимен

преди 4 години

От статията се сетих за оня див дзвер Емил Каменов от Къртицата преди 5 години предаването и вика когато нямаше месо в хладилника :" Ние сме мъже, трябва да ядеме силна храна, не можем да едеме треволяк и сирьене- това е за замезване, не за наяждане...трябва си седнеме да си обядваме, да си вечеряме с месо. Останмахме подвластни на жените където си правят салатки с треволяк" ))))

9

Наблюдател

преди 4 години

Проблемът е в прекомерно многото хора на планетата. В кря на века ще са около 10.5-11 млрд, ако се запазят сегашните темпове на ръст на населението. Това е чисто самоубийство на човечеството. По-добре по-малко, но по-качествени хора, живеещи в нормални условия, отколкото пълчища от мигранти и много войни.

8

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се занимава с глупости ООН.Да помисли и помогне.Всички " бежанци" изпратени в Европа от Америка.Да се връщат по домовете и държавните си! Време е!

7

посно

преди 4 години

Рецептата на МВФ и световните банки е както в България. Валутния борд ще намали населението драстично, но запдните държави не искат да си сложат валутни бордове и населението ще затяга коланите докато намалее драстично. Тръмп почна да налага мита на вноса и другите държави ще фалират докато американците ще увеличат пиците.

6

Анонимен

преди 4 години

За месната индустрия която прави огромни печалби да продава месо на 7 милиарда население са нужни около 150 милиарда животни които живеят в ужасни условия. Но това не е никакъв проблем за планетата, нито за животинския свят. Планетата ще отвее човека като глухарче само за секунди ако е застрашена, арогантността на ООН да спасява планетата е смешна. Проблемът е за човека, ако човекът иска да се спаси не трябва да яде месо, а планетата няма нужда от човешките грижи и екофашисти с тротинетки.

5

Глас от тоалетната

преди 4 години

Ако може и без растения.

4

Анонимен

преди 4 години

Да преминем към Растителна диета? WTF?Че мой познат е вегетарианец и е 1.80 м и тежи 100 кила, а аз си ям всеки ден месо и съм колкото него висок и съм 70 кила. Важното е колко ядеш и дали изразходваш енергия...аз бачкам в склад и упражнявам физически труд, оня седи цял ден пред копютъра и след това се чуди как като яде само зеленчуци и плодове и пълнее.

3

Анонимен

преди 4 години

Доматите гонят свинското и са на 5 лева. Хоратя нямат пари от хиперинфлацията. Растителната храна е по-скъпа от месото и само богатите може да си купят лук и картофи. По тв Бъчваров и другите готвачи рекламират месото.

2

House M.D.

преди 4 години

Тези, които набиват свински пържоли ни съветват да пасем трева.

1

Бай Иван

преди 4 години

След растителната диета ще преминем на водна диета и след това на гладна диета и след това на червейна диета!