51

Lora

преди 4 години

Има една такава приказка "Хвалете ме уста, иначе ви ...". Така и г-н Драганов. Като няма кой да гипохвали, те да се похвалят сами.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41 При Бойко няма лошо.

49

Анонимен

преди 4 години

По-миналата седмица родителите ми искаха да ходят на море на Резово.Понеже нямало места, тръгнали на север та намерили места чак в Китен.Аз сега искам да отида за уикенда в Бургас и НИКЪДЕ няма места.Търсих преди малко и за Слънчев бряг.Няма места.Май ще си стоя у дома.

48

Ф.С.В.

преди 4 години

Вече освен самите ТЕ -никой друг не им вярва на приказките- Все хленчат -все нямат работници- все сезона слаб а после много силен - все държавата е виновна или мързеливите работници- Тя дори Държавата не им вярва на обясненията- Хранят туристите с отпадъци и ги обслужват маври- морето е мръсно -плажовете скъпи- паяци дебнат отвсякъде за оставени автомобили- Всеки е решил за един сезон да стане богат! АБСУРДИ е Туризмът в БГ

47

Анонимен

преди 4 години

На морето има хора, но не е препълнено като друг път. Хигиената - има много какво още да се желае. А за нашенския манталитет... Не злорадствам, просто са си факти. За това избягаха хората по Гърция, Турция и Черна гора. Нашите по морето докато не се променят, няма да стане.

46

Анонимен

преди 4 години

Има един сайт за онлайн уеб камери по морето -отворете ги ,вижте незаетите чадъри и шезлонги ,хора има единствено в свободните зони и то не прекомерно....и си помислете дали да повярвате на такива платени стъкмистики.

45

Анонимен

преди 4 години

Днес бг, дайте интервю с някой бг синоптик защо не предвидиха тази гореща 40 грдусова продължителна вълна в БГ,и кога ще спре.Стига с това бетономорие. Освен 1 седмица море,се работи цял месец и е неприятно в тези жеги.

44

Анонимен

преди 4 години

Гащите ни са оцапани, ама не миришат!

43

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, герберастки лъжльовци.А къде са ви тогава внесените данъци.Толкова сте прости, че постоянно си вкарвате автоголове.

42

Ganio

преди 4 години

Туристическия сезон бил отличен - абе *** по мръсно море и по гадни концисионери от тези в БГ аз не съм виждал , а като е отличен сезона защо събота опашките са с километри на кулата и маказа !Е в Гърция могат да кажат че сезонът е Отличен !

41

Анонимен

преди 4 години

Просто чужденците които идват тук от възпитание казват че им харесва, се едно вие да отидете в Африка и да почнете да говорите колко е ужасно и т.н. просто от възпитание няма да го кажете на хората, а и другото което е ще изглеждате глyпави защото сте се прекарали да отидете там. Тези които идват на нашето море повече не повтарят.

40

111

преди 4 години

Предизборно.........

39

Анонимен

преди 4 години

И кой спаси сезона тази година?Пак руснацитеееее.Айде сега русофобите да започнат да тролят.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Така го направихте вие софиянците. Това което описваш е "Слънчака"който прилича на софийски ж.к. Е, хубаво е,че има и други места които такива като теб не знаят.

37

Анонимен

преди 4 години

Евтините хотели крият нощувки и реват за хора, скъпите перат пари и там на хартия плажове и хотели са пълни. А истината се вижда на плажа и в ресторантите, но не хотелските. Виждат я търговците и таксиметровите шофьори. Тях скъкмистиката не ги грее. Горе главата! Радвайте се този сезон, че ако знаете следващия какъв ще е...

36

Анонимен

преди 4 години

Ако ходите на кафявоморието купете си от аптеката ''Глупедиум''иначе ще седите само на тоалетната чиния.

35

Анонимен

преди 4 години

и аз мисля,че се наля прекалено много вода за нашето море,българина обича черните новини и да плюе по нашенското

34

Анонимен

преди 4 години

Отличен е, бетон до бетона, шезлонги по 70 лв. Мутри и тарикати навсякъде.Хотели обзаведени в мутро-ромски стил, обслужването - гола вода, чалга дънеща от всякъде... цени на принципа ден година храни. Без никаква мисъл да се върнеш отново, идеята - един път да ти одерат кожата... после да идват други баламурници да си плащат.

33

Мен

преди 4 години

До АнонименМдам, водата е кафява в нашето море...

32

Анонимен

преди 4 години

Абе незнам как е сезона, но на Несебър и Слънчака всичко ври, фуул е с народ, кометата Несебър Созопол е пълна всички курсове, вечер трудно намираш заведение да седнеш. Може и да има спад на места, но е трудно забелжимо.