165

Анонимен

преди 4 години

До стИ как така най бедната страна в евро саюза спонсорира богата Америка.И аз това се чудя.Разни смешници изкарват, че с някакви скъсани 2 милиарда ЛЕВА едва ли не сме били крепили икономиката на САЩ, която е 20 трилиона.Какво да говорим?Неуки комунисти!

164

Антон

преди 4 години

Отдавна закъсняхме с техническото обновяване на армията но както се казва по-добре късно отколкото никога. Който не храни своята армия храни чужда.

163

До ЕС фор

преди 4 години

Извади си ги тези 3 милиарда от собствения джоб, направи едно щедро дарение на братяти ти Хамериканци.И им прати специални поздрави и честитки, че на тази дата убиха половин милион цивилно население японци!Най-добре в тях чест да отидеш доброволец в Ирак, щъ изпратим с фанфари и почести.

162

ЕС форевър

преди 4 години

до алекс,за Лада Рейвън ли говориш? Беше красива рисунка!

161

ст

преди 4 години

И как така най бедната страна в евро саюза спонсорира богата Америка. Имам следното питане към другаря Борисов: Дали въобще ще полетят някога тези консервни кутии, и ако полетят в неправилната посока дали на седмата минута нама да бъдат свалени с някоя допотопна C300.

160

Шопо

преди 4 години

Следващата поръчка ще я изплащат на Бойко унуците и Джипси Авер...

159

ст

преди 4 години

Каква следваща поръчка, какви пет лева, до тогава в България ше останат само Асан и Айше ама те пари нямат.

158

Ес форевър

преди 4 години

Да се намалят пенсиите с 50% и да се купят още 36 Ф-16

157

ЕС форевър

преди 4 години

Браво, още самолети трябват. Всеки самолет пирон в ковчега на предателите.

156

Анонимен

преди 4 години

Тия рекетьори взеха ни парите и вече намекват,че още 8 трябва да вземаме.. американския посланик да се изгони от България!

155

българин

преди 4 години

Моля? Хм..Следващата поръчка.Истински бойни самолети.Ще са Мигове с 2 двигателя.И много по боеспособни от сегашните летящи Американски кошници.Които в следващите 4 че и бог знае още колко години,ще минат докато си ги получим.И ще ни излязат ПРЕСОЛЕНИ като цена! А вие господа Върхушка която ни "управлява" на ИНАТ И НА ВСЯКА ЦЕНА.Отдавна Ще сме ви забравили!!!!!! А Американското НАТО Ще си тръгне един ден от Европа! Щом руснака си тръгна след 45 г.То и те Ще си тръгнат от Европа! ЕАрм ни е нужна!

154

Боби

преди 4 години

До алекс"БобиДоста си глупав ?? колко стотинки на пост по опорни точки ти плащат ???"Алекс ако бяха ОПОРНИ ТОЧКИ съвсем лесно можеш да ме оборишАко бяха ОПОРНИ ТОЧКИ щях да ги снеса като Анонимен и да забравяИ накрая Алекс нещо от написаното от мен да не е истина?

153

Боби

преди 4 години

"Руската изметПродължава да беснее, че не успя , въпреки огромната мобилизация на силите да провали сделката за F-16."Не бре УНУФРИ нормалните хора беснеем че Политиците се продадоха и не Купихме Грипен който ни подхожда много повече от Ф-16 и е по-евтин в експлоатация

152

алекс

преди 4 години

До БобиДоста си глупав ?? колко стотинки на пост по опорни точки ти плащат ???

151

Боби

преди 4 години

До Анонимен"ПРЕДЛАГАМ ДА ПЛАТИМ СЛЕДВАЩАТА ПОРЪЧКА ВЕДНАГА , КАТО ПРЕДЛАГАМ ДА ПЛАТИМ И ЛИХВИ ЗА ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СМЕ Я НАПРАВИЛИ ВЕЧЕ.КАКВО СЕ МОТАМЕ МАМА МУ СТАРА."Четем дребния текст под договора ....Че Плащаме още и още1. Аерофиниши на Граф Игнатиево2. Бункери на Графа за Ф-163. нови резервуари и запаси от гориво J8 оти Ф-16 не гори обикновен керосин4. Бункери с климатик за ракетите и бомбите дето още не са поръчани5. още една авио база комплексен ремонт както ще се прави на Графа

150

Руската измет

преди 4 години

Продължава да беснее, че не успя , въпреки огромната мобилизация на силите да провали сделката за F-16.

149

Анонимен

преди 4 години

То едни няма още,те за други говорят

148

Анонимен

преди 4 години

СЛЕДВАЩАТА ПОРЪЧКА, ТЕ СЕГАШНАТА НЕ СА НАРИСУВАЛИ ОЩЕ.ПРЕДЛАГАМ ДА ПЛАТИМ СЛЕДВАЩАТА ПОРЪЧКА ВЕДНАГА , КАТО ПРЕДЛАГАМ ДА ПЛАТИМ И ЛИХВИ ЗА ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СМЕ Я НАПРАВИЛИ ВЕЧЕ.КАКВО СЕ МОТАМЕ МАМА МУ СТАРА.

147

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Я ми кажи бобчо колко въздушни победи има Миг 29 ? :) А! И колко миг 29 има свалени във въздушен бой??:)"Я Анонимни ми кажи колко победи имат западни и Еврейски изтребители след войната във Виетнам без ползване на АУАКСИ и аз с удоволствие ще ти отговоря.Хора разберете дори прадядото Ф-4 може да се съревновава дори със стелта Су-57 ако се управлява от АУАКС. До такава степен АУАКСА увеличава възможностите на самолетите и ПВО. Вече само бедните страни нямат АУАКСИ

146

Народен Съд

преди 4 години

Американец и теорист са синоними . Престъпници назанчили още по големи престъпници на валст във България.