148

А според мен

преди 4 години

ако има да казва нещо Кичка относно политическия проект, да го казва, абстрахирайки се от начина на пеене на Славчо. Защото Кичка "пунтира" гръцки певци, съска и шепти при звукоизвличане, та да си мислим, че е много автентична. И още една "маааааааааааалка" разлика - Славчо е субкултура с влияние, а не абонат на продуценти за риалитита, в които разни "дзвИзди" се излагат публично, та дано изкарат нЕкой лев.

147

еrror 404

преди 4 години

Когато липсват първите 7 години и семейни ценности нито обществото или армията може да го поправи;!!

146

Анонимен

преди 4 години

Харесвам Слави! Не е Чалга.р. Много от забравените песни ги чух за първи път от Слави. Той ги възроди. И пее много хубаво. Железен е, и екипа му е много сериозен, отговорен и дисциплиниран. В шоуто се ДО КАЗВАШЕ дълги години. Никое друго шоу не е издържали толкова много. Но по важното в политиката да е железен. И да няма прошка към никой дори и към богопомазаните и богоцелунатите. Иначе отново всичко губи смисъл.

145

Има истина

преди 4 години

Доста мои съученици му подражавахме на простотиите. И не сме станали по - умни от това. Всичките които му подражавахме сега сме общаци, ходим на бригади, тираджии и миячи.Но дали ако го нямаше щяме да подражаваме на някоя друга простотия. Няма гаранция за това.

144

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Таа на него ли скочи,или върху него....Ега ти езика.

143

хах

преди 4 години

Кичка коя?

142

Ф.С.В.

преди 4 години

Странно е човек избягал в чужбина да дава акъли и напътсвтия на българите в БГ- Та ТЯ отдавна не живее в БГ а в САЩ !! Всички избягали нямат право да дават акъл !! Те са предатели! И аз не харесвам Слави понеже е алчен и тарикат и все пак е и бизнесмен -И когато Костов и Борисов бяха в шоуто му на гости -ТОЙ беше наведен до земята !! *** !

141

555

преди 4 години

Абе коя е Кичка ???

140

Барселона

преди 4 години

Кичето ,защо се напъва така...

139

Наблюдател

преди 4 години

Расте нова тиква. Ще стане много по-едра .

138

равносметка

преди 4 години

Тиквата е нашият позор, Доган е нашият враг, Нинова е нашето тъжно минало, т.нар. "патриоти" са тома от което бягаме ужасени---а Слави Трифонов е нащето настояще--едно просто момче, закърмено с мръсните пари на Илия Павлов, Георги и Васил Илиеви, ласкател на Боко Тиквата - спомнете си как го интервюираше----- Аз ще гласувам за Демократична България.

137

Анонимен

преди 4 години

В същност, както тоя Слави толкова не става и като никак и нищо не истава от него, що ли се впрегнал целият тролаж да го фули?Ми оставете го да си мре от болестта. Ей ви на Бареков. Опита, оака се и си замина. Ако Слави не става то и той ще си иде. Ням смисъл да се напъвате да манипулирате мнението на хората. Нали и без това никой не го харесва (Слави) ?Ама май ви е шубе и то яко ви тресе. Нищо чудно пък Слави да ви "страхува", а ?! Кво ша кайте?!

136

АНКЕТА

преди 4 години

Ще гласувате ли за партията на Слави Трифонов ?Да +Не

135

Факт!!!

преди 4 години

Кичке , когато напълниш зала О2 в Лондон или ти дойдат 70 000 на стадион Васил Левски - тогава се изкажи от сърце !!!

134

Анонимен

преди 4 години

Затова ли като му беше на гости му занесе вино и диска си да си направиш рекламица

133

А.М.Салакис

преди 4 години

Дали е Кичка или Кутка , тая защо чак сега реши да се прави на нещо, та барабар Петко с мъжете и тя да оплюе Слави ?!Да си съска там , правейки се на гъркиня , и да не се вре там ,дето не й е работа , че става още по-противна !

132

БОКО ТИКВОКО

преди 4 години

ПОМНИ БЪЛГАРИНО "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" от скоро се почна с гнусотия 'щото страха е по-голям и от егото. Вчера на президента жената днес друга *** страх, страх, сраххххххххх. Тази нетърпеливост да наливаш *** е направо заливка с глазура тип рая.

131

трийте,ама

преди 4 години

Колкото повече го плюете Слави ,толкова повече му качвате рейтинга , особенно такива дърти КичкИ много дразнят .

130

Pen

преди 4 години

Абе оставете го на мира Славчо.Всеки може да си прави партия и да прави каквото си иска! От какво толкова са се притеснили медиите ,че постоянно има новини за бъдещата му партия ?

129

абсурдистан

преди 4 години

Таз стара и грррозна баба , дет никога не е могла да пее ,кат млада подаваше "К"ичка ,а сега "свири" на гръцки дудук .Та тя с какво право се изказва ?