119

Брей

преди 4 години

Боко Кратуната няма ли пак избирателно да изчисли че взимаме с 5 лева отгоре като пенсионери и това да знчи по неговите изчисления че сме по-богати...Ще ми стигнат ли тия 5 лева да си взема 1 килограм домати,

118

Анонимен

преди 4 години

Никъде никога в никоя държава не е имало комунизъм като държавно устройство. Имаше социализъм. Дори СССР беше социализъм, не беше ССКР ами СССР, съюз на социалистически, а не комунистически републики. И навсякуде при социлизма се живее много по добре отколкото при демокрация и капитализъм.

117

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ, ИМАШЕ ПРЕСТЪПЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ. НАСЛЕДНИК НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е БСП. ТОВА НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ А ПАРТИЯ ТЕРОРИСТ.

116

Анонимен

преди 4 години

На почивка познавам такива дето ходят ама заплатите им почват от 4000, 10000, 20000 , 200000, пенсионери ,безработни и работещи за под 1000 лв на почивки не са ходили от десетки години

115

Ти да видиш..

преди 4 години

Имал съм много добри доходи като работещ и не ми е минавало през ум да се изморявам някъде на почивка. Аз и такива като мен към коя категория сме ? И почивките на море , планина и в чужбина ли са критерии за добър живот ?

114

Анонимен

преди 4 години

При социализма когато България фалира три пъти и когато нямаше икономика и работа българите и в София и в цялата страна ровеха в кофита с отпадъци за огризки от храна, но вестник Работническо дело не пишеше за това защото тогава имаше диктатура и нямаше демокрация и свобода на словото и на медиите.

113

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПРЕЗ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ НЯМАШЕ КОНТЕЙНЕРИ ЗА ***, А КОФИ.

112

Анонимен

преди 4 години

Ами работих техник в телефонния завод в Петрич, който вече не съществува.И си имал три отпуски по 15-20 дни ли?Нещо май не ти вярвам.

111

Анонимен

преди 4 години

Ми нали комунизъма се бил провалил и рухнал, айде пък сега 30 години след като рухнал още било комунизъм, комунизма и пречил на демокрацията разбирате ли, иначе демокрацията е най-добрата система.

110

Анонимен

преди 4 години

Младите хора трябва да учат в училище как България три пъти фалира при социализма и колко добре живеем днес в ЕС и НАТО при демокрацията, а не да вярват в къщи на лъжите на техните баби и дядовци!

109

Щерю

преди 4 години

Навсякъде управляващите много крадат, но тук крадат от беден народ...

108

Анонимен

преди 4 години

При соца нямаше ровещи по контейнерите за ***.Сега се бият за остатъците от храна. Поне в София.В другите градове не знам как е.

107

Анонимен

преди 4 години

Положението е критично и активираха операция Слави Трифонов, но народа се е нагледал вече на такива псевдо спасители!

106

Анонимен

преди 4 години

В резултат на това населението бяга от страната, защото в държавата си е по-подтиснато от бежанци. Хората връзват 2та края, нямат излишно нищо за почивки. Ако нямаше кредити процента щеше да е двоен.Единствената бариера останала пред тиранията, е Страсбург. Конституцията на практика вече е преодоляна като пречка.

105

ООООХ...

преди 4 години

ПАК СГРЕШЕНО ЗАГЛАВИЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО 30% ДОРИ И ПО МАЛКО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ХОДЯТ НА МОРЕ ИЛИ ПЛАНИНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ - НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ ТЕЛЕВИЗОР ИМАТ КАКВА КОЛА КАРАТ ВАЖНОТО ДА ОТИДАТ ДА СИ ПОЧИНАТ НО И ДА ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА СЛЕД КАТО ЗАКРИХА ВСИЧКИ ФАБРИКИ И ЗАВОДИ НИЩО НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА НЯМА КОНТРОЛ НА НИЩО НИТО НА ПТИЦИ НИТО НА ПРАСЕТА А ИМАШЕ ВСИЧКО И ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ /не съжалявам за бананите не ги харесвам сега / ИМАШЕ ВСИЧКО- СЕГА СЕ СТЯГА КАТО ЧЕ ЛИ ЗА ВОЙНА

104

До Разликата

преди 4 години

Младо момче, малко си живял и не си разбрал,че всичко което така красиво си описал за поетичния живот през социализЪма,започна да се трупа от 1977-78 година като държавни задължения,наречени ВЪНШЕН ДЪЛГ,заради фактическият ФАЛИТ на България!А дълга беше ВЪНШЕН, защото го финансираха "мръсните" ЗАПАДНИ банки от Парижкия клуб!Чудно, защо ли Големия източен брат не го е направил, след като така се обичахме? Та това е РАЗЛИКАТА!!!

103

Анонимен

преди 4 години

Те погребаха България!

102

до 114

преди 4 години

Ами работих техник в телефонния завод в Петрич, който вече не съществува.Благодарение на ДемоКраДцията, която ни осветли.Сега там е склад на една гръцка фирма, която шие ***.

101

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Догодина ще купим 5 надувни лодки БЛОК-90 за ВМС за сумата от 20 милиарда долара и няма да има българин който ще може да почива щото ще трябва дасе връща дълга натрупан от Баци.

100

Анонимен

преди 4 години

България е смесица м/у комунизъм, капитализъм, олигархия и демокрация. Решенията са в полза на олигарсите, капиталистите, като се постигат със средствата на демокрацията и комунизма. Напр. в б-я плащаме за всичко по 2 пъти, за образование, здравеопазване, сигурност (сот, учители, частни болници) - капитализъм. На цигнте плащаме ток, вода, храна - комунизъм. Олигарсите обират рестото. Методите за постигане са демократични, избори и медии промиващи масите. Б-я е взела само лошото от вс. тези с-ми.