10

Дързост и простота

преди 4 години

Епизод 10643. VW вече беше решила на кой да пристане. Но родителите които командваха едно простовато еднокнижно човече все още имаха нужда от него. А той милия все към VW гледаше. Та затова те /родителите/ решиха да го заглавичкват колко е ценен и че все пак има шанс. Очаквайте в епизод 10644. Какво ще стане? ... Последно кой ще избере VW? Ще прочете ли още една книга човечето?

9

УМЕН

преди 4 години

Германия отдавна вече е халифат благодарение на "мъдрото" ръководство на Шайзела Треперкел, така че е съвсем нормално да я привличат братски ислямски държави и да си изнася и разширява бизнеса в тях. Мюсюлманите са задружни и се подкрепят.

8

Анонимен

преди 4 години

Ще изберат Турция по една много прота причина.Могат да пласират 1 000 000 автомобила веднага на място .

7

РусенецЪ

преди 4 години

Изобщо не разбрах тая инвестиция за кого ще бъде? Защото изпитвам сериозни съмнения, че WV ще дава повече от 1000 лева на българските работници.

6

Анонимен

преди 4 години

Баце шъ ги сбори, той е як, той е нашта нъдеждъ!

5

Анонимен

преди 4 години

Глупости. Избрана е Турци но просто сега не е подходящо да го признаем, че ще стане много - чуми, прескъпи самолети, безхаберие в НАП недоволство от предложението за прокурор.

4

Анонимен

преди 4 години

То народа избяга, та VW ще дойдат!

3

Анонимен

преди 4 години

Може да произвеждаме Лада или Дачия. Най-добре нищо да не правим, а само да се оплакваме.

2

Борисчо

преди 4 години

Щом няма комисионна за "усвояване" нашите корумпирани мижитурки няма да си мръднат пръста. Ако беше някое евро-проектче или магистралкаааааааааа от която ще откраднат половината можеше и да стане

1

Анонимен

преди 4 години

Предложете им безплатна земя ток и вода и служителите да работят без заплати и може да се навият.