50

Защо трябва да се

преди 4 години

Плаща по 1.60за автобуси от татово време(напр. линии 45, 107). Пътуващите по тях са третирани като животни.

49

gdfgdfg

преди 4 години

Аз само да попитам: Кога Софийска община и/или Метрполитен ще оправят пътеките в подлеза на метрото между СУ и Орлов мост? Вече 3-ти (ТРЕТИ) месец не работят... А си плащаме, иначе!

48

А с каква

преди 4 години

Система ще накарат мургавелките да си купуват билети?. По автобусна линия 11се проверяват само българите. Защитения електорат е НЕДОСЕГАЕМ.

47

НА ГОЛ КОРЕМ..

преди 4 години

ТОВА СЕ ПРАВИ В ДЪРЖАВА КОЯТО НЯМА 7 МИЛИОНА ЛЕВА ДА ЗАКУПИ УСТРОЙСТВО ЗА ЛАЗЕРНИ ОПЕРАЦИИ НА РАКПОРЕДНИ ГЛУПОСТИ ЗА МНОГО ПАРИ ОТ ТИП:"*** НЯМА ГАЙДА ИСКА"НИКЪДЕ В ЕВРОПА ТАКОВА "ТЕХНИЧЕСКО ЧУДО" НЕ ВИДЯХ.(ТУРЦИЯ НЕ Е ЕВРОПА)НА БАЗА ЦИФРОВИ ТЕХНОЛОГИИ МОЖЕ ДА СЕ СЪТВОРИ ВСИЧКО-ВЪПРОСЪТ Е КЪДЕ СА РАЗУМНИТЕ ГРАНИЦИНАПИШЕТЕ ОФИЦИАЛНО КОЛКО,КЪДЕ,В КАКВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА В ТУРЦИЯ РАБОТИ ТОЧНО ТАКАВА СИСТЕМАДА НЕ СМЕ "ОПИТНИ МИШКИ" ЗА МНОГО ПАРИ.

46

Анонимен

преди 4 години

До МироРим е по-голям от София и там е точно такава системата.Комбинираният билет важи 2 часа от момента на валидиране за всички превозни средства.Контролата минава за проверка на валидирането на билетите.Браво ,че най -после решиха да въведат тази система , както навсядъке по света.

45

Един от Навалицата.

преди 4 години

Не знам, какви системи за тикетинг, мониторинг, контролинг, тъчскрининг и прочее ининги ще слагат, мога да ви кажа едно - никакви системи няма да оправят нещата, без РЕДОВЕН контрол! Аз пътувам по линията на 604 в София - от Пирогов до Плиска! -и си купувам карта само за него, вече трети месец! Познайте, за това време, колко пъти са ме проверили? НИТО ВЕДНЖЪЖ! Е, за какво я купувам тая карта? Какъв тъчинг, котролинг и проверинг? Пълни глупости! Контрола във всеки автобус. Това е истината!

44

Миро

преди 4 години

Това ще работи по морето или в спокоен и не пренаселен град. При 2,5 милиона в СофияТА ще става мазало в автобуса.

43

Име

преди 4 години

Никой не си купува билети защото няма кой да проверява имаш ли билет или нямаш...

42

Анонимен

преди 4 години

до 49Няма нищо безплатно и застраховката е обща и при възникване на ПТП евентуално ако заведеш дело и спечелиш може и да ти платят нещо.Тия дето ги дрънкаш са шменти капели както казва идола ти.Застраховки?Глупости!Всичко е на хартия уж има застраховка.В частен социализъм реално застраховане няма!Комунист само знае да лъже и да краде!

41

Гашо

преди 4 години

Каквото и да сложат, в София е безплатен транспортът. Билет или карта не съм взимал от 2 г. жуля гратис, то и 80 процента от пътуващите с а така, като дигнаха цената, сега малък оборот. Пазарна икономика, Ко да прайш

40

odpo

преди 4 години

Бах това устройство!!! 5000 лв бройката... я по добре да купят 15000 таксита и да возят пътниците на тях за тези пари...

39

Анонимен

преди 4 години

Следващият декември и декември следващата година са различни времеви понятия. Има рзлика, около година.

38

Анонимен

преди 4 години

от 36 до 42Безплатна друг път!20 лв е!А ти май още вярваш в дядо мраз и през социализма не беше безплатна!''УМНИК''казал ти някой за социализма,но не си бил роден тогава за да ми даваш акъл!!!

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен31както виждаш София се разраства.

36

до 36

преди 4 години

Сегашната система е правилна. дъщеря ти поучава безплатна карта. Като искаш без никакви документи-да си купува по 50 лв. Няма как ,след като е лезплатно да е без разходооправдателни документи, и документи доказващи съотвените права. А и учениците следвва да си плащат пълната цена на картата. Социализма си отиде!

35

Анонимен

преди 4 години

До 34Кой те излъга, че автобусите са безплатни?

34

14 години

преди 4 години

Чудно защо ли Микеланджело е псувал папата и как така се събраха Кобурготски, Папата и Патриарха на едно място и какво ли точно се разбраха ...

33

Анонимен

преди 4 години

Общинари и депутати защо не ходят на работа с градския транспорт?

32

със сигурност

преди 4 години

Един билет за трамвай да бъде 50 лева карта 5000 Тогава всичко ще бъде точно Ще има по добра печалба

31

Анонимен

преди 4 години

20 милионни градове имат уреден транспорт а тук за двумилионна София не им ражда балалайката как да го направят.За да извадя ученическа карта на щерката пусках молба,чаках шефа да пише ДА на нея 3 дни,попълва се адрес,снимка,пък името на улицата било сменено,за което не съм виновен.Бележник или бележка от училището,че е ученичка,абе куп щуротии за една карта за градския транспорт.Накрая ми писна на дедовия и я карам с колата.Бюрократични лелки назначени да разкарват хората,пълна анархия!