116

Анонимен

преди 4 години

"Толкова ви обичам, толкова са ми приятели, как може да ме разбере по начин, по който викаме си посланици, правиме си, а нищо не съм рекъл"Титан на мисълта!

115

Анонимен

преди 4 години

Важнота е, че Борел вече знае щом е заел европост не може да защитава националнит интерес на Испания.

114

Анонимен

преди 4 години

Сръбският народ заслужава демокрация, ЕС и НАТО, само така могат да ги затрият както вече затриха България.

113

Анонимен

преди 4 години

Рекъл, не рекъл от него започна. Защото реши да дава съвети на Борел, без да си дава сметка, че той не е Габриел.

112

Сърбия е бедна

преди 4 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО

111

Анонимен

преди 4 години

До IJisjdИ тези проекти които ни дават са ни много ,защото до тях се домогват само властимащите и това се знае на запад ,да не мислите ,че не знаят че къщите за гости са само за хора на ДПС и Герб т.е. на хора от властта ,и че затова сме най-бедни щото нищо не стига до народа знаят ,но и на тях им трябват послушковци да вдигат само ръка в Европарламента !

110

Анонимен

преди 4 години

На всички трябва да е ясно че сме в Нато и точка. И колко да ви се не ще това означава че ако се наложи за Америка или за Европейския съюз до последен българин ше се бием!!!

109

Римска поговорка

преди 4 години

Мълчанието е мъдростта на глупaка. За кого ли се отнася?

108

Професор

преди 4 години

Голям Българин, родолюбец и патриот! Генерал Бойко Борисов! Нормално е да се изрази недипломатично, все пак е офицер. Знаете ги военните.

107

Вучич е пътник

преди 4 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

106

Да, България

преди 4 години

Е,ако това не е унизително....значи нищо не ще ни унизи...

105

Анонимен

преди 4 години

Трагедия! Всички русофили се оказаха и сърбофили и скочиха да пишат срещу българския интерес, а той е признаване на Косово от Сърбия и отпушване на интеграцията на Западните Балкани в ЕС и НАТО. Интересът на Русия обаче е обратен и петата й колона сляпо го следва. Нека Сърбия си остане дупката на Европа, но защо тикате и нас натам. Който дружи с миззерници-миззерник става,.. с лек сръбско-руски акцент!

104

IJisjd

преди 4 години

Борисов е клоун, мисли си че е някъв държавник, а образовните лидери на другите държави му се смеят и го цакат отвсякъде...взимат големите прокти, а за българите нищо.

103

Анонимен

преди 4 години

Сиреч, рекъл ли е или не е рекъл ?

102

Анонимен

преди 4 години

Ето това е когато една велика страна като Сърбия е смачкана от Запада, а една послушна държава като България ближе ***.ове и сега едва ли не ние сме в ролята на учителя за Сърбия.. смях в залата

101

Анонимен

преди 4 години

Все едно разговаря наш бай Ганъо с Дани *** на мегдана в Банкя....Хора наистина ли сме такъв материал че си избираме подобни личности ,гърците затова вземат по 1000 евро минимална пенсия а ние 200 лв. защото те си избират хора учили в Станфорд ,завършили Харвард и стоящи си на бюрото мислейки ,умувайки как бай-Ганъовците от България да бършат насраните *** на тяхните баби а не тичат след багерите да се прегръщат с ромитеи да лъжат бабите колко сме стабилни.

100

Анонимен

преди 4 години

*** със своята тъпота, ще ни вкара без да разбере и в някоя война! Оставка и съд заради природната му тъпота!!!! Самозабравил се примитив!

99

Анонимен

преди 4 години

Посещение на ду...давец в горда и независима страна.

98

Анонимен

преди 4 години

Мали нащта тиква ни резили пред целия свят. Егати реториката, егати мисълта, егати преводачите дето трябва да се справят с това чудо, егати премиера.

97

Анонимен

преди 4 години

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕМИЕР В ПОРОБЕНА ОТ РУСИЯ СТРАНА