26

Анонимен

преди 4 години

До кочинабраво.похвали се че си мил чинии в британия.

25

Анонимен

преди 4 години

До Стратегматряла е много зле.боко е много зле.Само форумни всезнайковци като тебе са много добре.Знаем те.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен13хахахаЩеше да спечелиш милиарди ама друг път.Щеше да затънеш в борчове.

23

Стратег

преди 4 години

До МНЕНИЕМат'ряла е много зле. Преди време един обясняваше тука, че всеки, който наричал мнозинството "тъпо" бил еди-какъв си, а забравя, че сам Бойко го нарече "лош мат'рчл". Явно е, че "добрият мат'рял" строи магистралите му, а лошият му клати Стабилитета! Бойко е Кратуна и то куха! Той смята, че с тези "инспекции", които са си просто едни разходки, внушава на добитъка Стабилност и Сигурност и усещане за Напредък;))) Но то е само усещане, нищо повече като реалност;)))

22

Анонимен

преди 4 години

До МНЕНИЕПутин ходеше да наглежда строежа на моста към Крим.Ердоган ходеше и наглеждаше строежа на новото летище.А ти си един мрънкащ зад ник.

21

МНЕНИЕ

преди 4 години

Щом има такъв голям интерес от инвеститорите,защо ББ "строи" тесни магистрали? За да се похвали после калоко са големи задъстванията ли?Нали трябва да строим с перспектива?Посочете ми един европейски лидер,който обикаля да наглежда строежа на пътищата.НЯМА ТАКЪВ.Щом ББ е висшата инспекция,кому са нужни толкова институции, минестраство? ББ задмина Живков, но затъпяването е толкова голямо,че всички се кефят на ББ,че ходи и уж следи за нещо си.

20

Анонимен

преди 4 години

Покупката на Ф-16 е стратегическо и на българската държава, за да покаже къде стоим. Ако ние не купим Ф-16, ще изпаднем в изключително тежка геополитическа ситуация и ще изгубим доверието на американската държава.Р. Плевнелиев

19

Цецо

преди 4 години

До Професор 17Колко ти платиха, за да стоиш на хладничко и да пишеш глупости? :)

18

кочина

преди 4 години

Бащицата е виждал британски магистрали само на картинка да отиде да види как се поддържа британска магистрала и тогава ромката пр ка на бащицата да се хвали у медиите че е европеец до тогава шът да фак ъп .......

17

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорпроФесоре,като гледам и ти си пред климатика.А оди при Него да си правите компания!

16

Професор

преди 4 години

Какво ми цъкате минуси бе комунисти! Докато вие лежите и дремете пред климатиците човека строи инфраструктура за страната. Мислите ли че е лесно да се работи в тази жега?

15

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията се повтаря като с северната тангента.Ура,ура и бетона вече се напукал!Та след откриването на тази магистрала,колко години ще е гаранцията?

14

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков и социализма нямаше котешка храна и тениски в магазините, а при демокрацията и ЕС в магазините има котешка храна и тениски.

13

Професор

преди 4 години

В жега и пек Генерала работи неуморимо за просперитета на страната. Бойко, не се предавай народа е зад теб и те подкрепя! Мачкай комунистите!

12

Анонимен

преди 4 години

Провалихме проекти от които можехме да спечелим милиарди, сега се молим някой да дойде да открие завод да му работим евтино, а той да си изнася продукията и печалбата.

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя кво работи освен да ходи да събира рекета по строителни обекти!

10

Бай Х

преди 4 години

Няма ли кой да му каже че царят е гол?!?;?;

9

Факт

преди 4 години

В България никой не инвестира, България е страна от третия свят и такива страни никой не инвестира. Досега в България и един цент не е инвестиран, няма пример за инвестиция с която някой от управляващите да се похвали. Това което наричат инвестиция е на правктика изкупуване на български активи на безценица или изнасяне на производство за да използват евтината работна ръка защот хората са бедни и за хляба да готови да работят на безценица, това последното се нарича аутсорскинг, а не инвестиция.

8

боби

преди 4 години

******* ***** ************* ***** ********** ***** ******

7

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да резне лентичката а движението ще го пуснат по късно