9

Анонимен

преди 5 години

И тоя тарикат, като патрона си се прави на селски тарикат, но за съжаление това не минава.Да каже господина как бе продаден тец Варна на Доган за 3200лв?! И му бе гарантирана печалба от 37 000 000 млн лева дори централата да не работи?! Как бяха дадени от Боко 48 000 000 на олигарха Гергов за дупката във Варна?! Да каже как вместо 11 лв партиите в имаха 13,20 и дружно мълчат??! Защо няма 1 осъден министър, като Горанов например!? Западняците не са слепи?

8

Уяя

преди 5 години

Сляп ли си беееее....критерий,кви критерий твойте ли си покрил?''българия не е централните части на 4 големи града,софия,пловдив,варна ,бургас...всичко останало е катакомби..мизерни болници,мизерни училища,натровени реки,язовири,мръсно море..корупция от кондуктора в транспорта до министъра..пътища в крайно недопустимо състояние..Ама ти драги ми евроДУПОтат от къде да го видиш тива,ядеш гурмета в брюксел,разкарваш се в ШУМАН на чисто и красиво място което може да си го мечтае българина...

7

Анонимен

преди 5 години

ЕМИ, КВО ДА СЕ ПРАВИ. СКАРАЙ ИМ СЕ НА ХОЛАНДЦИТЕ. ОБАЧЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТЕБ И ЗА ГОСПОДИН БОРИСОВ СЪЩО.

6

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има референдум за членството ни в Шенген .Кой сте вие да решавате без да се допитате до народа?

5

Анонимен

преди 5 години

Репченето като стил в бг "дипломацията".

4

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО РУМЕН РАДЕВ Е В РУСИЯ И СЕ КЛАНЯ НА ПУТИН, КОВАЧЕВ КРИТИКУВА ХОЛАНДИЯ ЧЕ НЕ ГО ПУСКАЛИ? КАКЪВ ШЕНГЕН ДИРИШ БЕ?

3

Еврокаскет популист

преди 5 години

Не приемам критиките на Холандия и си подавам оставката в знак на протест.Приемам критиките на Холандия и отивам да се свия на работното си място.

2

Анонимен

преди 5 години

Ковачев, ти "не пускаш" емигрантите, ама те отиват в Холандия !Предложи на холандците да ти върнат всички бежанци преминали през Бъгария и тогава искай от тях Шенген !

1

Крумов

преди 5 години

Какви критики бе? То тия хора там си правят майтап, тия наште веднага критики та критики. Няма такова нещо, тук всичко е стабилно и т.н.