206

Анонимен

преди 5 години

не ми знае името, не ме познава, една дума не сме си казали обаче ме вижда с куче и вече ме мрази еми за такива просто го местя в другия крачол.

205

Анонимен

преди 5 години

Има много и достатъчно жестоки начини да убиеш куче, лошото е, че няма смисъл в това, наистина кучето няма вина, виновен е стопанинът му! Рано, или късно тия кучета пазачи свършват застреляни, под гумите на някой камион, отровени с антифриз, или гърчещи се и рибарски тройки в стомаха. И за това са виновни кучкарите! Как беше - винаги има причина....

204

Анонимен

преди 5 години

До 215такива кат тебе трябва да ги заобикалям на отсрещния тротоар за да не пуснат и в гащитe

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 212Помиар и стопанин - духовно сближени. Пускам сълза......

202

боли ме фара

преди 5 години

както каза този който сгази кучето "мен такива работи не ме интересуват"един рогач повече, един по-малко...

201

123

преди 5 години

До АнонименИсторически факт е, че Адолф Хитлех е бил много привързан към любимата си немска овчарка. Когато я евтаназирали, дори разпитвал лекарят дали тя ще изпита болка...

200

Анонимен

преди 5 години

До 211а ти сигурно си от ония мъже дето се посиpaт като ги погледне куче над 5кг...

199

Анонимен

преди 5 години

Мъж с куче - ***.Мъж с бойна порода куче - заслужил ***!

198

ало прокуратурата?

преди 5 години

Къде е Боко да ни обясни за кучетата и пържолите?

197

до 202

преди 5 години

трябва паркове за кучета и там да се водят

196

Анонимен

преди 5 години

Суджука от Банкя не се ли и показвал скоро с ония бъхляви каракачанки?!

195

куче-касичка

преди 5 години

По други медии вече излезе информация кой е собственика на кучетата, оказва се свързан с ГЕРБ затова разследването се прекратява. Нещата са така в България, свиквайте.

194

Анонимен

преди 5 години

До Собственик на кучеАз съм собственик пък на голямо куче винаги го разхождам на каишка за разлика от 5-те пинчера в блока. Връзвайте си патканите да не стане беля накрая. Това че кучето ти е малко не значи че може да не си взимаш повода с тебе.

193

Анонимен

преди 5 години

До 19 ! В Англия има много други странни неща ...Там не Пушат в заведенията ,защото закона в такъв и се спазва ,Там спират шофьорите спират на пешеходна пътека ,не се млатят ,като диваци на всяко отнето предимство ...Все страни неща !

192

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 204Много си злобен. Лекувай страха си от кучета,не си го изкравай на хората,които гледат кучета.

191

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 189Има и трети начин, кучкарю:МВР взима псе.тата убийци и техните стопани, с тях може да се действа по следните начини :- кучетата да бъдат приспани убити)или - е една клетка ( затворна стая) се оставят кучетата и собствениците им ( без предпазни, самозащитни отбранителни мерки) за няколко дни - след кратко време полицията ще види разкъсаните от кучетата мъртви трупове на гну.сните кучкари, а кучетата им кротко лежащи насдтрани. След това кучетата да бъдат убити.

190

Собственик на куче

преди 5 години

Притежавам малка порода куче, понеже живея в апартамент, но обичам животните.Винаги го разхождам на каишка и почиствам след него.Направило ми е силно впечатление, че собствениците на големи порорди са арогантни и безотговорни, 98% процента от тях.Пускат кучетата си да потичат малко, без надморник между блоковете. Опитвал съм се да разговарям с тях без успех, имали били нужда да потичат, не хапели и т.н. Та това са си животни, не се знае какво може да ги провокира и как ще реагират.

189

жалко

преди 5 години

Все по малко се раждат деца защото София се напълни с "мъж с кученце и розово чадърче".

188

кучкар

преди 5 години

Да го глобят 1000 лева и да го пуснат човека. Кучкарите са добри хора. Не може да убият човек. Това да не ти е някой убил куче, дето утре може да убие и дете.

187

Анонимен

преди 5 години

До 199или голф тройка