45

властта

преди 5 години

Силна, екипирана и действаща полиция е заплаха за нас. Ясна е целта на ниското нощно заплащане - слаба мотивация на служителите и безпроблемен трафик на квото се сетите

44

корупцията МВР

преди 5 години

По четирима болни *** с фуражки имаме на човек от населението смятай. И това всичкото брои стотинка и си натиска парцалите .

43

Анонимен

преди 5 години

много им е за работата която не вършат !

42

Анонимен

преди 5 години

Като не им изнася да напускат хранилката, работа има колкото искаш. Но друго си е цял живот лежане, кражби, далавери, почти безлихвени заеми с гарант държавата, транспорт не плащат, осигуровки също, пенсия на младини с незаслужени двадесет заплати накуп и още какви ли не привилегии. Като през цялото си съществуване, за пет пари работа не вършат, освен да реват за заплати и парцалки.

41

Forever

преди 5 години

Бойко им даде за Коледа малко бонуси,и те доволни,предоволни, летят към урните да пускат бюлетини,сега защо го разстройват с тоя нощен труд.

40

анонимен

преди 5 години

На мен не ми плащат нощен труд, 2.50 лв. на час и през деня и през нощта! Смятай колко получавам, чисти 430 до 450 лева! Мизерия, няма пари за храна и облекло! Това е положението, господа полицайчета!

39

До Поаро

преди 5 години

Уважаеми с ник "Поаро", дори не си разбрал, че инцидента с гранатата беше в Силистра! Това е много показателно !!! Оправданието че гранатата не била производство на МВР....просто няма да го коментирам...излагацията си е твоя. Въобще от целия ти пост крещящо личи, че си от друга планета....ти не си тук изобщо..А и да не забравя - не си полицай, ти си милиционер никога не го забравяй когато се погледнеш сутрин в огледалото !

38

Стахливецо Бойко

преди 5 години

Като си с захар и диабет кво праиш в МВР бе Компот?Как ще ми пишеш акт като си болен компот и не виждаш бе?Тва да не ти е ТЕЛК всички сте пълни карикатури там бегайи не ме занимавай .Страхливеца отдавна трябваше да ви закрие сичките за 1 стотинка не заслужавате заплата.

37

Деиствителен случай

преди 5 години

Значи сложили на сайта на МВР имейл щом пишете тука трябва да знаете какво е имейл.Станах жертва на престъпление обаче понеже съм малко интелегентен над средното реших, че няма смисъл да ходя в полицията, но реших да им пратя имейл с моята история защото си мислех, че така ще предпазя други да не станат жертва на тази измама!Написах какво ми се е случило и го пратих на въпрсния имейл от сайта им а те ме издириха и ми връчиха призовка да се явя в СДВР иначе глоба от 300-500 лв.!!!

36

направете го

преди 5 години

До ПоароУважаеми,има омраза и тя расте и причината не е в народа той плаща не малко пари за полицията,вижте как изглеждате,как говорите,не познавате законите,държите се арогантно,и тн.и тн.това го виждаме всеки ден по улиците,щом не искате омраза а уважение почистете си къщичката и се променете това можете само вия не народа който ви храни.

35

Анонимен

преди 5 години

Звъня по телефона в районото за проблем от лично естество с една където ми паркираше пред гаража ушев ми вика ела да подадеш жалба Аз го питам - Кога да дойда? Той ми вика - Работим 24 часаОтивам след работа в 17:30 и дежурния на вратата ми вика - Защо идваш сега!Това тяхното ми прилича не шизофрения

34

Щерю

преди 5 години

Бизнесът не дава на работниците повече за нощен труд...

33

защо?

преди 5 години

Странно е защо"журналистите "канят и дават думата само на полицаите а не на хората който отделят от данъците си да ги издържат и не са доволни от работата им!!!?

32

Анонимен

преди 5 години

Милиционерите да кажат първо какво са свършили :Битовата престъпност в градовете цъфти и върже !По селата убийства, изнасилвания, кражби, тормоз над старите хора - ежедневно !По-богатите на витамин Д жители на РъБъ са закриляни и пазени от жандармерия при всеки "случай" ! По пътищата катастрофи и джигити, "наште" скрити зад храста !Нито едно знаково убийство не е разкрито !Акциите на МВР са пълен позор !По ГКПП -тата опашки граничните полицай искат "пари за кафе или чорба" !и още и още

31

Поаро

преди 5 години

Момичета и момчета, аз съм полицай! Нима във вашият бранш, всички са перфектни? Винаги и навсякъде има хора на които не им се работи. Но защо тая злоба към нас? Инцидента в Русе - трябва ли да обясня че гранатата не е производство на МВР или е много сложно да се помисли? Тези в патрулките - са една част от полицията, кажете нещо за криминалистите! Кажете ми нещо за колегите с диабет, с инфаркти, със сърдечни заболявания и изпилени нерви! Засрамете се!

30

Анонимен

преди 5 години

Като гледаме форума претоварени са да доказват,че и 5 стотинки са им много.

29

Сладкар

преди 5 години

До ГошоМного ли си учил за полицай бе "брат"? Не ме братосвай малко милиционерче, а си върши работата - да не ти отиде ученето по дяволите. Целта ми не е да съм милиционер на хранилка какъвто очевадно си ти - имам успешна верига, основана през 94-та. Ако не ми платят ще се уповавам на договорите си. Пролича си колко си учил - жалко, че парите ми са потънали в твоето образование. Страх ви е да ви се търси сметка, ще се разбере колко малко, граничещо с нищо правите и ще ви замине хранилката

28

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля че и това им е много!

27

факт

преди 5 години

Перверзия е че народа плаща огромни суми за полицията да ги издържа а те не работят и все ревът?това е перверзия....

26

Анонимен

преди 5 години

Ами те не вършат работа и за 5 ст. единствено което правят най-добре е да пазят власта и ромите.