9

-

преди 5 години

Да подпомагате какво? Я слезте на земята , за да подпомагаш закупуването трябва да имаш инфраструктура за това! Ние пътища нямам той щял да подпомага. Дебилска история. Поредния измислен лобизъм.

8

Димо Ненов

преди 5 години

Ще облажи с луксозен имот.

7

директор на цирка

преди 5 години

Бай Нено , отдавна търсим шут-*** , който с mъ..uume cu ga разсмива публиката !Кандидатирай се - ще те приемем с предимство !

6

избирател

преди 5 години

Явно имаш свой човек вносител,инък няма логика.Български политик с мисъл за хората,не не няма логика.......

5

Нено Димов мечтае:

преди 5 години

-------- Защо да не подпомагаме закупуването на електромобили?ОЩЕ МЕЧТАТЕЛИ ОТ ГЕРБ, БРАВО! ОТ МЕЧТИ ЗА АСАНСЬОРИ, ПРЕМИНАХА НА МЕЧТИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ?!?! И ТО СЪС ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ?!?!ЛОШО, ЛОШО ИМ ВЛИЯЕ БИБИ НА МИНИСТРИТЕ СИ С БИПОЛЯРНОТО СИ РАЗСТРОЙСТВО! ВСИЧКИ ЗАПОЧНАХА ДЪЛБОКО, РАЗСТРОЕНО ДА МЕЧТАЯТ!!!

4

Анонимен

преди 5 години

А защо пък тия дето все ги субсидираме не вземат малко да поработят. Миналата месец съм дал 17 бона да си асфалтирам пътя, защото общината нямала пари преди седмица дойдоха от газопреносната и нарязаха всичко, защото трябвали да си включат един клиент. Пари за нищо няма ама да рушиме и да раздаваме има...

3

Анонимен

преди 5 години

България може да си гопозволи, защото е богата държава и прозвеждаме много и евтино електричество.

2

Анонимен

преди 5 години

За верните членове на Герб - с предимство!

1

Анонимен

преди 5 години

Това означава да субсидираме производителите на електроавтомобили, а ние нямаме такива, сичеч ще субсидираме чужди производители за наша сметка.