68

Двете краадли

преди 4 години

Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - *** Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(*** Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) и след тежката загубата на изборите БСП закономерно отива към своя естествен край...

67

Анонимен

преди 4 години

Ухилен, нагъл, потомствен комунист докопал се до европейската аванта, който се надсмива на избирателите си.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен63Ти си толкова про ст, че даже не си разбрал, че Иво христовците са двама и това за 80-те процента го каза другият.Веднага се разбра ти от кои проценти си.

65

Анонимен

преди 4 години

Отврат, тука всички герберастки *** са изпълзяли от канализацията.Носи се смрад на леш.

64

Анонимен

преди 4 години

Изключително противен човек.......

63

Анонимен

преди 4 години

Тоя какво е очаквал?Че българинът ще гласува за партия, чийто лидер е изгонен от собственото си правителство за корупция?Защо Станишев изгони *** от правителството?

62

Анонимен

преди 4 години

Човека ви го каза в прав текст - 80% сте де би ли.

61

Сребролюбец

преди 4 години

Стига сте ни представяли този клоун като политолог ! Иво Христов е най-обикновен сребролюбец и затова отива в Европарламента - за пари !

60

Анонимен

преди 4 години

До Пффф95% са лоши, само ти си убав.Всеки ден по форумите 50 такива *** го разправят.

59

гърбаджия

преди 4 години

Прови сте.Вий сте аномални а ний сме просто мат,рял -проС.

58

Пффф

преди 4 години

80-те процента на Иво Христов? Ама не са 80, а са 95%. изобщо селяндурщината в тая жалка територия е нормално да си избира хора като професора, Радев, Борисов и сходните им престъпници да ги управляват. Като се започне от *** от Долно Нанагорнище, дето е крал щайги за по 15 стотинки от ТКЗС-то и се стигне до премиера, цялата *** е потънала в корупция и мизерия (морална и материална)!

57

Прав си

преди 4 години

Другарю!Общество,което те е избрало за дупетат е анормално!

56

Ali Baba

преди 4 години

Герберски сайт:), тук се обучават младите гробарски *** )

55

Гост

преди 4 години

Червен брадат козел !!

54

Мда

преди 4 години

Явно Доган е свещената крава на българската политика,щом НИКОЙ не посмя да каже истината,а тя е,че ДПС даде на ГЕРБ победата чрез подконтролния си вот.Естествено не безплатно-цената ще я разберем скоро.И не става въпрос само за пари,а за други,по-неприятни неща,видяхме какви ги плещеше Борисов навръх 2 юни!Да се сетиш за Възродителния процес точно на тая дата и седмица след подаръка на ДПС-едва ли е случайно.Както е тръгнало,можем да видим и обединение ДПС-ГЕРБ....

53

Анонимен

преди 4 години

Много ги обичам такива... нагли,ухилени,ехидни!Този 'убавец и адаша му,Таско,Кутев,Овчаров,Йончева,Волгин!Толкова са заслепени да се наслаждават на псевдо интелекта си и Егото си, че даже не разбраха защо народа Ги не ще и не ще!Да са ни живи, здрави и все така заблудени, тези 20% елит!!!

52

Мариана

преди 4 години

Мисля,че този е изгонен от Генерал Радев.Прекали с глупостите си.

51

Анонимен

преди 4 години

На този само като му гледам физиономията и направо да си ходи, не искам такива нагли същества да ме представляват.

50

Аз Живков

преди 4 години

Браво...как им го каза на овцете..а те си блеят още...бляяяяя..

49

Чиновник

преди 4 години

Потомствен комунист да говори за корупция е крайно нагло. Заради такива като този, България е 100 назад от развитите държави и едва през последните 10 години тръгна напред.