100

Анонимен

преди 5 години

Нужно е спешно физическо почистване на сороскитеджрндарНПОта.

99

Анонимен

преди 5 години

Ти ще бъдеш първия посетител на новия крематориум в белене, честитоТака ли викат вече на АЕЦ-а?

98

Антиджендар

преди 5 години

Азмразявибезплатно

97

До 109

преди 5 години

Ти ще бъдеш първия посетител на новия крематориум в белене, честито

96

до 102

преди 5 години

Ти се чуди колко деца тепърва ще се родят ако тези безумия бъдат официално приети.

95

Анонимен

преди 5 години

Отново трябва да се отвори белене и да се построи там мощен крематориум и всички НПОта и гендари там да излетят към небето в газообразно състояние

94

Анонимен

преди 5 години

То на теб акъл не ти трябва, само плакат и свободно време.

93

До 96

преди 5 години

Отбезмозъчнисороскиджендари акъл не искам. Нямам желание да си сменвм пола и да ставам жена като тех

92

Вижте,

преди 5 години

какво стана в в Гърция-партията Сириза, на Ципрас е пометена от Нова демокрация.И тук трябва друга друго нещо, различно от ГЕРБ. И колкото по скоро, толкова по бързо, ще спре тази ***,с която ни залива ЕС.Мисля си,че достатъчно опит събрахме от това управление,че да допуснем нова партия да ни разиграва.Но това зависи от народа

91

Анонимен

преди 5 години

С промените в законите, които ГЕРБ направи в духа на уж неприетата стратегя, само се усилва потока на бягашите от България. Кой нормален родител ще иска да гледа деца в България, когато във всеки един момент може да му ги отнемат, по някакъв измислен повод.

90

Анонимен

преди 5 години

Видяхме високообразовани родители загрижени за бъдещето на собствените си деца и за децата на България. Виждаме и как нискоинтелигентни индивиди ги оплюват.*Истината е по-страшна от това, което се знае в обществото, а тези, които се интересуват, като протестиращите, знаят доста.

89

Анонимен

преди 5 години

Трябва да призная, Боце много добре си познава матриала. Каквото и да му хвърлиш - кълве. Шоу голямо, а междувременно докато тече Великата антиджендърска война и населението е заето да обсъжда норвежката социална система, ще ни тръснат ние да плащаме къщите на Карадайъ и другите облажили се от ДФ Земеделие, ама това са дреболии :)

88

Хора

преди 5 години

работили в Норвегия, са ми споделяли, че Брайвик като малък е отнет от родителите си и даден на хомосексуална двойка. Изтърпял е какво ли не, и всички видяхме резултата. Този факт норвежците се опитват да го скрият, но няма как.

87

Анонимен

преди 5 години

Чудя се колко от децата на тези загрижени родители ще останат в БГ след гимназия, да не говорим след университет.

86

Анонимен

преди 5 години

Скапват ни, за да ни затрият.И от какъв зор? Да не стигнем първи до Марс преди тях ли? :)

85

Я гледай

преди 5 години

как всички привърженици на извр***тени джендър идеологии и дълбоко в себе си може би с педофилски наклонности, скочиха срещу родителите. Няма обаче да ви стане играта! Всички загрижени български граждани, и християни, и мюсюлмани ще дадем такъв отпор, че ще ви минат мераците!

84

Преди 89 никой не е

преди 5 години

чувал за ***, откакто ни навряха в ЕС, цялата *** на запада се изля в България. Скапват ни, за да ни затрият. Затова и НАТО ни завладя, унищожи ни армията и сега сме по бели ***!

83

Анонимен

преди 5 години

Оставете родителите да се грижат най добре за тях те знаят кое е най добреИ аз така смятам, трябва да оставим нашенеца да се грижи за детето си, както смята за добре. До пълното изчезване на въпросните разбирачи.

82

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ УМНИ И ГРИЖОВНИ РОДИТЕЛИДа, затова децата масово са функционално неграмотни и по-умните от тях директно се махат оттук.

81

Анонимен

преди 5 години

Антисоросоид,Ако това стане, после ще се чудите с кой да си оправдавате неудачния животец.