13

Не местните са цел

преди 5 години

На местните избори всички отчитат победа. Един победил тук друг - там. БСП ще подобри резултатите си, ГЕРБ ще загуби подкрепа, но вероятно ще задържи повечето общини. Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил един гербаджийки далавераджия със шуробаджанашката си дружинка (като този от Божурище). И ще се бори да оцелее - купени класове, регистрирани роднини, както винаги е било.Истинската битка ще бъде на парламентарните избори.

12

.,.,.,

преди 5 години

станиШЕФ чрез Йончева прецака БСПто.Запази статуквото на комунистите-олигарси.На Нинова не и достигат сили да се пребори с тях,а и с Кирето КонтрабандистО като дясна ръка няма как.Той и пречи.

11

Анонимен

преди 5 години

Тия си хващат пътя заедно с пенсионерите.

10

Анонимен

преди 5 години

За съжаление каквото и да направи БСП все ще загуби вота на есен!Народа е твърде ***, и ще продължи да си гласува за шайката каквото и да става...Днес самия Борисов си го каза пред журналисти, че и едно магаре да сложи в листата и него ще изберат!С такъв народ толкова...

9

Анонимен

преди 5 години

Велизар Енчев е бил с повече гласове от Иво Христов,но хъка,мъка...разбраха се и цик послуша споразумелите се.

8

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАКак, като Станишев загуби от Борисов и се скри в Брюксел.

7

Анонимен

преди 5 години

Най- много БСП загуби от Станишев. ПЕС загубиха с 20-30 % спад в Европа и явно ПЕС падат и в Европа и Станишев влачи БСП към дъното.

6

българин

преди 5 години

Не симпатизирам на БСП,но те са единствената демократична партия.ГЕРБ не са дясна партия,но простото наше общество, от омраза,и глупост,гласува механично анти БСП.Крадците от 10 г.са в ГЕРБ.Окрадоха и съсипаха държавата.Но единственото което плещят се събира в два думи-"Гадни ***".Пак казвам,не съм симпатизант на БСП.Но обществото да е толкова просто и тъпо,че да държи на власт най-идиотските улични разбойници-много ми идва.

5

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен нито на Станишев, нито на русофилската Мафия, но за сетен път констатирам, че Станишев е най-ерудираният и трезво мислещ лидер на БСП, докато червената Коркондела си е откровен болшевик от БКП !

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Само със Станишев, БСП може да бие Бойко Разбойко.

3

Анализ

преди 5 години

Огледалце от стената кой е днеска будалата? Ти кажи му най-активно, за да не му е тъй много дивно, що се избор пропилява, че за нищо той не става!

2

Анонимен

преди 5 години

Англия си излиза от ЕС, а пък ПЕС и комунистите евроатлантици нека си настаняват гейове и бежанци.

1

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Най ме кефят вътрешните борби в БСП... - излиза комунистът от засада, стреля с парабелума, хвърля две ръчни гранати и бързо се крие в землянката...