138

да ве

преди 5 години

Ха ха нима 70 % от българите които не обичат Баце и те са популисти и комунисти ха ха изтрезнейте тока ви поскъпва а вие още пиете ха ха !!!Те спичелили *** с колко % ве, и като прибавим и тия които са главували -не подкрепям никого М ?

137

Анонимен

преди 5 години

Баце такъв, Баце онакъв, но ние си го обичаме. И пак наритахме червените в *** гз.

136

психиатър

преди 5 години

Злобен,отмъстителен,алчен егоцентрик , маниакален шизифреник.

135

Анонимен

преди 5 години

Време е троловете да млъкнат. Ясно се разбра, че комунисти и популисти у нас не виреят.

134

Григор

преди 5 години

Боки като е приятел отдавна с Орбан защо не се присъенихиме при Вишеградци а се държи за полата на баба Меркел ?Ето тя си отива сега за кого ще се държи нима за шлифера на Вебер ако го изберат ? Нима не чете истария и не знае-колкото пъти сме били с германци в историята ни, все сме яли дървото.Но никой не се учи от история ни никой !

133

помните ли...

преди 5 години

...думите на Бойко Борисов: -Аз съм *** и Вие сте прости,затова се харесваме!........................Това са думи на човек,който е горд, че е прочел САМО една книга през живота си.Мъка ми е за децата ни.Те бягат от България.Мъка ми е,тъжно ми е...

132

мислете!!!

преди 5 години

Под ръководството на Борисов България продължава да е най-бедната държава в Европа.

131

що така?

преди 5 години

Пак не се е избръснал.Остарял е, но продължава да гледа злобно и тъпо.

130

България

преди 5 години

България е идеална - добър климат, плодородна земя неотровена от индустрия, прости и наивни хора. Просто е чудесно за заселване на всякакви . Наистина няма по добро място за живеене.

129

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО,БОЙКО,ПРИЯТЕЛ СИ С РАЗНИ ***,КОИТО ЩЕ ТИ ИЗЯДЪТ ГЛАВАТА!!!!!ПАЗИ СЕ МОЕТО МОМЧЕ!!!!

128

М, да ...

преди 5 години

До 140 Анонименкойто така да влиза под кожата на обикновените хора-------Колко необикновен е Бацето ви, м? На Запад понеже са различни и обикновенните му се смеят, а при Путин направо го наритват! пп. Думата е обратно на респект, в общества/страни/държави където , уважението на другия е на първо място!

127

Анонимен

преди 5 години

Баце печели от това,че е открит и непринуден.Ами нямат от БСП човек, който така да влиза под кожата на обикновените хора, всички са прекалено изкуствени и превзети. И днес, на факта,че избирателите на БСП са над 60-те години, не без хумор Борисов каза,че скоро наближава и той да гласува за тях!Кога някоя червена глава ще роди такава крилата фраза?Никога!

126

М, да ...

преди 5 години

Оффнюз пита: Къде се изгубиха над 200 000 преферинции от евровота?

125

КралиМарко

преди 5 години

Спечелиха:КарадайЪ и Пеевски, ЛИЛА и Ал. Йорданов - *** СДС,габриел,Станишката и бившата му, а и онзи агента .от ВМРО..Тези вместо в затвора , отидоха да работят за Вас и БГ!?Тези - до един от агенти на ДС и роднини на БКП номенклатурни тирани , днес са нашето лице в ЕС!!Ай сиктир бре!!Е, на кви избори одихте?Що избирасте бре!?Празник е - за бандитите и айдуците, а за раята - страхотно високите цени на храните, новото увеличение на тока и парното - нещо да кажете другарки и другари?!Срам ме е!

124

ЦРУ

преди 5 години

БРАВО ! Б Б ще управлява ДОКАТО си ИСКА !!! Народа го харесва . защото вижда и чуства . че БГ не е била по - богата е хората не са живели по -добре от 681 година ! ФАКТ НЕОСПОРИМ !!!!!!! А тази кампания показа . че може да биеме БСП и от ПЛАЖОВЕТЕ на Халхидики !!!

123

Анонимен

преди 5 години

Голям дипломат излезе. Браво.Каквото иска от ЕС му го дават. Заводи докара , фондовете построиха хиляди км пътища, градска инфраструктура, границата подсилиха и какво ли не. Никой до сега не е постигал такова Уважение от Европа . Само адмирации. Човек не трябва да обръща внимание на простолюдието , което се мисли за умно ...А просто не е. Никой от вас няма да постигне и 1% от неговата работа. Ако някой може да го докаже :) Не тук.

122

Анонимен

преди 5 години

Народ който избира такъв лум..пен като Тиквата за премиер е достоен за съжаление.С нетърпение чакам да направя 10 години в новат си родина и да скъсам бългapaшкия паспорт.Аз сънародник с тъпани не искам да бъда.

121

Алеко

преди 5 години

До 121. Няма.

120

Винету

преди 5 години

До към Боби. За БСП да.

119

Анонимен

преди 5 години

как не се намери ни един политик да ни обещае РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!-Е, има такива. Но за тях гласуват максимум двуцифрено число хора.