57

Байфидан

преди 5 години

До 58. И как точно ГЕРБ вкараха Пеевски? Искам хубаво, ама много хубаво да го обясниш.

56

Анонимен

преди 5 години

Оплюването на БСП 30 години се върши от доста по-големите десни крадци. Неграмотния и внушаем народ така и не може да разбере, как хем БСП крадат и са пълни с пари, хем по медиите са оплювани, а медиите работят са пари, на крадците и по някой честен лев. Медиите се финансират изцяло от крадени пари най-малко 80 процента от финансирането им е от кражби. ИМА ЛИ НЯКАКВА ЛОГИКА В ГЛАВИТЕ ВИ СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ ГЕРБЕРИ?

55

Анонимен

преди 5 години

БКП(БСП) я наричат "столетницата".Е тази година се навършват точно 100 години от основаването на комунистическата партия в България. И на тази партия явно и е отредено да съществува точно 100г. От тук нататък за тях пътят е само надолу!

54

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че БСП са много зле, но и ГЕРБ са само малко по-добре, т.е. и ГЕРБ са много зле. Присмял се гърбел на щърбел. А сега ГЕРБ вкараха и Пеевски в европарламента за още 20-30 години и светло евро бъдеще.

53

Анонимен

преди 5 години

Къде е Нинова да обяви "победата" ?...или чакат съветската армия !

52

Анонимен

преди 5 години

Най странното от цялата работа е, че Елена ще взема голяма заплата ,Сергей същоНинова може да остане без заплата и кариера Родни парадокси

51

Анонимен

преди 5 години

До МехмедАми че за вас са 48. Прав си. Завладели сте ни без война. Честито. Простотията винаги побеждава.

50

Анонимен

преди 5 години

Колко беше разликата между ГЕРБ и БСП на последните парламентарните избори, другари?

49

Анонимен

преди 5 години

Като паднете от власт един от въпросите на които ще трябва да се даде отговор е с колко милиона държавни пари са финансирани медиите, като например днеса на т имВарна олигархосайтчето. И може би ако парите са безбожно много ще трябва да се връщат, дано не са изхарчени от троловете и техните отрадници-хилядници.

48

Анонимен

преди 5 години

БСП повече не може да спечели никакви избори Не разбирам как очакват хората да гласуват за тях , тия които ограбиха страната веднага след 89 година Единствените гласуващи за тях - пенсионерите просто си отиват от тоя свят С тях си отива и БСП

47

Мехмед

преди 5 години

ГЕРБ = 30%, ДПС = 16%. Тоя път ще ви завладеем без война.

46

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори гласувайте за драгалевския айдук.

45

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е временно природно явлелие. Изборите спечели БСП. С природни явления като тайфуни и земетресения не можем да се борим. Трябва да се изчака да преминат.

44

ХАХАХХАХА

преди 5 години

ГЕРБ е партия на неграмотните роми и милиардерите олигарси. А сега наемниците на олигарсите тролете и праскайте минуси.

43

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

42

Az

преди 5 години

Жалко, че ноята партия "Не подкрепям никого" не успя да мине бариерата от 5.8%, че щеше да е забавно да излъчи поне един мандат.

41

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще остави партията на Фандъкова и пак ще има- бой , бой , бой ... по червените кратуни

40

РАЗОЧАРОВАН

преди 5 години

След всичките кражби и корупция в ГЕРБ и Бойко Борисов Вие пак гласувате за него, добре! Ами хубаво, още много години няма да има нормална съдебна система, няма да видите депутат в затвора и кражбите за сметка на народа ще продължат, ромите ще се размножават като зайци и ще ни бият и убиват възрастните ни родители!Радвайте му се на Борисов, той има голям чар и дано Ви помогне в оргазмаа и еакулациятаа

39

Анонимен

преди 5 години

Троловете на сайта как на един коментар праскате 6 минуса моментално? Ей така сте спечелили и изборите. Корнелия да не ги признава - отмяна на интегралната бюлетина, преференциите, машинното хакерско гласуване и отделни бюлетини без чертане по тях. Айде да ви видиме гербавите смеете ли да върнете предпоставките за честни избори??? Несмеете

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Не са ли ви спрели рублите вече? Странно...........