105

айде сега

преди 4 години

Раданчо в първа глуха...в Европа! Рамо до рамо с Пеевски да си чешат езиците.ахаххахах

104

Анонимен

преди 4 години

В Европа начело е ДБ!!!ДБ са чужди шпиони и работят за други европейски държави.

103

Очевадно е

преди 4 години

Простите на Вожда яко са се активизирали. Яслата не се изпуска току-така, а се брани с всякакви средства.

102

Анонимен

преди 4 години

След като Борисов е точно копие на Живков, дано не се окажа лош пророк, но логичният финал на управлението на Борисов би трябвало да бъде подобен като на Тодор Живков:Тоест, група от по-младите членове на ГЕРБ да организират заговор, да направят преврат срещу Бойко Борисов и да го свалят. След това ще го съдят като престъпник, после ще потулят нещата и ще го освободят от затвора поради влошено здраве (човекът вдига лесно кръвното). А ние (народът) пак ще пием една студена вода.

101

за щастие

преди 4 години

До избирател 108Това,че Вие другарю Борисов сте доволен,не означава,че Аз/народа/ съм доволен!!!-----------------------------------------------------------Не си ТИ "народа"!

100

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха-ха...............този път бойко би БСП САМО С ПОМОЩТА НА сдс!!!!! Но ЗА ПОСЛЕДНО! СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ ВИДЯТ накъде дух.а геополитическия вятър и ще разберат че дух.а на ИЗТОК, а не на запад!!!!

99

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМи те комунистите са така - зомбират ги.

98

Анонимен

преди 4 години

След този резултат, какъв ще го крепят Атака и НФСБ в Парламента! Вие кажете! Те вече са с рейтинг на бездомни кучета! Иванчева и Минчо Христов имат повече от тях!

97

абе, яяяяя

преди 4 години

До Лао Дзъ Си чопли ориза и не дрънкай глупости използувайки чужди мозъци!Мене комунистите ме изгониха преди 30 години...не знам дали ти е ясна картинката ние в "чужбината" от кое поколение сме!

96

Наблюдател

преди 4 години

До Ами няма как да еИма с позитивна кампания и лица , които не са излезли от филм на ужасите. Ясни послания за развитието на България, като член на Европейската общност и по-малко фрази от рода на крадеца вика дръжте крадеца, ми еше да спечелите доста симпатизанти. Та тека може.Мен лично ме отблъсна цялата тази негативна и безсмислена шумотевица все едно се борите за парламентарни избори. Но дори тогава поднесена така нямаше да подкрепя партията довела страната до няколко национални катастрофи

95

Анонимен

преди 4 години

Чудя се на някои слепи привърженици на Герб,наркотици ли ви дават,че сте като зомбирани и само повтаряте като латерни,,Бойко е велик".Стига ,смешни и жалки сте!

94

Бай Ганю

преди 4 години

Шут! Клоун!Талисманът на Б.Г.!

93

Анонимен

преди 4 години

Абе къде са "Русофили за смяна на модела" ?...май пак хванаха гората !

92

нещо да кажете

преди 4 години

*** народ-Бойко е до живот!

91

избирател

преди 4 години

Това,че Вие другарю Борисов сте доволен,не означава,че Аз/народа/ съм доволен!!!

90

Аз

преди 4 години

"Обущарю, не по нагоре от обущата!"

89

Анонимен

преди 4 години

В чужбина са за ЕС ЗА ДБ за Да на България. Ца това се бавят гласовете. Но неса за БСП.

88

Анонимен

преди 4 години

Старите милионери на БСП по нищо не се различават от Герб и го показаха като пренаредиха листата.Моето семейство винаги е гласувало за БСП.Сега сме отвратени от Станишев ,Гергов,Миков и сие ,които провалиха БСП и продължават и не гласувахме ,и не само ние.

87

Лао Дзъ

преди 4 години

Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката,рано или късно труповетена твоите врагове ще минат покрай теб. Тоя прогони и обезлюди повeче райони и от Василий Втори ***.

86

Анонимен

преди 4 години

Браво Борисов - Велик !