144

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не говори чужди езици, че всички ще го разберат в оригинал колко е загубен! Сега превода все още се справя, но не е лесно! Чудя се, как преводачите превеждат на Юнкерс, например ,,шменти капели"! Импровизират, но доста пот се лее....

143

Анонимен

преди 5 години

Чуждопоклоник и предател на народа

142

Сата НАТО

преди 5 години

Няма какво да доказвам, Минчо Христов лае от 20 години едни и същи неща и нито намери съмишленици, нито успя по някакъв начин да убеди някого в нещо. Абсолютно несъстоятелен индивид, движен само от егото си.

141

Албанеца

преди 5 години

В България:До СТРАНДЖА Баничка 2 лв.1лв.за Баничка 1лв.за Бойко

140

Анонимен

преди 5 години

Заставяне страни да се приемат нелегални пришълци, опрощаване на дългове към ЕС( от всички в съюза)на крадците Гърция и плащане на сметките им , налагане на културата на *** .до. филия и полова дисфория върху деца и хора с лабилна психика! Колкото и да обяснява за демокрация и десни идеи ТО ВСИЧКОТО ВЕЧЕ ОТИВА КЪМ ЛЕВИЯ БРЯГ- ЛИБЕРАЛ МАРКСИЗЪМ . Лошо стана за България и света .Леберализма трябва да се унищожи . ЛИБЕРАЛИЗМА Е НОВОТО СВЕТОВНО ЗЛО!Гласувайте с бюлетина 3 3А БЪЛГАРИЯ

139

до 167

преди 5 години

А тези от ГЕРБ щото не са нали:) И аз искам да си ремонтирам апартамента със 600 000 държавни пари :) Ще ми е идеално:)

138

до159

преди 5 години

Иванчева корумпе, а!? А Греб какви са? Или те по презумпция са невинни и на тях като по необразовани не им се зачитат безобразията!?

137

до 165

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаИ така както се грижиха за бедните и онеправдани хора баба Пена е с 160 лв. , а Нинова и цялото Позитано 20 са милионери. Нещастници.

136

Анонимен

преди 5 години

Аз глсувам за Иванчева,щото видяхна практика политически тормоз,за който само съм чел.Няма значение,че екорумпе, или нестава за политик.

135

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Борисов не знае какво говори. Това е може би резултат от възрастовата група. В България хората обичат БСП защото членовете и се грижат за онеправданите хора по села и градове. България е лява защото БСП е символ на мъдрост себеотрицателност и благополучие! БСП е бъдещето, Герб е миналото. Победа!

134

до Сата НАТО

преди 5 години

Докажи го това е доста голо твърдение...лесно е да наречеш някой *** защото главата ти е промита... Не виждам какво има да обяснявам на теб когато евро-антлантика ти е промила мозъка. Аз съм живял и по Тошово време, но такъв разпад на държавата не съм виждал

133

към 155

преди 5 години

Байрактаров, Ваня Григорова, Път на младите - Чолаков! Водача на Атака е свестен! Ал. Томов е класа! Радан!!!

132

V

преди 5 години

Ох, Боже мой, и този се обади. В пълна изолация е - нито езици знае, нито има интелект, нито някой го бръсне за слива. По-добре да си трае!

131

Анонимен

преди 5 години

Ако гласуваш за Иванчева значи не си добре, тя е доказано корумпе, има достатъчно информация чети

130

Сата НАТО

преди 5 години

Минчо Христов е *** на идьотите.Нарцистичен маниак.Кажи друг.

129

Анонимен

преди 5 години

Той и Чаушеску строеше и накрая подгъна копитата до стената! Това го чака и този какаванин! Мисли, че като е премиер ще се опази! Не виждате ли, че е в постоянен страх и вече не се владее! Глупости, глупости, глупости... Тези дни пролича съвсем в желанието да го рекламират заради изборите! Човека е за спешна помощ, те го влачат по телевизиите!

128

Анонимен

преди 5 години

Последното което е казл има стойност, но то така, безпричинно-следствено,чевсичко е обезличено.Т.е.,вебер да дава пари,а ние сме роби недодялани.Тозичовек,е без външният министър и защоникой нему казва да си вземе говорител"Колко е важно да бъдеш сериозен".Политик.Само с Винету нестава.

127

до Сата НАТО

преди 5 години

Казвам ти веднага Минчо Христов, дори за Иванчева бих предпочел пред ГЕРБ, но за съжаление моят ВОТ ще бъде наказателен въпреки, че не харесвам БСП но е единствения шанс да не е ГЕРБ

126

Анонимен

преди 5 години

Никакви подигравки не могат да засенчат харизмата и уважението на Германия към Борисов. Другари , защо Радев или Нинова не ги поканят някъде в Западна Европа, ами защото са прости и злобни комунисти-социалисти-капиталисти.

125

Анонимен

преди 5 години

Политиците само ви таковат а вие им се радвате. Не народ а мържа. Това ще кажа и ще свърша.