5

гербисто-патриот

преди 5 години

Те хората може и да искат да плащат водата си, но нека да им сложат водомери и да им дадат пари за да има с какво да платят. Иначе само със спирането на водатая няма да почнат да я плащат, ясно е.

4

панчо

преди 5 години

искат искат и пак искатне дават не щът да дават и никога не дават

3

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно,щеше да стане.Хайде даизлезе насреща им помощният класик имолитвено да им възстанови правата,да имат вода.Да вземе за ординарецКаракачан хайдут и да действат опера- тивно бързо и компетентно,щото можеда дойде подкрепление и дотам с нашата държавица.Боко да държи Фал-кона в изправност.

2

Анонимен

преди 5 години

какви са тези произволи ? в тази държава закони има ли ? - тогава - да се спазват ! ....аз плащам....ти плащаш....той плаща....ние плащаме...вие плащате.... И ТЕ ПЛАЩАТ !.......нямало да работят в чистотата - ами няма да получават заплати. нямало да си пуснат децата в у-ще ?- ами няма детски за деца ! ама без заплати и пари ще почнат да крадат -----ами има затвори, и за да не са безплатни - има работа в каменоломните !..ние НЯМА да им плащаме ! БХК да им плаща !

1

//

преди 5 години

Пълен цирк, с предварителен сценарий в полза на управляващата партия."Протестиращите" викаха, цирикаха, излезе кметът, усмири ги и си тръгнаха по живо по здраво. Сцени с електората 4-5 дена преди изборите...