280

Млад човек

преди 5 години

Вече не ми пука, кои ще дойдат ,само да не са БСП.Досега НИКОГА не съм гласувал за ГЕРБ. Псува ги и смятам, че са корумпирани крадци и лъжци.... и на 26ти ще отида и ще гласувам за ГЕРБ!11 години Бойко Борисов с пълна власт в държавата и тя просперира и доходите растат. Вече просто не ми пука кой друг, само не БСП! Плюйте ме, сърдете се, ревете долни комунисти, но това е истината с ръка на сърцето.

279

Млад човек

преди 5 години

"Не помниш 1996та и даже не се интересуваш , какво беше тогава.Защо обаче приемаш БСП за опозиция на ГЕРБ , след като имат един господар в сараите.Само ДСБ е независима от сокола и това е признато от всички ЕС посланици"ДСБ (в реформаторският блок) бяха коалиция с Бойко в правителство Борисов-2. Преди това го плюха, след това му бяха патерица. Отпадат завинаги, като глас против Борисов.Всички и Бойко играят с ДПС. Когато има спорен текст, ДПС гласува с ГЕРБ.Не ми пука кой, само не Борисов!

278

срам

преди 5 години

Жалък е Боко.Обаче,не може да го проумее.Напълно се е побъркал.Бил прочел САМО ЕДНА КНИГА през живота си(Винету)А е горд...с простотията си.

277

Анонимен

преди 5 години

Слаб си боко, за нищо не ставаш освен да копаеш камъни в някоя кариера за наказание за всички неща,които си извършил ти и твоето обкръжение

276

Новия ДС проект

преди 5 години

Е стар бърдак и то със стари парцали , но малко поизпрани от късата родна памет или ВМРО.Джамбазки е голям патреот , нищо че има турска обидна дума за фамилия , но щом гръцка мина ......

275

Трак до млад човек

преди 5 години

Не помниш 1996та и даже не се интересуваш , какво беше тогава.Защо обаче приемаш БСП за опозиция на ГЕРБ , след като имат един господар в сараите.Само ДСБ е независима от сокола и това е признато от всички ЕС посланици

274

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли е дебелокож,че не може да разбере,че народната любов настигне ли го ще се наложи да бяга извън България, иначе няма да се спаси!

273

Анонимен

преди 5 години

Защото лицето му в отражение на вътрешната му нечистоплътност!!

272

Анонимен

преди 5 години

Основоположника на тиквокрацията пак блести. Държанието му е като на средностатистически озлобен и неграмотен селски бег и затова е избираем. В тая държава да си възпитан и културен е непоносимо бреме.

271

чудя се...

преди 5 години

Защо поне не се избръсне?Изглежда ми някак нечистоплътен.

270

Анонимен

преди 5 години

Той откъде знае кой ще спечели? Или то като се е разплатил с тарторите в махалите и се явява нещо като пророк?Накря само тия от същите тия махали ще останат в България да си живуркат с тоя охранения от снимката и тогава няма да има спасение за него.Дебелите стени на имението и охраната няма да го опазят!

269

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах Бойко Борисов комунист ли е,или капиталист.

268

Млад човек

преди 5 години

Вече не ми пука, кои ще дойдат след Бойко.Досега НИКОГА не съм гласувал за БСП. Псува ги и смятам, че са корумпирани крадци и лъжци.... и на 26ти ще отида и ще гласувам за БСП!11 години Бойко Борисов с пълна власт в държавата дотам ме докараха. Вече просто не ми пука кой друг, само не той! Плюйте ме, сърдете се, ревете против долните комунисти, но това е истината с ръка на сърцето.

267

Анонимен

преди 5 години

Разхвърляни мисли в главата на един дето оглавява три пъти,три кабинета и не завършва три мандата...Аз като прочетох кво са написали в ,,Независимая газета" оня ден ми стана ясно че е пътник.Объркан,притеснен, запътил се наникъде.Срам.Изход няма отникъде.

266

Анонимен

преди 5 години

2 000 000 българи напуснаха България , ГЕРБ и Фирма Патриот да си събират багажа за Африка с еднопосочен билет

265

Не в Германия

преди 5 години

А в Русия всеки четвърти е мюсюлманин.Не в Берлин , а в Москва е най голямата джамия в Европа.Не германците мият *** в Москва , а руснаците в Берлин и то си мечтаят за това.Даже българите в Германия презират руските мигранти.

264

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - толкова да прилича на Тодор Живков...ми, нали е карал стаж при генсека Живков, сам Борисов каза, че много е научил от него за това, как се управлява държава! Освен това изкара и стаж при царя. И от там още! Крушов'цата какво образование има, само един техноимпекс и много махленско държане! Някой друг да е по-пекан?!

263

Анонимен

преди 5 години

Бойко сам знае че опозиция няма защото всичко е БКП от 44та! Но трябва да се намира на приказка и лидерска лакардийка инак няма кой да почеше народът. Все пак бат ни Бойко за момента е най-подходящ но дано този момент не се удължава. Останалите са чисто и просто големи баклуци като на челно място е БСП.

262

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов ***!

261

Анонимен

преди 5 години

До До 316И всеки втори е Хасан или Мехмед