63

Мистириас нърс

преди 5 години

Ураа, отивам да работя е Швейцария, като българска медицинска сестра с канадски паспорт! Браво!

62

дедо ви

преди 5 години

Там живота е такива цифри,че нашенеца ше се ослушва като *** в тръстика и всичко ще смята в левчета и тогава става брутално!

61

Анонимен

преди 5 години

Отварят и чакат българи и румънци, нереализиарали се у дома, да отидат и да покажат знания, капацитет и работоспособност. Успех.

60

Анонимен

преди 5 години

До пецатаЕ, не може всички да са собственици на замъци, банки и фабрики за шоколад.

59

Анонимен

преди 5 години

бай Тошо си беше пратил сина, евентуалния бъдещ ГЕНСЕК да учи в Швейцария.Това, когато обикновените българи не можеха да припарят на 30км от вътрешната страна на границата.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен45При бай Тошо даже чистачки за лада нямаше, та ги крадяха.

57

Анонимен

преди 5 години

Бъдете патриоти и националисти,не се подавайте за искошенията на запада и сатаната,бачкайте в БГ за петстен лева или отидете в Русия да бичите за рубли,не бъдете ***

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен44При тъпия социализъм даже и огризки нямаше в кофите за б.оклук.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен34Да бе.Само селските *** де били обиращи мандри имат потенциал.това го знаем.

54

85

преди 5 години

скромно апартаментче под наем по големите градове започва от 2,5к цхф, всичко е рекордно скъпо...... така де- да не се размечтаят някои - бая джобни ще трябват за начало, пък и езици и квалификации... Пък щом отварят пазара на труда за изгладнели като нас - нищо чудно заплатите скоро да тръгнат надолу, а цените - нагоре, като по немско в последните години

53

Анонимен

преди 5 години

Да живее обединена Европа !!!Това, че на някой му се кара москвич не означава,че България страда по панелките и режима на тока.

52

Munchen_DE

преди 5 години

Супер новина. Особено като се има предвид, че 2/3 от страната говори немски.Преди години участвах в проект по една българо-швейцарска програма, имах пътуване до Цюрих, имам страхотни впечатления :)

51

Анонимен

преди 5 години

Малка подсказка за да е ясно, че от всяко дърво сфирка не става, и всяка жаба да си знае гьола.Швейцарската гвардия пази Ватикана!Швейцария при все, че е в центъра на Европа, през ВСВ, нито участва, нито страда.За това и парите на Райха, и на евреите се загубват някъде из банките и.Нито има море (холандия, англия) нито колонии (ресурси), но това не пречи да има успешна скъпо платена индустрия. В държавата има четири официални езика, и и няма проблеми с граничните и големи държави.парадокс!

50

/*_*\

преди 5 години

До БаламаТи си обратното на острото.

49

555

преди 5 години

До Анонимен 54"който знае швейцарски".............Моля те, умолявам те да го научиш и да заминеш за Швейцария, билета е от мен.

48

Балама

преди 5 години

Азсъм патриот и ще отида в Русия да бачкам за РУБЛИ

47

Анонимен

преди 5 години

По Бай Тошово време достъп до Швейцария нямаше! Нито до главния мозък! Сега който знае швейцарски може да се метне там и да захапе солидната заплата!

46

Анонимен

преди 5 години

"Срокът до досегашната ограничителна клауза изтича в края на май, така че от първи юни..."---Така, че до 1-ви юни има достатъчно време да се удължи срокът ... :)Смешници надяващи се ... Някой дава ли си сметка, че това 10-годишно ограничение беше, защото швейцарците не искат да "интегрират" едни такива ... с български и румънски паспорти? :)Сега вече знаят, че в страните от ЕС има достатъчно място за "интегрираните", и че няма смисъл и Швейцария да "инегрира". :) :)

45

Анонимен

преди 5 години

При бай Тошо немаше части за голф, а при демокрацията има части за голф.

44

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията имаме Делян Пеевски и пенсионерите роват в кофите за огризки от храна.