169

Еврейски Троле

преди 5 години

До РАДАН КЪНЕВне Европа е обкръжена с Американски военни бази, А русия с Американски !ясно се вижда как гнусния юдо-масонски елит протяга криви еврейски лапи за да заграби ресурсите на Русия !!!

168

РАДАН КЪНЕВ

преди 5 години

НА ЕВРОПА НЕ И ДРЕМЕ ЗА РУСКИТЕ ПОЛУ-ЖИВОТНИ.ЖИВЕЙТЕ СИ В ВАШАТА ЗЕМЯ, И НЕ ИДВАЙТЕ В ЕВРОПА..САМО В АНГЛИЯ ИМА 3 МИЛИОНА ГЛАДНИ РУСКИ ШОФОРИ НА БУСОВЕ И КАМИОНИ . В ДОЙЧЛАНД ОЩЕ 3 .

167

овчи мозъци

преди 5 години

защо нито Хитлер, нито Сталин се опита да окупира Швейцария !?юдо-масонския елит е концентрират в Швейцария - издълбали са си дълбоки бункери под Алпите (с трилярдите похарчени за т.н. космически програми и "екология")Ако Путин се реши да унищожи тези сатанински гадове света ще се промени драстично !!!

166

Анонимен

преди 5 години

Русия няма проблеми с ядрените оръжия в Европа. Ако европейците решат да използва ядрени оръжия срещу Русия, Европа ще бъде превърната в димящ кратер буквално за минути.

165

Анонимен

преди 5 години

САЩ загубиха в Украйна, загубиха в Сирия, загубиха във Венецуела...

164

TT

преди 5 години

Aми като искат в Европа да няма ядрени оръжия,да изтеглят и те своите зад Урал. Иначе играта става без баланс...

163

Анонимен

преди 5 години

Ако НАТО изпозлва ядрено оръжие срещу Русия САЩ и ЕС ще бъдат унищожени на 100%.

162

Анонимен

преди 5 години

Ако някой използва първи ядрено оръжие в Европа това ще са руснаците. Правят точно това в което обвиняват враговете си. Вземете например Венецуела - именно руснаците изпратиха спецназа, Вагнер и сума ти оръжие във Венецуела но иначе руската пропагандна машина крещи "САЩ се месят във Венецуела". Ами вие какво правите?

161

овчи мозъци

преди 5 години

атомните бомби НЕ са предназначени да унищожават градове !!!1) за да се унищожи град точност 1-2 километра е достатъчна - никой нямаше да се хаби да прави високо точни носители 2) Ако Сталин имаше средства да унищожи бункера на Хитлер а Хитлер имаше средства да унищожи Кремъл дали 2-рата световна изобщо щеше да започне - как мислите промити *** мозъци !?атомното оръжие е предназначено да унищожава бункерите на юдо-масонския елит !!!ето за това имаме вече 80 години мир !!!

160

Анонимен

преди 5 години

разликата между Руснаците и западняците е че Руснаците никога не са ни считали за врагове мрънкаха че сме им били длъжни... а днешните западняци нищо не си им направил и те наричат враг опита го и показва 20 годни еспания франция англия германия и ислямска държава са по голям приятел на България отколкото "приятелският" запад дано Китай за в бъдеще да ни осваободи отт западното робство

159

Европеец

преди 5 години

Руснаците са пълни мaлоумници, но и американците са ***. Китайците да не говорим. Бог да пази Европа. Много врагове имаме защото сме завистта на света. Това ще кажа и с това ще свърша.

158

Анонимен

преди 5 години

Интересна логика -спечелилия Студената война Запад щели да нападат Русия. Защо? Все едно след края на Първата Световна война Франция да нападне Германия. Няма логика. Точно губещия иска да промени статуквото защото не му изнася.

157

Ястреб Грантаджията

преди 5 години

След 30г. демокрация и дружба със САЩ, България се радва на развита икономика и на качествени пътища. Осемте самолета Ф-16, които България ще получи до 10 години, ще превърнат българската армия в страшилище на Балканите. Здравеопазването е на топ ниво, българите се радват на високи заплати и пенсии. Останалото са руски лъжи и манипулации.

156

Димитрис Митрофанос

преди 5 години

Россия да започне да говорят руснаците на ГРЪЦКИ ЕЗИК, И ЩЕ БЪДАТ ПРИЕТО В НАТО.ВСЕ ПАК В КРАЯ НА КРАИЩАТА -- РУСНАЦИТЕ СА СЕВЕРНИ ГЪРЦИ .ДНЕШНИТЕ СЕГАШНИ РУСНАЦИ НЕ СА НОРМАЛЕН ЕТНОС, НИТО СА НАЦИЯ .ГРЪЦКИЯ ЕЗИК Е СЪЗДАДЕН ЗА РУСНАЦИТЕ .

155

Анонимен

преди 5 години

Руснаците винаги са били тумор в цивилизацията, вервайте ми.Много съм стар за да ви лъжа.Имаха един единствен свестен президент,пардон,цар-Петър Първи:но някой ми каза че бил с финландски произход.Това обяснява нещата.

154

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Руснаците не могат да рискуват продължителен и изтощителен конфликт със НАТО който ги превъзхожда десетки пъти във ресурси и конвенционални оръжия. Единствения вариант за техен успех използването на тактическо ядрено оръжие и надеждата, че Запада ще се примири и няма да ескалира. Много опасна игра на Путин.

153

Ястреб Грантаджията

преди 5 години

В името на това Русия да е зле, а САЩ да са доволни, сме готови да обречем България на ядрен холокост. Заедно с укрите и поляците, българите попадат в категорията "пушечно месо".

152

до 190

преди 5 години

Сега не е толкова лесно оттогава имат троен код .

151

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Руския план е следния - бърз удар и окупация на Прибалтика последван от ОГРАНИЧЕНИ ядрени удари по войските на НАТО идващи от Запад с цел да ги убедят да седнат на масата за преговори. Путин залага, на това че американците а още по-малко Европа ще рискуват ескалацията на конфликта заради Прибалтика. Точно тактическото ядрено оръжие е в центъра на руската стратегия. Само, че да не им излязат криви сметките.

150

Никой

преди 5 години

РАДВАМ СЕ ЧЕ ИМА ЧОВЕЦИ КОИТО РАЗБИРАТ И ЗНАЯТ КЬДЕ Е ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА.