184

Анонимен

преди 5 години

На заемите инвестиции ли им вика баце ? Това като гръцкото трапези (на масата с ястия и питиета ) и трапеза(банка) .И в двата случая се наяждаш нагощаваш и после западно европейците плащат сметката. Учил се е баце от Ципрас . ЩЕ ВЗИМА , ВЗИМА И ПОСЛЕ КАТ МАВЪРА ШЕ ПИШЕМ КНИГА "АЗ ТАКОВАХ БЪЛГАРИЯ"

183

Спомен 2

преди 5 години

Къде се е чуло и видяло съществото " неформален лидер ",да каже баце как се става такова животно.Спомням си че Цветанов беше основател и лидер на движението ГЕРБ .Герб не бяха партия докато не се срещнаха със сегашния шеф на НДК Миро Боршош и функционерите на Фондация Ханс Зайдел . Кой е създал ГЕРБ? Бойко?Цецо? или Дъорд Шорош го създаде?

182

Спомен

преди 5 години

Като не можеше да търпи да е служител на НДСВ му намериха от фондацията Ханс Зайдел пари да си направи партията.Сега Бойко разправя че сам си направил партията, тогава не смееха да кажат че е партия дори "аа *** това е едно малко сдруженийце,нямам намерение да го правим партия".След щест месеца получиха лиценс. Баце тогава го назначиха да замества Софиански заради ония милиони под масата за Халите ,а като служебно лице няма право да е шеф на партия.И така се роди "лидер"

181

Кой лъже?

преди 5 години

АНКЕТАГЕРБ27.48%БСП42.12%ДПС0.74%НФСБ0.53%АТАКА1.69%ВОЛЯ1.24%Коалиция за България0.63%ВМРО3.16%Възраждане8.11%Още не знам за кого да дам гласа си2.73%

180

Waffen SS

преди 5 години

Трябва да се разбере,че ние сме приети в ЕС и НАТО по две основни причини.Едната е да бъдем изходна точка за провокации срещу Русия и точно за това се и строят магистрали в посока запад-изток,а не север -юг.Другата причина е да сме"сива зона" за задържане на мигранти.Така,че тези магистрали се явяват по-скоро военни структури,освен това при това строителство преобладава участието на ниско квалифициран труд с участието на същества,за които ниво 8-ми клас се равнява на специализация в Бъркли

179

айде ве

преди 5 години

Я пак-Инвестиции имало при стабилност /вярно е/ и умни хора....???!!!Баце, ми те експертите казват че инвестициите тук са паднали в пъти а не в проценти та кое е вярното ?

178

Агент Гибс

преди 5 години

Ще крадеме ударно като за последно ! Лицемер и лъжец ! Какви заводи по два на ден ? Пълна алегория !

177

Тва не го пише

преди 5 години

До Анонимен.................. У ВИНЕТУ. АвторА му да го добави в книгата

176

Анонимен

преди 5 години

"очаква до 2 години да се стигне до Търново с АМ "Хемус". "После започваме пътищата в Северна България"т.е. българският премиер май не знае, че Търново се намирав Северна България. Всичко е възможно.

175

Анонимен

преди 5 години

Нали 2017-та щеше да е готова?

174

Западните Балкани

преди 5 години

Борисов най-сетне ни обясни защо намаляват инвестициите в България: Инвестиции има при стабилност и умни хора. Като няма стабилност, но най-вече когато няма умни хора. Най ми харесва как някакви бъдеще постижения са основа на хвалене. А, защо тези неща не бяха направени досега? Къде са детските надбавки за всички деца? Нормалните заплати в образованието и здравеопазването? Там България загива

173

Комшия

преди 5 години

"Благодаря ти, че ме причисли към младежите! :) Е, то аз се чувствам млад де, нищо че имам три деца и пет внука:) ***!"Мислиш си, че имаш три деца, плешив гербав рогач. Нито едно не е от теб, кастрате!

172

Знаете ли че

преди 5 години

България има най скъпите магистрали в Европа а може би и в света. Защо ли? Само пресичане на границта ни с Турция или Гърция и ще видите разликата в качеството. Та въпроса ми е къде отиват парите?

171

магистралите у нас

преди 5 години

То е дупка след копка.Разбивате си колата,ако все пак оживеете.Покарайте в Германия и Австрия и ще разберете какво е магистрала.Питайте някой водач на камион.Дори и в Румъния е много по-добре.За Унгария-да не говорим,ама Боко строи тука магистрали...за каруци...

170

Анонимен

преди 5 години

А кой ти е крив че не умееш да караш?

169

Анонимен

преди 5 години

Ударно строи некачествени магистрали ударно сме на първо място по- брой на жертвите в ЕС от катастрофи. Господ ще Ви накаже и папата няма да Ви помогне.

168

ей Бай Стамат

преди 5 години

недей да крадеш ника на бай Стамат!Папата ще те накаже.

167

Бай Стамат

преди 5 години

Дали има хора които да вярват на тази мутра?

166

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ехо, журналята, пише се BMW, а не BMV... поне малко обща култура се очаква от вас..."---Ти, пък !... :)

165

бай Стамат

преди 5 години

дали Борисов знае какво е вектор?това не го пише във Винету.