34

Бай Х

преди 5 години

За целият политически елит у нас важи поговорката"Пази Боже сляпо да прогледа"

33

до 40

преди 5 години

Ние няма да гласуваме за псевдопатриота Ангелчо. Като твърди, че е патриот да се прибира в България и да работи тука - за Родината!

32

Анонимен

преди 5 години

Между другото, каква е експертизата на кандидатите - професионална квалификация, изяви, езици и т.н. Защо за нашите политиците медиите почти не дават такава справка. Това е най-важното нещо, освен личностните качества. Патриотизмът не е експертиза. Всички се кичат с обещания и силни думи.

31

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам за Ангел Джамбазки. А вие?

30

Анонимен

преди 5 години

Не мога да уважавам човек, влезъл с една партия и брагодарение на някой друг човек и още след 1-2 месеца да се обяви за независим и да мине към друга партия. Точно това направи джуджето-патриот в досегашния европарламент. Влезе благодарение на Бареков /добър или лош/ и веднага почна да го плюе. Ми дай си оставката, ако имаш доблест! Сега бил от ВМРО? Вероятно само 12 000-те евро заплата/+ много други добавки към нея/ го мотивират

29

хаха

преди 5 години

Само за пицар става,да продава вестници вече е по високо ниво,не знам дали става!

28

Анонимен

преди 5 години

Oh Toja mi pisna da go gled po tv komunisti4eskata mu roda da kajat ss detz oti mu ne e samo toi koito e prodaval vesnizi i pizi v eu dtranite tova e normalno dezata po4vat da rasnasat vesnizi reklami s 14 g stiga piari 5 g vsimadch po 15,000 eur a moje i pove4e kokteli ve4eri aoartam bes pati bg narod plaschta

27

Анонимен

преди 5 години

За съжаление липсата на добро образование, добра обща култура и възпитание винаги си личи. Уличният тарикатлък е преобладаващ в управляващата коалиция. Явно и нивото в ЕП е паднало много.

26

Така е

преди 5 години

Този безделник, без нито един ден трудов стаж е милионер. На всичкото отгоре не е бил войник даже, а говори за войнишка служба. Отврат.

25

Анонимен

преди 5 години

Trudovo dosie ima li v bg medii. Niama. Izvan klasaciata e.

24

Дедо

преди 5 години

Ангелеееее,Ангеле - защо ти трябваше да се връзваш на Бареков преди години?То ясно,де - лоения министър те хрантути,ама повечето помним и изгуби хиляди гласове.

23

Анонимен

преди 5 години

И какво от това?

22

Анонимен

преди 5 години

"Напишете, че преди 2 г. излъгаха хората с удвояване на пенсии и заплати за да им гласуват."--------------------------------Истина е, но има нещо, което е трудно за разбиране:Какво кара българския избирател да е по-наивен от малко дете и да избира винаги тези, които най-много лъжат?

21

Гледна точка

преди 5 години

Идват избори. ГЕРБавите отиват на кино. Вижда се с невъоръжено око как хегемона трескаво им търси замяна.НА ВАС МАРГИНАЛИТЕ, ДСБ и Радан, ви дадоха криле....

20

Анонимен

преди 5 години

"Сега и на този ще оправят рейтинга...."--------------Идват избори. ГЕРБавите отиват на кино. Вижда се с невъоръжено око как хегемона трескаво им търси замяна.

19

Анонимен

преди 5 години

Ама верно ли?Сега докато бил в ЕП, разнасял пици за някой друго евро отгоре??

18

ДртПрч

преди 5 години

До Анонимен 23Това, че имат дипломи и ни един ден стаж по специалността, не означава, че един човек е високообразован или високоспециализиран. Значи, че е пропилял 5 г от живота си в занимание с нещо, което в крайна сметка не му е послужило за нищо. Стойностно образованите хора си намират работа веднага и упражняват професията си по специалността.

17

Анонимен

преди 5 години

Реалността в бг е огледална. Хиляди високообразовани и висококвалифицирани хора днес работят като охранители в многохилядните охранителни фирми.

16

Анонимен

преди 5 години

Пак ще разнася пици след 26-ти...

15

Анонимен

преди 5 години

Джамбазин е човека, а вие като сте таралясници какво да ви направи вестник ли да ви чете или пица да ви направи.