51

Анонимен

преди 5 години

Имаме нужда от колониална сила, която да ни управлява летищата и държавата. Франция и Турция имат опит в колониализма и ще управляват много добре България и летището и. Не бива да бъдем независими от колониални сили и от други държави. Трябва да празнуваме един "Ден на зависимостта", със заря и парад на чужди войски.

50

Анонимен

преди 5 години

Ясно е,че във френско-турския консорциум франсетата са само за боя.Не трябва да позволяваме на герберската шайка да продадат стратегически обект от национално значение.Ако това се случи,всички трябва да бъдат вкарани в затвора.

49

Анонимен

преди 5 години

Тука двма-трима *** яко застъпват за концесията,ама няма да стане.Някога ни поробиха със сила,сега искат да ни изкупят.Българи,имате ли акъл да им се връзвате?И ще позволите ли това да се случи?

48

aa1830

преди 5 години

В статията пише, че годишно летището печели 13млн лева а концесионерът предлага на дътжавата годишно 30млн. евро ...... Ало журналистааа дет си писал статия, може да си фърлиш дипломата в тоалетната

47

до изнервения

преди 5 години

Защо Израел не си продаде летището на Турска фирма ?и ти си от еничарите ,дето за жълти стотинки защитаваш разпродаването на България !избирай си турско име ,режи кожата и слагай феса - не те е срам !

46

Анонимен

преди 5 години

Че коя е българската държавна фирма занимаваща се с тази дейност,за която се борят тези 5 държавни фирми за концесия къде консорциуми-къде не за този вид дейност с обещания за възнаграждени и общи инвестиции за период,че само се говори от името на държавата ще носи приходи и благо за народа,хайде де имала ли е в списъка по туй предложение за оферти,обещали ли е нещо след като е държавна,че други държавни се котират измежду първите по първи по обещания щот могат да обещават и за туй ги избират.

45

Анонимен

преди 5 години

Курнелийо, това държавата да е собственик го знаем до какво води. Особено пък ако БСП управлява.

44

Гледна точка

преди 5 години

"Държавата е хората", а фирмите са на извънземните....??

43

Изнервен

преди 5 години

Айде пак гадна манипулация. Къде видя държавата Турция да взима летището, като основен концесионер е френска фирма?

42

Анонимен

преди 5 години

Е,сега е много Права ! Народе събуди се ! Коя държава ще си продаде летището в Столицата си на Турция ?Нашите алчни еничари за пусти пари/жълтици продадоха бащино огнище - Водата,Тока,Теца,Земята,Болници,Фабрики - Анатема во век и веков !

41

Анонимен

преди 5 години

Е само заради това изказване не трябва да се гласува за БСП.

40

До 40

преди 5 години

Заври си гледната точка там,където слънце не огрява.Ясно е,че не си българин.

39

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ продължават да разпродават държавата на Турция.След земеделските земи дойде ред и на летище София.Предатели,вън от властта!

38

Гледна точка

преди 5 години

Него не го интересува ДЪРЖАВАТА, затова и големите корпорации си изнесоха производствата в държави с евтини суровини и евтина работна ръка!Абе пенкилер, за какво трябва една фирма да се интересува от държавата? Има си договор за концесия и ако си го изпълнява ок., ако ли не чао. От държавата трябва да се интересуват държавниците, а не някой от тях с месеци да не ходят на работа.

37

Off

преди 5 години

Не беше ли хубаво Техноимпекс да остане държавен? За една приятелка питам.

36

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да дадем на концесия следните структури:-полиция-съдилища - всички инстанции-администрация-депутатиПовярвайте, едва тогава има шанс да излезем от 100 метри затъналост във всички сфери.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Хи-хи-хи.............още един, на когото му "светна", че частника е ЛОШ СТОПАНИН, защото се грижи САМО ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПЕЧАЛБА! Него не го интересува ДЪРЖАВАТА, затова и големите корпорации си изнесоха производствата в държави с евтини суровини и евтина работна ръка! Е, сега си скубят косите, но..............ВЕЧЕ Е КЪСНО! ДОБЪР СТОПАНИН Е ДЪРЖАВА, КОЯТО МИСЛИ ЗА СВОИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА СА ХОРАТА, А НЕ ТЕРИТОРИИТЕ!

34

Гледна точка

преди 5 години

Чуждите частници са като нашите частници, само че все още не ги ПОЗНАВАМЕ ЛИЧНО.ВСИЧКО ПРИ ВАС ОПИРА ДО ШУРОБАДЖАНАЩИНА, ЗА ТОВА ИСКАТЕ ДА ГИ "ПОЗНАВАМЕ ЛИЧНО"! ЩЕ СЕ ЛЮБИТЕ ЛИ?

33

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда това което работи и печели да се продава. От продажбата полза имат само комисионерите! Днес сме на власт сега е моментът. Утре ни няма. С уважение: баце

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Какво искаше да кажеш с "коментара си" сигурно и Фройд не би могъл да разбере!!! Но може пък и би се опитал да те излекува!