95

Анонимен

преди 5 години

Руските мижитурки да вземат да си изперат и изгладят колорадските лентички за голямата победа на 9 май. Нинова няма ли да организира за утре марш на Безсмертний полк от 70 годишни Активни Борци Против ФашизЪма и КапитализЪма?

94

Да допълня...

преди 5 години

Въпроса не е да запазим властта на Борисов , а да не допуснем Нинова. В къщи имахме много възрастен човек , който твърдеше че при Виденов е бил най добре , защото взимал няколко хиляди лева пенсия. И те така.

93

Стратег

преди 5 години

До РеалистНерешилите са едно гламаво стадо. Затова стремежът е да намналим бройката на "нерешителните",з ащото тов аса хора без всякаква политическа визия и идеи за себе си като бъдеще. Те уж не се интересувта от политика, но, ако нещо зависи от комшията и той им каже: А'бе гласувайте а ГЕРБ,з ащото..." и тий са кът подплашени овце, юрват се към урните все едно вълк ги е пдогонил, без да се обръщат д апогледнат назад, въобще гони ли ги нещо;)))

92

До 90

преди 5 години

ГЕР и БСП са комунисти.

91

Анонимен

преди 5 години

БСП да вземат руски пашапорти докат дават и " 4емадан, вокзал , Сибир .

90

Анонимен

преди 5 години

Едните козируват в Москве, другите козируват в САШ. Ще гласувам за българска партия, която козирува на българския народ. За момента няма такава партия.

89

Българин - родолюбец

преди 5 години

Боже пази България от комунисти те са най големия враг на родината ни !!!!!!

88

Анонимен

преди 5 години

БСП, "лява" партия приела плоския данък.ГЕРБ, "дясна" партия обложила с данък лихвите.СМЯХ В ЗАЛАТА!!!Само умствено ограничен човек може да вярва и да гласува за подобни бандюги.

87

Курнела Крадлата

преди 5 години

Само това одтаваше *** да ни фалира пак няма да допуснем комунистическите лъжци крадци и убийци на власт

86

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 5 години

Свестните у нас считат за луди,глупецът, вредом всеки почита:"Богат е", казва, пък го не питаколко е души изгорил живи,сироти колко той е ограбили пред олтарят бога измамилс молитви, с клетви, с думи лъжливи.От БорбаХристо Ботев

85

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ=БСП=КОМУНИСТИ!!!

84

Нереална прогноза

преди 5 години

Много си е повярвала шайката на милионерите от БСП, но трябваше да си купят по-реална прогноза - тези 32% са много подозрителни и нереални !

83

Щерю

преди 5 години

Другарката Корнелия превъзлудена и разрошена като някаква току що оправена жена, излизаща от нивите край с. Крушовица на Спасов ден...

82

Реалист

преди 5 години

ГЕРБ винаги са имали скрит резерв в нерешилите. И сега от тези цели 28% една част няма да гласуват, но друга част ще гласува за ГЕРБ или други партии, но не и за БСП. Защото за БСП винаги са категорични и те вече са в числото на твърдо решилите. БСП просто няма никакъв резерв.

81

Винету

преди 5 години

До himler. И твоята памет е къса. Май си забравил кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Или така ти е удобно.

80

Отново Печели ГЕРБ

преди 5 години

Спокойно, всичко е като на всички избори досега, прогнозите са за БСП, защото агенциите са техни, пък накрая винаги печели ГЕРБ !

79

Анонимен

преди 5 години

До странно. Ами не, не е. Но, разбира се, твоето мнение на червене ясно.

78

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ, БСП и ДПС са комунисти. Уродливи деца на перверзната майка-БКП и садистичния баща ДС.

77

?

преди 5 години

ВОЛЯ?

76

HeinrichHimmler

преди 5 години

Как да оставим ГЕРБ и Делян Пеевски да продължат да разграбват България ? Тотален бойкот на ГЕРБ ! Най-големите крадци в историята на България !!!