154

Анонимен

преди 5 години

Оооооо....разбира се че сме ЗДРАВ НАРОД!!! Затова и целта ви ни стана ясна.............ДА НИ РАЗБОЛЕЕТЕ И НАС КАТО ВАС СИ!!! Защото от вас вече нищо не става, та затова, за да не комплексирате, трябва и ние да се превърнеме в пи-ди-...ски джен-дърчета!!! АНАТЕМА!

153

Анонимен

преди 5 години

Само едно не мога да си обясня, защо всички папи имат вид все едно са копали 50 години на нивата, при положение че никога не са помирисвали физическа работа, баба ми цял живот копа и изглежда по-жизнена,явно Бог не прощава на самозванци.

152

анонимен

преди 5 години

Папата - Вие сте здрав народ, та дрънка Борисов (настрани) - И аз това казвам, че много дрънкаш

151

Кан

преди 5 години

Този нещо се е объркал или са му платили

150

анонимен

преди 5 години

С какво е известен папата -Учи в едно училище със знаменития футболист Алфредо ди Стефано - На 23 март 2013 г. участва в единствената среща на двама папи в историята, срещайки се с Римския папа в почивка Бенедикт XVI. След срещата самият Франциск казва, че с Бенедикт са братя от един господ правени - През септември 2013 г. италиански фермер прави в нивата си портрет на папа Франциск, използвайки само трактор. Над портрета му е поставен надпис Любовта те прави свободен

149

Анонимен

преди 5 години

Е Киро попа като дойде какво каза на българския Народ ?...да му целува краката !А отгоре на всичкото Йотова искаше още нещо !!!

148

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 154Да, БПЦ е с Мерцедес, Ауди, Бритлинг и сие класни стоки, за класни "духовници" от държавна сигурност. Вие просто не разбирате, че тези хора създават атеисти в България. Ама на чушкопек трудно ще обясниш логиката.

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен143Ако ще мюсюлманин да се пишеш манталитета ти е на православен. Векове народ се пропило в манталитета и културата ни.

146

Анонимен

преди 5 години

Абе посещението на папата добре!Ама лошото е че нашата БПЦ е все още някъде в края на 19 век,а поповете са част от българската олигархия.Демек нашата църква е много,много далече от нас обиконвенните хора!

145

Факт

преди 5 години

Християнската религия е една.Това че кремълските КГБ ченгета и поповете от ДС са се капсулирали като отделна секта си е тяхна работа !Папата - духовният водач на Християнството - дойде и призова за МИР пред Президенството, а кремълският КГБ поп Гудяев нахлу с Макаров в Президентството и ВИЛНЯ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !...народе ????

144

Анонимен

преди 5 години

Дето се вика, майтап да става.

143

АНТИ

преди 5 години

Неколко милиона мишлета,два дни Папата гледат,о Боко даде му млекцето,и пак сме най-най-последни !

142

Анонимен

преди 5 години

Да поканиш рептил точно на Гергьовден си е гавра с народа.

141

Анонимен

преди 5 години

Довиждаме на тези двамата от снимката!

140

Анонимен

преди 5 години

Гадоовете, подкрепят раждаемоста им, след това създават войните да ги настаняват в Европа. За пример е че българското и ромънското жито за износ отива в Египет и от там се разпределя за подкрепа на раждаемоста в Африка и Близкия изток.

139

Анонимен

преди 5 години

Папата с кията и Руския полковник с 20-те мерцедеса, часовника за 180 000 евра. Чушките се кланят на ясно кого и плюят ли плюят по един смирен човек, с интересно минало, за разлика от цигарения патриарх.

138

Анонимен

преди 5 години

До 147Ти си откачил вече неспасяемо !

137

Анонимен

преди 5 години

При предното преброяване се записах като православна - нещо, за което съжалявам, гледайки какво правят нашите "духовници". Вярата е една, но със сигурност БПЦ не е на нейна страна. На следващото преброяване православните ще са с един по-малко в мое лице, загубиха ме безвъзвратно. Бог е в душите ни и не ни трябват агенти на ДС за посредници във вярата.

136

Анонимен

преди 5 години

И аз съм доволен че тоя си тръгна, още 2 дена и щях да отскача.

135

Анонимен

преди 5 години

Борисов трябва по-често да кани Папата и вселенския Патриарх на гости в България, а не кремълските ченгета на които русофилите лижат краката и отгоре на всичкото им благодарят !