42

Рекс

преди 5 години

Точно така е, както съм ви обяснил, защото не схващате! Обяснявам бавно и няма да повтарям! Тавтологията затъпява аудиторията и най вече самия лектор!

41

Анонимен

преди 5 години

Много шум за НИЩО.Колкото повече в България политиканите натрапват папата и католицизма, толкова повече негативи жънат.

40

Анонимен

преди 5 години

Добре че е бил Цар Калоян да смаже кръстоносците при Одрин ,ако те са завладели България тогава българите са щели да видят папска и католическа ,,благодат'',относно унията тук нищо не се е променило ,а и сам Калоян изобщо не се е съобразявал с желанията на папата.

39

Православен

преди 5 години

И трите български национални телевизии цял ден ни облъчват с анти българска пропаганда цял ден!

38

Анонимен

преди 5 години

Папата - главен актьор от предизборната кампания на ГЕРБ.Цена на хонорара - 1 000 000. Обаче пари на българските данъкоплатци.

37

Анонимен

преди 5 години

Защо мислиш че като не одобрява някой подобни фигури е русофил.Това да си атеист не те прави русофил, фоб или друг фил.Не обичам лицемерието и тщестлавието които преливат в нашата държава в последните години, вместо да се решават проблемите и.Просто замазване на положението

36

Анонимен

преди 5 години

Бойко,затова не го видяхте на Православния Великден!Кри се като плъх!

35

,.,.,

преди 5 години

Папа Франциск,пътуващ артист.

34

Анонимен

преди 5 години

До РексАбе аланкоолу Калоян е пращал писма на Папата за закрила и тогава византийците е нямало да ни нападат. Папата не само, че не отговаря нито да нито не, ами праща и ония главорези. Цар Калоян ги е направил всичките на жендъри.

33

Анонимен

преди 5 години

Kяз Борис е бил истински държавник,а не лакей и слуга -лавирайки между Византия и Рим ,използвайки техните противоречия успява да извоюва независима българска църква с използване на славянобългарски език в богослужението, сърцето на Борис е било отдадено само на България !!!

32

Анонимен

преди 5 години

И каква всъщност е целта да дойде в България,така и не ми стана ясно?Да посети няколко стотин католици в градчето Раковски ли?Да блокират заради него половин Българиа?И да изхарчим толкова милиони за това!?

31

Анонимен

преди 5 години

Сега половина година Б.Б ще се хвали как са го поканили и подобни глупости.Вместо да се решават проблемите на страната се замитат и чрез подобни ПР акции се вдига настроението на все още вяраващите и гласуващи за партията.Нищо ново

30

Анонимен

преди 5 години

Папата да си ходи с мир. Не е желан в България. Православието е истинската вяра. Всички други религии са грешни и сбъркани освен Православието. Католицизмът е секта. Господ ви даде знак като изгори катедралата Нотр Дам. Католице, покайте се и приемете Православието! Православието е правата вяра. Тя е първата християнска вяра на света. Западняците измислиха сектата "Католицизъм". Папата да си ходи, има много зловещ вид, усмивката му е зловеща.

29

Анонимен

преди 5 години

Папа Франциск - главен актьор от предизборната кампания на ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 5 години

И в Герб има приемственост. Последователно преминаване от повече на брой по-малки апартаменти, към по-малко на брой по-големи апартаменти!

27

Рекс

преди 5 години

Като чета колко му харесваме, да вземем да го оставим тук! Тогава целия католически свят ще ни пази! И ще ни дава пари! Калоян е бил глуповат цар! А бе, аланколу, дошли западните рицари, прекръсти се и им се подчини! Царицата била малко по умна и омаяла Балдуина! Сетне се чудите защо ви налазиха татари, турци, руснаци, комунисти и греб!

26

Анонимен

преди 5 години

Какво добро е направил или ще направи папата за България? Само питам за един приятел

25

Стратег

преди 5 години

До АнонименБоли *** шплента за вашите визи. Аз от България не искам да мърдам, но не искам и западняците да ми идват туканка. Просто Изолация, до дупка.

24

Анонимен

преди 5 години

И все пак не разбрах защо не го е погалил по главата, пардон по тиквата.

23

Анонимен

преди 5 години

До 18: А ти марш в католически Хондурас, ***...