46

точност

преди 5 години

До АнонименНякои може да водят и двегодишни деца като тийн. Това си е техен проблем. ТИЙНейджър е производно на числата от 13 до 19 на английски език - тритийн ...найнтийн. Така че -хайде да не измисляме нови правила, въпреки повсеместната либерална атмосфера /слободия/, която ни залива отвсякъде!

45

Анонимен

преди 5 години

Най-популярното име на новородено момче в Берлин за 2018 година е МУСТАФА!Какаво се чудите?Ислямизацията настъпва по всички дори изглеждащи наивни и безобидни , пътища!И в България повече от половината новородени деца нямат за майчин език българския.Скоро и нашия министър председател, подобно на Макрон(който ще въвежда арабския), ще поиска да се учи на стар пенджабски в училищата.

44

Анонимен

преди 5 години

Съвременните туркини не раждат по много и не раждат млади. Първо правят кариера и после вече след като минат 30 г. се замислят за деца, и то не за много деца.Тези, които раждат много в Турция са кюрдите, те имат по много деца. Нещо като тук тези от маалата.

43

Анонимен

преди 5 години

Тя много добре знае, че в Турция на Реджеп няма какво да прави.

42

Анонимен

преди 5 години

В република Южна Африка е много добре за германските пенсионери и за нас. Климата е чудесен, хората са прекрасни. В Германия е непоносимо за пенсионери. В Турция също е добре - климата е добър, хората услужливи, плодове и зеленчуци в изобилие, здравословен живот на морето. Какво повече искат хората ?

41

до 39- Ганьо

преди 5 години

Ако знаеше друг език освен слаб български - например английски, щеше да знаеш, че думата тийн идва от окончанията след 13 - eleven, twelve, thirTEEN, fourTEEN и т.н. Най- мразя когато проста кифла се прави на кроасан!

40

Анонимен

преди 5 години

На БКП дрогарите децата им са на Запад всички до едно.Иначе дават пари на своите *** да плюят Запада, но всичките спестявания са там.

39

Анонимен

преди 5 години

Те всички бягат в Германия. Да не би българите и руснаците да не бягат?Турците са най-много, защото политиката на ФРГ беше преди време (а и все още е) да приема евтина работна ръка. Но след турците на второ място са гърците, има и много руснаци и поляци.Просто стандартът в Германия е друг. А и като говорят с турци, работещи в Германия и разберат, че там заплатите са 3000-4000 евро и някак си не върви да сравняват със заплата от 350 евро в Турция.Никой не бяга в Русия, Куба, КНДР ясно защо.

38

Анонимен

преди 5 години

Съвсем нормално е да я влече към ислямската дупка, в която Меркел превърна Германия.

37

Анонимен

преди 5 години

Факт е че немските пенсионери се изнасят от Германия защото стандарта на живот и за тях е висок когато са на пенсия. В Южна африка има страшно много немци пенсионери например има също и в Унгария, Чехия, Словакия, Словения

36

Анонимен

преди 5 години

12-годишно дете не е ТИЙНЕЙДЖЪР все още..Всичко между 10 и 19 се води ТИЙН. Оставям те сам да се чудиш защо вместо да си помпиш плюсове.

35

Анонимен

преди 5 години

Браво на Арифе. Дано успее. Като отиде в Германия след десет години ще е родила 3-4 турчета за разлика от Анка от Сусурлево която я роди я не едно....германче.

34

Анонимен

преди 5 години

ааааа, не! Имаме си достатъчно! Да пита в русия!

33

точност

преди 5 години

Журналисти, сеячи на грамотност и информираност! Хайде постарайте се да бъдете точни и грамотни! 12-годишно дете не е ТИЙНЕЙДЖЪР все още. Губите доверието на хората, допускайки грешки от всякакво естество!

32

Анонимен

преди 5 години

Можем да четем разбира се. Мой приятел беше излъган от българска разбойническа фирма и турци му помогнаха да се оправи в Германия. И не, не е турчин.

31

Анонимен

преди 5 години

А само миналата година 4700 германци(етнически германци, не турци от германия) са си купили имоти в Турция и са отишли да живеят там. Тези новини обаче ДВ не ви ги съобщава.:)

30

Ха ха

преди 5 години

До 1945-та годинаДа много са им помогнали.80% от турските мигранти тогава когато са пристигнали са отворили дюнерджииници, бръснарници и обущарски ателиета.Създали са първите престъпни турски кланове. Едва последните години забогателите са станали собственици на магазини и фирми за наемане на турски неквалифицирани работници за да перат парите си. Имаш ли представа колко турсци и български "турци" са станали жертви на турски измамнически фирми в Германия ?Можеш да четеш, предполагам. Провери.

29

Шахин Коджаоруспу

преди 5 години

Ами фактите са си факти - Турция е авторитаризъм в икономическа криза. Друг е въпросът, че дойчовците си правят тънки сметки как ще смучат човешки ресурси от цяла Европа и Близкия изток и как ще германизират имигранти с напълно различни култури и езици.

28

Анонимен

преди 5 години

Сензация щеше да бъде да иска да дойде в българия.

27

Анонимен

преди 5 години

Турчин да иде в Германия е все едно българин да иде в Македония. Къде е драмата? Освен това турците от края на ВСВ са масово там и добре са се погрижили за генофонда на останалата без мъже след войната Германия. Арифе отива сред роднини.