57

Йончева

преди 5 години

До ВасилевСвекърът дава 3 къщи за гости.Ако те интересува, ще те уредим.

56

Анонимен

преди 5 години

Целта им е да унищожат източноправославното християнство. Дали с католицизъм, дали с ислям - все насилствени и античовешки религии.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Да, просто да им се чуди човек герберите какви са...Един път с евреи, друг път с католици, трети път с мюсюлмани..."---Те са като грамофонни плочи. Обичат да ги въртят и от двете страни, като по-често им сменят игличката ... Няма значение каква е еврейска, католическа, мюсюлманска ... "Плейват" със всякакви. :)

54

Василев

преди 5 години

Дайте нещо за къщичките за гости, днес гледах интервюто с Порожанов, мъка,мъка,мъка, селяни прости!!!-Ало селяни прости, вие сте валат!!!Агент Дейвид Хентридж!ЦРУ!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Не стига, че никой не го иска в България, не стига, че ще му плащаме визитата, не стига че ще третират като терористи всички граждани намиращи се наблизо, ами и медиите денонощно ни спамят с тоя клоун и платени статистики колко много сме му се кефели.

52

Анонимен

преди 5 години

Не се кланям нито на попове нито на Папи. Това са най лицемерните изчадия. Вярата не е в църквите нито в Папите. Вярата в Бог ако не е в самият човек нищо неможе да го спаси. Много народ си мислят че като ходят на църква палят свещи като целуват на попа ръката или трима Папи са го галили по *** ще им се опростят греховете. Голяма заблуда. Ако не вярват в Бог истински и не спазавт законите му нищо не ги спасява от ада. Някои си мислят ще греша ще паля свещи а Бог ще ми прощава. Да *** Не.

51

Василев

преди 5 години

Крадливите и корумпирани гербери се захванаха с апартамента на президента, който го е получил по реда определен от държавата и водената социална политика към всички офицери от БНА!!!Мълчи ли Бойко Борисов, това означава, че работата е опряла до кокала и просто, се чака скандала с корумпираната крадлива гербава администрация да отшуми!!!ГЕРБ са на колене, а вие сте валат селяни прости!!!Агент Мики Фрейзър!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Страх от Бога нямат ли като все Бог им е в устата на "вярващите"?! Живеят в грехове, ламтят за власт, слава, постове, известност, влияние...

49

Българин

преди 5 години

Добре дошъл на папата, ама ние сме православни все пак! ТОЙ не ни е духовен баща!

48

Папата иде

преди 5 години

Да накаже червенитеСвини , които избиха католическите свещеници у нас!Анатема за убийците !До девето коляно!

47

Анонимен

преди 5 години

докато няма пари за лечение на хиляда болни български децаИ да не бяха отделили този милион за папата, щеше да отиде за нещо друго. При теб или при болните деца нямаше да иде в никакъв случай. Парламентът има една флотилия мерцове, докато във всеки магазин има по някоя касичка за дарения за някое дете. Но не виждам някой да протестира по повода.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Да,по-важни са къщите за гости,и всички,които са взели кинти от еврофондве ,за да правят нещо,но трябва външа проверка,на герб не имвярвам.

45

Анонимен

преди 5 години

На никой не му дреме дали сте източноправославни или не, дали харесвате папата или не, важното е да не се говори за кражбите на властта бе :) Ако не идваше папата, щяха я пак да ви плашат с бежанците, я нещо друго.

44

Анонимен

преди 5 години

Очава се голяма масовка с истински бг католици,които са малцинство,и платени такива,които ще са мнозинство. Поздравявам бг католици с посещението на папата,сигурно се радват,но беше хубаво Ватиканът да плати големите разходи по визитата,защото бг народ е беден,и го гърбят отвсякъде. Сега бг народ ще строи и прекалено скъп и ненужен офис на Световната банка в СФ за млн.Защо бг народ ще строи офиса не се казва.

43

Анонимен

преди 5 години

Папата сигурно иде за да обере парите на шайката.Да си вземе сус-пай за Църквата както се казва.Ако не е той ще дойдат ония от Близкия изток за същото.

42

Анонимен

преди 5 години

На папата не са ли му казали, че сме най-бедната държава в Европа?! За какво благоденствие рецитира и той като Борисов?!

41

Анонимен

преди 5 години

Украйна, папата, доходите...Не е ли доста по-важно какво стана с едни къщи за гости, едни тераси, едни излезли в отпуск хора... Едни въпроси, дето ни бъркат в портфейлите всеки ден.

40

Анонимен

преди 5 години

Сега по *** 3 хванах накрая обръщение на Франциск към бг народ,което завърши така:БЛАГОДАРЯ,ЧЕ БОГ ДАДЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ И МИР НА БГ?!??Това,в което живеем е благоденствие според папата,а всъщност благоденствието свърши за народа преди 30 години,сега благоденстват само евроатлантиците слуги на антихриста.

39

Василев

преди 5 години

Дайте нещо за къщичките за гости!!!ГЕРБ са вече в историята, като крадлива корумпирана, шуро-баджанашка селско-просташка партия, която е пропиляла едни много важни години за българската държава, при която трябваше да се преструктурира,реформира и модернизира всичко!!!Селяни прости, вие сте валат!!!Агент Хари Бишъп!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Да, просто да им се чуди човек герберите какви са... Един път с евреи, друг път с католици, трети път с мюсюлмани.... Лицемерие до безкрай!