45

Лоренцо

преди 5 години

То половината университети у нас са за закриване... На 6 млн. офиц население, 52 университета, плюс филиали във всяка паланка, Моля ти се... За качество на образованието да не говорим!

44

Анонимен

преди 5 години

За кого го строят този нов корпус?Студенти няма!За кого?Те стадиони в Годлево и Ружинци построиха, а Националния стадион и стадион Българска армия се разпадат!

43

Анонимен

преди 5 години

Лимити за лечение на децата ни има, а лимити за терасите и мезонетите на управляващите ни няма!

42

Анонимен

преди 5 години

Още един пирон в ковчега на ГРОБ.

41

Анонимен

преди 5 години

Утре носете съответната сума ,това значело УНСС.А Бойко отива да направи това .А уж е десен ?Много социалистически ?Изобщо живеем в един такъв капитализъм ,но по социалистически .Или искаме да сме социалисти ама в капиталистически условия .Бг работи.

40

Анонимен

преди 5 години

Те герберастите ще закрият не само университета ,но и цялата държава...това живот ли е или някаква имитация в каквато живеят милиони пенсионери и работещи при ГРОБ...След като държавата не може да си прави сметката,позволявайки едни да крадат без да доказват откъде са им доходите,а други да мизерстват заради крадците от ГРОБ,ТОГАВА ДЪРЖАВНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ И ХОРАТА ДА СИ ИЗБЕРАТ НЯКОЙ ДРУГ ПО-ДОСТОЕН,А НЕ ПАК СЪЩИТЕ ГРОБАРИ...

39

до 39

преди 5 години

Разбира се, какви капацитети са тези Гечев и Орешарски.Истинските капацитети са Борисов и Цацаров.Респективно отличници на Килийното училище в Банкя и Помощното училище във Вършец.

38

Анонимен

преди 5 години

Цацаров разпореди проверка на всички къщи за гости, изградени по европейски проектиИ проверката ще установи, че къщи има , гости няма.

37

Анонимен

преди 5 години

Предизборно червените кхмери от УНСС пак искат от данъкоплатеца! В същото време готвят кадри - 80% са келнери, рецепционисти и кол център(ако срича английски).Гола вода е преподаването и за това 10000 момчета и момичета годишно отиват на запад! Там нови корпуси няма!

36

Студент

преди 5 години

Фалиращият икономически университет е ясна индикация за икономиката в БГ ......

35

Анонимен

преди 5 години

Университет, бълващ безработни!Да го закриват!

34

Анонимен

преди 5 години

И твоят ден ще дойде, Тикво.Веднага щом сдадеш властта, която узурпираш 10 години чрез Фалшификации.Подкрепата за Шайката ти е не повече от 8 % - държавната администрация, полицаите, калинките и семействата им и братята р..ми.БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД те ненавижда !

33

хуху

преди 5 години

е че то там учи ли се въобще, само дето списък с цените за вземане на изпит не са изкарали преподавателите пред кабинетите си. Преди 20 години беше университет сега е пародия

32

1

преди 5 години

Значи, някакви държавни учреждения си работят на загуба, разни директори и началници си вземат заплатките и продължават да "работят". И когато няма вече за заплатки, реват на държавата да им покрива бакиите!? Нас, данъкоплатците, никой не ни пита пред фалит ли сме! След като не могат да се издържат - да фалират, да ги закриват. Няма цял живот да храним "капацитети". Как пък точно УНСС ще фалира?! И тези хора ще учат студентите на икономика :)!?

31

Анонимен

преди 5 години

Само Ким Чен Ун взема повече решения за благото на държавата. И кое точно се е е променило от социализма в България? Може би това, че хората плащат повече за "прогреса" на държавата, включително и забегналите в чужбина.

30

Източен

преди 5 години

Ще ти дойде времето и на теб, ще има кой да поеме и твоя случай. Г-син празноглав тиквен премиер.

29

Анонимен

преди 5 години

А с герберастките крадльовци на Евромилиони, няма ли да се заеме най-после ?Само пита де. За един прЕАтел.

28

Анонимен

преди 5 години

А нещо с апартаментите, асансьсорите, терасите и вилите за гости, няма ли да се заеме така ?

27

Анонимен

преди 5 години

Закривайте го това УНСС - само неграмотни герберастки калинки и бръмбари с купени дипломи бълва.

26

Анонимен

преди 5 години

Защо ли не се заеме с незаконните имоти и пари на протежета си или за тези неща не трябва да се говори, че не е удобно?