49

42Къде

преди 5 години

На жълтите павета ли или в Полски Тръмбеш? Или в западащия ни морски излаз, защото крадливите ни и *** столичани ходят да тъпчат гушите на гърците.

48

Анонимен

преди 5 години

Лъжи предизборни... Влезте в магазин, болница или отидете на пазар и спрете да лъжете! Масово кредити, ЧСИ - та, изнемогващи, отчаяни и болни хора.

47

хахахаххахах

преди 5 години

Предизборно ще ви заливат с такива "новини". Искат да ви пренесат в паралелната вселена на ГЕРБ, където те не са най-обикновени крадци, а вие живеете като истински европейци.Вчера четох новина, че средното време за чакане на спирка в София било 1.5 - 3 минути. Не знам какво ще измислят утре. Най-вероятно, че огромни гхруп немци чакат за БГ паспорти, а в Норвегия се избиват за БГ гражданство.

46

Стратег

преди 5 години

До Привет от моретоДжиткат овцете събрани на поилка и ранилка в големите градове. Ти з апоилка и ранилка през живота си чувал ли си? А бил ли си животновъд, виждал ли си, какво представялват?:))) С една дума, *** няма да ти пише така. Тролът пише по опорни точки, а на нас, никой опорни точки не ни дава. Гат уча детето му казвам: Не се залъгвай само по очите, освен очите имаш и глава и тя затова тие дадена, служи за нещо;))))

45

Анонимен

преди 5 години

Тъпотия.

44

Мистър Кро

преди 5 години

А тези европейски програми требе да се спрат щото са нищо повече от това едни наши хора да усвоят едни пари. Никакви резултати от тях няма да има...всичко пунта Мара...къщи за селски туризъм, където никакъв шанс за туризъм няма и ,,ферма,, за зайци или краставички в задния двор на къщата ..снегорини...

43

Анонимен

преди 5 години

Тая да дойде да и дам 250 лв пенсия да я видя кога и как ще умре. Също така и тези които работят за по 600 лв а те са милиони. Тази в коя вселена живурка и с каква заплатка че говори врели не кипели na *** и фостенцатадайгонаbутам.

42

Привет от морето

преди 5 години

Аз виждам всеки ден, как хората пазаруват от Lidl, като за последно, заведенията пълни, джиткат се скъпи и нови автомобили. МОЛ-а пръщи по шевовете.... Не ме интересува какво казват Троловете, не могат да ме убедят, че при Виденов, Костов, Орешарски или Станишев беше по-добре, Н Е МОГАТ!

41

Стратег

преди 5 години

До РеалистМИ те самите ГЕРБ си го казват за 2018-та година - още по-голяма катастрофа. Дори няма тенденция към пдообрение, а само към влошаване. Ние не сме членовете на ПП ГЕРБ, които на един партиен конгрес, да ви сберат там, мърцина като овце и да ви облъчат със Светлото Бъдеще;))) и да ви "висне ченето";)))

40

Есе

преди 5 години

Есе

39

Стратег

преди 5 години

До ЕлемагАбе има отделни анклави, на които да се опре Бойхо и да каже: ето тука цъфти и вързва, но това е примерно в католическите села, които по-малко емигрират или някъде, където някой е успял да докопа нящо от "евроразвитието", ама тва е "ден до пладне", като го сложиш на едната везна, не тежи.

38

КОЛЕВ

преди 5 години

Абсолютно вярно е! Под 2500--3000 на месеца не съм паднал от бая време!

37

Мистър Кро

преди 5 години

Моето родно село от около 1500 жители 1989г. останаха около 300 пенсионери. Всички млади хора са в Англия, Германия, Гърция... Няма кой един домат и картоф да произведе в Бг. Големите вериги доунищожиха местното производство. Може ли една зелена салата да 3.00 лв. и то парник, кой знае от къде и с колко нитрати....Ами пенсионерите....мъка, мъка...

36

Реалист

преди 5 години

До стратег. И откога е.... така?

35

Анонимен

преди 5 години

Аз го чувствам по банковата си сметка!Сега си позволявам малки вкусотийки. Онзи ден ядох вегетарианско суши, преди една седмица морски дарове, ям банами всеки ден (не само по нова година). Е карам двадесет годишен Опел, но важно, че ми върши работа. Живота бавно, но сигурно се подобрява.

34

???

преди 5 години

ДО:Димитър Томов:Не е важно с колко пласта го бършеш.Може и с вода да го миеш.Важно е действително колко продукти можеш да си купиш,за да го изцапаш!

33

Православен

преди 5 години

Поредната фалшива новина от Деси ***!

32

Стратег

преди 5 години

Хахахахахахаха... А уж ГЕРБ заклейми пропагандата чрез фалшиви новини като "кремълско творение". Единственият достоверен показател за такива твърденият е демографският прираст!;))) А той е...?;)))

31

ПроСоТо

преди 5 години

До привет от Германияот кой таван дращиш тука,душо?

30

SS

преди 5 години

ЧРД! Ти беше прав!