44

Д-р Исня

преди 5 години

К'во си играте с тез двуцифрени увеличения, бе! Удрете трицифрено а ни е байгън , уе! МАЧКАААЙ! рАзпУснете и съдо! И без това е само фиктивен! Не ни требе и полиция - и без това е фиктивна! Напрааао Изгорете и Трънофската Кюнстютюция!

43

Хххх

преди 5 години

До ikar10 лева на кубик ли!!! В "мизерна " Великобритания цената е 6 паунда на месец...дори няма инсталиран водомер...блокът има общ водомер и всяка година въз основа на средната консумация се определя цената за апартамент и тя е около 6 паунда на месец....

42

Бгг

преди 5 години

До 32 АнонименКак мислите дали като закрият държавните ТЕЦ - ове токът ще поевтинее ?

41

Анонимен

преди 5 години

велика България! 100 % увеличение е малко, трябва да бъде - 1000 %

40

Хххх

преди 5 години

Абе ако се спазват принципите на пазарната икономика...ТЕЦ Марица има право да си повиши цената и съответно по-правилата на пазарната икономика, тъй като тази цена е неизгодна за купувача той спира да купува...и след 2 месеца ТЕЦ Марица е пред фалит и друг изкупува ТЕЦ-а за жълти стотинки и започва да продава тока на нормални цени

39

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко - геноцид до дупка за овчото племе.Докато мърда.

38

ikar

преди 5 години

До пропрокЩе го увеличат сега само с 35%, а наесен с още толкова. Само не са измислили колко социално понисамата цена за електричеството, както твърди Фандъкова, че социално поносимата цена на водата за София била 10 лева, а те я вдигнаха "само" на два лева и нещо. Да оляснят това на някоя баба, която се чуди какво да си купи с мизерната пенсия - храна, лекарства или да плати ток и вода.

37

Лалала

преди 5 години

Компания се спасява с инвеститори не с насилствени дарения от клиентите

36

АНТИ

преди 5 години

Докога, с все по-високи цени ?!Джоба ми, без стотинка остана.Докога, ще работим за "Бог да прости" ?И надлъж и нашир, ще ни мамят.

35

House M.D.

преди 5 години

Ванката е с купена диплома за основно и средно образование и не е висшист. В статията правилно не е назован "инж." защото не е такъв. Уви, горните две изречения са признак на най-отявлена хомофобия, защото за Ванката е забранено да се пише истината.

34

Анонимен

преди 5 години

Да, и аз помня как народа ги изгони преди няколко години. И после хоп... пак на бял кон се върнаха. Който и да дойде все тая. България е бита карта отдавна.

33

Да живее герб

преди 5 години

Само така Бойко по комунистите цени,данъци и ГМО до дупка вече им се вижда края! Ше гласувам за теб винаги!

32

Затвор за Пръмова

преди 5 години

ТЕЦ 1 и 3, вятър перки, защо не се конкурират с цената от "Козлодуй".ЗАЩО само 5% участва в сметките ни от Козлодуй?Защо Пръмова-Кунева не е в затвора, след като наяве излезе, че ЕС не е искал закриване на 3 и 4 блок.Наградиха Кунева да е в борда на Париба.Конфликт на интереси,влияние с власт .Колко милиарда удвои Пръмова за предателството на БГ!Арестувайте я, колан и вериги, намордник, и доживотен затвор, конфискуване на имуществото, връщане на парите от Париба, и в килията на Иванчева.

31

Гинка Жилетката ГЕРБ

преди 5 години

Айде бе, продадохте ли ми го това ЧЕЗ.Откога чакам.Освен това аз съм си българка, а не някаква чехкиня.

30

Анонимен

преди 5 години

ЗАКРИВАЙ ТЕЦОВЕТЕ!

29

Т.П

преди 5 години

Всичко си има граници ! Моля да престанат да ни изпробват ... дигат горивата стачка ! ...а не става дайте малко да ги намалиме и като заспят ,отново ще ги дигнем ... Аве *** мислете за тези хора и те гледат деца като вас ! НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ НАС ! СТИГА СИ ИГРАЕТЕ С НАРОДА,ЖИВОТА Е КРАТЪК,НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО.

28

Анонимен

преди 5 години

Предлагам увеличението да е само за избирателите на ГРОБ.

27

Анонимен

преди 5 години

Абе тия от ГЕРБ май забравиха как народът ги изгони с камънье и дървье преди няколко години, именно заради тези постоянни увеличения на тока.

26

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ-авите явно са решили, че не им се управлява повече :)

25

Морски

преди 5 години

Мутрите от ГЕРБ ще щавят народа до последно.Пак ги изберете.