47

той си го каза

преди 5 години

Ето тук е заровено кучето - "че при оправдателни присъди щеше да има оставки за главни и зам.-главни прокурори. Това беше политически залог."Значи и процесът беше политически, като Народен съд. С цялата показност по задържането, а сега и присъдите ... всичко си беше постановка.Ония с големите тераси и апартаменти минават с една оставка. Убийците с по година- две, или условно, а тази, че е поискала подкуп (недоказано) - 20 години.Но рано или късно идва видов ден, а за всяко пpace Коледа!

46

до 48

преди 5 години

Е па на тая планета е тъй!Пресели се там,където механик,който човърка чужди мерцедеси получава повече от нотариус!

45

Анонимен

преди 5 години

Имаме нужда от коре на промяна, ам тоя път, като хората!

44

Анонимен

преди 5 години

До 47Тъй.и! Учил мучил... На 5000 лева. И аз учих и механоту не карм мерцедез нали? Ама и аз моя са подпиша!

43

до 42

преди 5 години

Тъй ли?За да платиш 5000 лв такса на нотариус,трябва да си минал сделка за 5 000 000лв.Виж общинския данък е друга работа!Стани нотариус,поучи,поработи и така.То чуждата паничка винаги е по-пълна!

42

"ЕЖОВЩИНА"

преди 5 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО Г-Н ГЕШЕВ ПОВТАРЯ НА БЪЛГАРСКИ ИЗВЕСТНИТЕ ДОВОДИ НА ЕЖОВ И БЕРИЯ ОТ 1935 ГОДИНА РЕЗУЛТАТ В БЪЛГАРИЯ: РАЗСТРЕЛ ПО ДОНЕСЕНИЕ ЧЕ НЯКОЯ СЪСЕДКА И СЕ Е СТОРИЛО ЧЕ НЕЩО Е ЧУЛА НА ОПАШКАТА ЗА ХЛЕБ

41

Анонимен

преди 5 години

Престъпен тип!

40

Анонимен

преди 5 години

Гелева, виж се само ***! Крадлива уродлива гербереса!

39

Анонимен

преди 5 години

Господин Гешев,първо да види баща му какво е крал и след това да съди хората.И, изобщо не трябва да се държи така нагло и надменно пред камерите все едно хората са му виновни за нещо.

38

Анонимен

преди 5 години

До 34Ми да, ама много гаден тос нотариърз. Иска по 5000 лев за един подпис... Че и аз миг си седя у офисо цел ден и да се подписвам... Ко толкос прави, че да му давам 5000 леа?

37

от 38

преди 5 години

...училище...

36

Хахаха

преди 5 години

Тоя е най-блестящият кадър на прокуратурата. Поне докато си бръсне главата.

35

!

преди 5 години

Добре де, тази е хваната и е виновна и е в затвора вече, а тези, които са си купили апартаменти на такава цена под пазарната, тяхното не се ли брои за подкуп??? Те не са взели пари, но за взели активи, на цена под пазарната им стойност!!! За тях няма ли затвор?Затова не съм съгласен с присъдите на тези хора... за кокошка няма прошка...

34

що е то корупция

преди 5 години

Българино още откакто се роди е корумпиран.За да се роди безпроблемно мама и тати дават пари на лекаро под масата(безотчетни);за да влезе в детска градина мама и тати дават пари на директоро;За да не му пишат ниска оценка в учелище мама и татко дават пари на учителката или правят дарение.Да продължавам ли докато умре българино що народ е подкупил или колко пъти бил подкупен?Няма оправия!

33

Анонимен

преди 5 години

Частният обвинител на #КОЙ.

32

до 37

преди 5 години

Той дори не може да осъзнае що е туй корупция,а който го е осъзнал не си го признава.Матриала си е матриал.И 2000 години не мой се упраи!

31

ГИЛОТИНА

преди 5 години

ЩЕ МИ ОТВОРЯТ РАБОТА ДА ОПРАВЯ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ-МНОГО ТРУД ТРЯБВА ДОКАТО СЕ ПО.РАСЧИСТИ ДЪРЖАВАТА

30

до 24

преди 5 години

Матриала си е такъв,драги - корумпиран повсевместно!Затуй така реагира в болшинството си.Като се започне от тия къде нарушават ЗЗДП и първата им мисъл е да подхвърлят 20,50 или 100 лв на катаджията,който ще ги вземе,и минеш през сделките за какъвто и да било имот минат на данъчна оценка пред нотариуса,на който му е напълно ясно кво се случва и приключиш с корупцията по восоките етажи на властта.Българино просто си е на 90% процента корумпиран!

29

Анонимен

преди 5 години

Нормалния съд не работи, затова правим "специализиран" съд.Ми то и народното събрание не работи, дай да направим "специализирано" народно събрание.Ми то и министерския съвет не работи, дай да направим "специализиран" министерски съвет.После и те като не работят ще направим "супер специализирани" версии. И после още "турбо специализирани" версии.И после "ултра мега специализирани" версии.Докато всички в България бачкат на храничка в специално раздутата администрация която ВСЕ не работи.

28

Анонимен

преди 5 години

Скъпи българи! Да започнем дружно да си помагаме и да изтръгнем България от лапите на корумпираната олигархия! Предстои огромна и тежка борба за освобождението на поробена България! Да използваме БСП и да предизвикаме предсрочни парламентарни избори. Всички като един - леви, десни и центристи, на евроизборите да подкрепим БСП, само тогава оня ще хвърли оставка. При разгром. Насен всички за дясната Иванчева или за който тя посочи за кмет на София. На парламентарните всеки по съвестиМАСОВОДОЛУГЕРБ