18

Зяпача

преди 5 години

До ИванЩе пуснете ли и платен абонамент за услугата?

17

Жоро

преди 5 години

В София отдавна има такова: околовръстен път и бул. Черни връх

16

хуху

преди 5 години

при този терен защо кръгово, а не направят кръстовище с леки корекции на терена от един метър и специална асфалтова настилка (масово се практикува в редица страни от ЕС при опасни завой и кръстовища) и всичко щеше да е наред. Решения има много, но както винаги са взели най-лесното без да мислят за последиците.

15

123

преди 5 години

Хахахахаха, целият проект за булевард, който свързва нищото с нищо е напълно безумен!!! Вместо да свързват кварталите с центъра, за да могат хората от крайните квартали да не пътуват 1 час всеки ден в едната посока и да няма константни задръствания по Сливница и Владислав, те ги пресякоха напреки и сега пътуване то на всички ще е още по-дълго и натоварено. Какво свързва бул. Левски питам аз??? Езерото със пътя за Златни пясъци?!? За какво?

14

Анонимен

преди 5 години

Ами съберете се тука инджинерите от форума и го оправете айде

13

Анонимен

преди 5 години

предлагам чантаджиите да спрат да прехвърлят отговорност!общината строи посредством проект, от кого го е взела не ми дреме, кой го строи - също не ми дреме.Общината като възложител трябва да е и контролен орган. АЗ искам отчет от нея, да не ме пращат при проектант, при фирма или при папата, а да си свършат работата!Ако те не са наясно какво се строи да излитат директно през Аспаруховият мост и да идват следващите.

12

Анонимен

преди 5 години

До 10Явно книжката си я спечелил от "Зрънчо",щом това кръстовище е "влакче на ужасите" за теб.Или в твоето село ТХ няма такова

11

Морски

преди 5 години

В Бургас не е по-добре...Видими резултати..

10

Анонимен

преди 5 години

Зимата вместо зимни гуми да си сложат ски и готово.

9

Анонимен

преди 5 години

Първо, какви са тия сгради, дето на 3 м започва 2 етаж? Първият под земята ли е?Второ - за 6 метра и 4% кръстовището трябва да е към 150 метра, за сравнение - кръговото на Драгалевци е 100 метра.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Да цъкат с език - дова какво значи? Цъкат и мислят: "Кой ненормалник проектира, построи и прие това влакче на ужасите?" или "Евала"

7

Българин

преди 5 години

Карал съм много в чужбина, наклонена кръгово не съм виждал. Да питат чужди проектанти дали при тях това е допустимо.

6

Анонимен

преди 5 години

Като се заледи зимата ще видят резултата от работата си.Има време.

5

Благой от Минстрой

преди 5 години

Няма пари да си оправи зъбите, ама с две коли, пък сега и инженерна мисъл от ***.

4

Анонимен

преди 5 години

Това българина угодия няма...все недоволен.Нищо му няма на кръговото.Минава се съвсем нормално.С висока скорост няма как да стане,но в града се кара с до 50км/ч,нали?И още нещо...ако това беше в Англия,Америка,Франция или в др.западна държава ,щяха да си карат и да цъкат с език

3

Анонимен

преди 5 години

Това като южния пътен възел в Търново. Можеш да се побъркаш докато разбереш къде се отива за в града, къде към Русе, къде към Варна :) Трябва да има добри указателни табели. А за поддръжката е ясно.

2

Иван

преди 5 години

Да направите и площадка за зяпачите, слагам една камера и пускам после смешни клипове в тубата!

1

Анонимен

преди 5 години

Зимата ще има големи емоции