100

Анонимен

преди 5 години

дончев бе приет в началото, като кмет, дори отвори форум в който габровци можехме да се жалваме, обсъждаме и т.н. и всичко беше хубаво до момента в който ромите почнаха да прииждат, да правят магарии, да се самонастаняват и т.н. Няколко дни по-късно форума бе затворен а дончев го изтеглиха на сладка служба. Още тогава се знаеше, че това ще доведе до проблем, но е по-лесно да растеш в кариерата, като толер*** и кадър на 00-бщество а избирателите - кучета ги яли (буквално). Кметицата отива в Брюкс

99

Анонимен

преди 5 години

В коя държава не смееш да си оставиш вилата без надзор, в коя държава докато спиш ти влизат в дома и се разхождат в хола тиТакива държави има, но лошото е, че сме на челните места по брой полицаи на глава от населението и пак това се случва.

98

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Хората в Р България не са бедни а наплашени..... Турското робство е оставило своя печат-робът с наведена глава, които го бият с къмшик по гърба....Ето това ни е проблемът, а не че не може да искарваме пари.Българинът се е доказъл във времето че разбира от всичко и затова е оцелял. Вижте изнежените момчета от Западна Европа, какви мъжежени виждаме в метрото....

97

Анонимен

преди 5 години

Гледам,че герберският т.р.олаж се опитал да смени тактиката,ама като тактикът е същият не им се получава.Другари герберуги, на хората им е все едно дали ще ги крадете вие или братята ви социалисти. То сте си едни и същи. Само си вижте редовете какви хорица имате на ръководни постове - не такива със знания,стаж и професионален опит в дадена икономическа сфера, а все разни бивши ченгета, биячи, полицаи, калинки, връзкари- деца и внуци на старите партийни и ченгеджийски кадри! Как да ви се вярва?!

96

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Шайката СУДЖУЦИТЕ 3 ще ЗАГУБЯТ КАТАСТРОФАЛНО изборите и отиват на бунището на историята защото са КРАДЛИВИ корумпета!!! Цецо АСАНСЬОРА и Пацо Терасата се подиграват на българския народ с думите: скандалите отминават, но апартаментите остават!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Само тоя е симпатичен от цялата шайка,ама сега ще бере плодовете и той.Не може да е сляп за всичко ,което се случва там,така че да не ривееееее..

94

бг

преди 5 години

Тук всички политици управлявали досега носят отговорност за това,в което се е превърнала държавата ни и БСП не е изключение,няма значение от боята на партията

93

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Разрешете най после проблемът-РОМИ в Р България и да продължаваме напред.София не е България. Политиците спешно да поправят социалната политика на бедните, защото след 5-8 години ромите ще се чувстват репресирани и ще отцепят част от държавата.Спете, спете, спете само добрите историци може да потвърдят моята теза, защото бъдещето ни като нация е застрашено. В коя държава не смееш да си оставиш вилата без надзор, в коя държава докато спиш ти влизат в дома и се разхождат в хола ти........

92

Анонимен

преди 5 години

Понеже и аз искам уважението на Дончев, ще викам това, което заслужава "ууу" и "оставка"

91

Бесепар

преди 5 години

Пак ще гласувам за БСП. Веднъж бях милионер по жанвиденово време. Искам пак да съм милионер и хляба да струва 10 хиляди.

90

Гласувам

преди 5 години

за Бесепето. Искам да се разреши офшорната далавера и да си прехвърля мангизите от КТБ. Искам да се започне строителството на Белене и да плащаме 20 милиарда на руснаците. Искам всички гори около Боровец , барабар с връх Мусала да се дадат на Кобура , а също и 15-те резиденции. На народа му стига едно обещание за 800 дни. Искам на всеки Българин по един Техноимпекс. А на всеки депесар по един Тец.

89

Мобилният Цвък

преди 5 години

Искам направо с асансьора да влизам в банята на покрива !! и после асансьора направо да слиза в гаража и аз директно да падна в кабриото последен модел Ролс Ройс

88

Анонимен

преди 5 години

От 89г. България три пъти бе управлявана от БСП.Единият път в коалиция с НДСВ и ДПС,един път само с ДПС,и един път еднолично.Когато бяха сами ( 97г.) България претърпя катастрофа ! Помня как се разбиваха мази за зимнина.Хората буквално нямаха какво да ядат.Откровено мога да кажа,че сега България е най-икономически стабилна и сигурна.Може все още да сме последни в ЕС,тогава бяхме последни в Европа ! По-зле от Армения,Грузия.И ако си мислите,че Луканов е живял в панел 65кв в Люлин.....сте мноо зле

87

бг

преди 5 години

Дончев ми е симпатичен,но за съжаление понякога се случвапокрай сухото...!Народът ни е гневен,гневни сме и ни писна от възползвалите се политици,облагодетелствали се от властта.Та кой допусна ромите да се считат за безнаказани и да тормозят и безчинстват?Корупцията и липсата на правосъдие за жалост понякога вкарва всички в кюпа!Време е да се събудим и се огледаме в действителността! Бог да пази България!

86

Няма умора

преди 5 години

Лудите *** нямат умора. Те ще викат - оставка- на всеки , който не върви по партийната линия. Другари , нема вече управленски кокал за вас. Видяхме какво направихте по времето на Тройната ламя и как опропастихте с лека ръка милиарди с некадърно управление. То не бяха безсмислени водни огледала, атомни електроцентрали . Никога повече Техноимпекси и Панаири.

85

ГЛАСУВАМ АНТИ-БСП

преди 5 години

За разлика от червените обаче ГЕРБ винаги взимат пример когато им викат "Оставка" и не се покриват кaто мишoци. ГЕРБ никога няма да карат с автобуси роми от провинцията на контрапротести. Това е жалко. Това е патент на БСП. Колко ниско трябва да паднеш.

84

Анонимен

преди 5 години

Тоя го готвят за наследник на Боко Тиквата.Според мен става - доста ... е.

83

Анонимен

преди 5 години

представям си ги баце и цвъки на площада....

82

Т Дончев

преди 5 години

Яжте банани Яжте - нали това искахте ,,,,

81

Анонимен

преди 5 години

Ай недей ревахте нали искахте селяне и хора от народа да ви оправят ей ви го сега - натурални тъ панари