38

Анонимен

преди 5 години

До 42Какво дране на кожи ? Реално нищо не се променя...

37

Анонимен

преди 5 години

правят ни живота все по-неприятен и труден...

36

Анонимен

преди 5 години

Коментарите пак пълна балканска трагедията... Щели да ни чипосват :) ми ще ви чипосват много ясно държавата трябва да знае къде се намират душевно и психично болните в нея.

35

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за ГРОБ за да ви пратят по скоро в гробищата!

34

Анонимен

преди 5 години

Честито новото предизборно дране на кожите.

33

Драйвър

преди 5 години

Някой гербер е "родил" в тоалетната поредният законопроект. Честито на народонаселението. Ниската цена на стикера не означава, че четците няма да ги платим отново ние. НалЕ?

32

Хммм

преди 5 години

За какво ми е номер в такъв случай? За какво ми е листче и лепенка за гражданска, зелена карта, талон за какво ми е?

31

Оп

преди 5 години

Нали имат система за разпознаване на номерата?Сега пак лепенки ще лепим?!

30

Анонимен

преди 5 години

И колко ще ни струва новата гербава измишльотина?

29

Анонимен

преди 5 години

Така било в Турция!!! е,браво ако от Ердоган пример вземате! Май всички като хората от Габрово трябва на протест да излезем,писна ни вече от безобразия.А,че чипът трябва да излъчва високочестотен сигнал това ще ни кажете ли или ще го скриете? Защото има разлика -чипът за брава си комуникира с ключа на не повече от метър.А тук излъчването ще трябва да е десетки пъти повече ! И то постоянно,а не както е при телефоните!

28

диктатори от герб

преди 5 години

По-добре да чипираме министрите,за да ги следим кога и ъде взимат подккупи,уреждат близките си с еврофовдове,пордават БГ,и си купават апартаменти.

27

Не

преди 5 години

Ако не включат лидера на. ПЕС са като румънците, дето турят прът в колелото на Кьовеши!Друг им е проблемът _ например нябеденият професор Христов, уж независим, ама драпа за еврото! Президентът да си бере негативите с такъв алчен съветник, сега вече твърдо се асоциира с БСП и народът не го припознава за алтернатива!

26

Анонимен

преди 5 години

Също така в новия чип да има категория колко газове отделя шофьора докато шофира и дали са вредни!

25

Anon

преди 5 години

Толкова ли им е трудно да свържат всичките си информационни масиви... Или до такава степен е омазан софтуера и инфраструктурата, че изграждане на връзка между тези масиви е практически невъзможна...

24

възмутен

преди 5 години

Остана и на челото ми такъв стикер да ми сложат,та за удобство на полицая като ме види да не ми иска лична карта,а само да насочи скенера и на екрана автоматично да излкязат данните!Далеч по лесно е да се скенира номера на колата и оттам да излязат тези данни,но така няма да платим нищо повече,защото номерът вече сме го платили!Не стига,че номерата ги сменяха,та и тях ги плащахме,сега и това измислиха!

23

До анонимен 10

преди 5 години

А герберския *** е"умен" ,"красив" и се кефи.

22

Анонимен

преди 5 години

Преди хората, които искаха да са свободни емигрираха на запад.Е, сега ще емигрират на изток и на юг към Африка.Там подобни простотии няма - може да се живее по-скромно, но пък доста по-спокойно.Пример от африканска държава: колата има само 1 лепенка на предното стъкло - която е всичко: задължителна застраховка, талон и технически преглед. Който и когато и да ползва колата му е нужен само и единствено ключ. Никакви други хартийки.

21

Тито

преди 5 години

"Мъни,мъни,мъни....животът е пари"

20

Чипове Паспорти

преди 5 години

Йоан Откровение - числото на звяраШтрих-код "666", вкл. и ЕГН-то ни.Някой знае ли дали в Русия има ЕГН-та.Ако няма, верно че одим в Сибир.Аарон Русо споделя пред Алекс Джоунс - "всички хора ще имат чип на ръката или в тялото" започна се от кучетата, те винаги се ползват при опити, имплантираха чипове на затворници в Швеция, после на няколко желаещи.Ще трябва да бягаме в свободни държави.Да се научим сами да произвеждаме храна, вода, светлина и топлина.Колело е достатъчно за две крушки.

19

Един

преди 5 години

Че ни чипосат колите, колко време ще мине, преди да почнат и нас задължително да чипосват като кучeтa? Честита ви глобализация, тупaни!